Quantcast
Η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Κρόνου και Ερμή στους Ιχθύς. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Κρόνου και Ερμή στους Ιχθύς;

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται φίλοι μου σύνοδος ανάμεσα σε τρεις πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων, συγκεκριμένα συναντώνται ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ερμής, επηρεάζοντας για τέσσερις συνολικά ημέρες που διαρκεί η συνάντηση τους, περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς), ώστε να γίνουν περισσότερο συγκροτημένοι στο λόγο τους και στην εκφραστικότητα τους και με αυτόν τον τρόπο να μπορούν να γίνονται κατανοητά τα θέλω τους και οι επιθυμίες τους.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ευνοεί την επικοινωνία μας με τους άλλους, είτε κάποιο ταξίδι που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καιρό, αλλά και όλες τις επαφές που σκοπεύουμε να κάνουμε με συνεργάτες και φίλους. Την ίδια στιγμή όμως, η συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο, προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές σε όσα σχεδιάζουμε στην δουλειά μας και στις κοινωνικές μας δραστηριότητες, ενώ η ταυτόχρονη σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, δημιουργεί βαρύτερη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα μας.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, έχουμε περισσότερες ευθύνες και βάρη να αντιμετωπίσουμε τόσο στον επαγγελματικό μας χώρο, όσο και στις οικογενειακές και προσωπικές μας συναναστροφές, και για αυτό το λόγο απαιτείται να είμαστε πιο πειθαρχημένοι, πιο ρεαλιστές και ορθολογιστές μπροστά στα προβλήματα και τις απαιτήσεις της ζωής μας.

Ας δούμε πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια από τη συγκεκριμένη τριπλή όψη:

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, αυξάνει ακόμα περισσότερο την εξυπνάδα και την ευστροφία σας που βοηθούν για να καταλάβετε τα κίνητρα των άλλων και να κρατήσετε ανάλογη στάση, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρότητα που σας προειδοποιεί να αφήσετε τα όποια εμπόδια στο παρελθόν για να υπερβείτε κατά τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, τις επίπονες καταστάσεις που βιώνετε, και να επέλθει η αλλαγή στην καθημερινότητά σας, που τόσο προσδοκάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ας είστε προετοιμασμένοι και ακέραιοι στους στόχους και τα πιστεύω σας προτείνει η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, ας προβάλλετε τις αρετές και την αξιοσύνη σας, ώστε να εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σας, προτείνει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, ενώ καλό είναι να ανταλλάξετε βοήθεια και στήριξη με τους καλούς φίλους, τους οποίους ξεχωρίζετε από τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου, ίσως προκαλέσει κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες ή προβλήματα στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ενώ υπάρχει αρκετή πίεση στη δουλειά σας, που σας «αναγκάζει» να εξωτερικεύσετε ακόμα περισσότερο όλα τα προσόντα και τις αρετές σας, λέει η σύνοδος Ερμή-Κρόνου και σας βοηθά να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Βελτιώνεται η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, οι σχέσεις σας αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαλλαχτείτε από απαρχαιωμένες ιδέες και αντιλήψεις, προτείνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, προκειμένου να κατακτήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην συναισθηματική σας ζωή, γιατί αν κρατήσετε την πεπατημένη, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους, λέει η σύνοδος Ερμή-Κρόνου. Υπάρχει βοήθεια από τη συνάντηση Ήλιου-Ερμή, για να γίνετε επικοινωνιακοί και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Αναβάθμιση των εσόδων σας, καλύτερο κλίμα στην επαγγελματική σας ζωή, και συναισθηματικές επιτυχίες, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, σας υπόσχεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, αρκεί να βάλετε τα όρια σας και να μην θαυμάζετε μόνο την ικανότητα των άλλων προτείνει η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο. Ακόμα κι αν πρέπει να ζοριστείτε λίγο με την διαχείριση των οικονομικών σας, το αποτέλεσμα ανταμείβει τις προσπάθειες και τους κόπους σας, λέει η σύνοδος Κρόνου-Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε γερές βάσεις στις επαγγελματικές συνεργασίες και στους μελλοντικούς σας στόχους, προτείνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, αφού πρώτα κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στην καθημερινότητα σας, που αφορούν πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κουράσει την ψυχική σας διάθεση. Πάρτε αποφάσεις έχοντας επίγνωση και συνειδητότητα των όσων επιθυμείτε να πετύχετε σας λέει η συνάντηση Κρόνου-Ερμή, ακόμα και μια επισημοποίηση στη σχέση σας.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα νυν και στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλύτερη οικονομική επιφάνεια, αλλά και ηθική ικανοποίηση από τα εύσημα των αγαπημένων σας ανθρώπων. Η συνάντηση Κρόνου-Ερμή, σας προτείνει να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, για τη φροντίδα της εσωτερικής και της εξωτερικής σας εμφάνισης, για την σωματική σας ευεξία και την γλυκύτητα της ψυχής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλοντας στην συναισθηματική σας ζωή και στην ερωτική σας σχέση, περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα, μπορείτε με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, να μην σκέφτεστε με επιπολαιότητα και βιασύνη, αλλά με πλήρη επίγνωση της κατάστασης που θέλετε να διαμορφώσετε. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος βοηθούν με τις ενέργειες και τις συμβουλές τους, ώστε να υπάρξουν ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας σχέδιο, λέει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε την φροντίδα σας και το ενδιαφέρον σας με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, που έχουν την ανάγκη σας. Η συνάντηση Κρόνου-Ερμή και η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, είναι βοηθητικές συγκυρίες, προκειμένου να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, έτσι ώστε να ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο οι δυσκολίες και τα εμπόδια στις φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείτε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, είτε στην συναισθηματική σας ζωή, προτείνει η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου, αρκεί να είσαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή σε εκείνα που μεταφέρετε στις συζητήσεις σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, είναι βοηθητική για να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από άτομα και καταστάσεις που σας απασχολούν, ώστε να έρθει η οικονομική και όχι μόνο βελτίωση της καθημερινότητας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο, αποκτάτε την οικονομική σταθερότητα που επιδιώκετε, ενώ είναι ευνοϊκή όψη για να προστατέψετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, την ακίνητη και κινητή σας περιουσία με διεκδικητικότητα και αποφασιστικότητα. Ευοδώνονται τα επαγγελματικά σας σχέδια με ευχάριστες εξελίξεις, λέει η σύνοδος του Κρόνου με τον Ερμή, ενώ οι σχέσεις σας με τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας, γίνεται ακόμα πιο ιδανική.

ΙΧΘΥΣ

Για να δικαιωθούν οι προσπάθειες και οι κόποι σας, αρκεί να αφοσιωθείτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, έχοντας όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον, σας προτείνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, ενώ η συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο, υπόσχεται πως αν λάβετε υπόψη σας και πάρετε σοβαρά τα ηθικά διδάγματα από τα λάθη του παρελθόντος, μπορείτε κάλλιστα να χτίσετε το επαγγελματικό και το προσωπικό σας μέλλον, πάνω σε γερές και ατσάλινες βάσεις.