Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 5 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 5 Ιουλίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 5 Ιουλίου 2021.

Είναι μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία φίλοι μου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που έχει συνολική ισχύ 4 ημέρες και μοιάζει σαν κάτι πολύ όμορφο, χαρούμενο και διασκεδαστικό να έχουν σκαρώσει αυτοί οι δύο πλανήτες. Το κλίμα στην καθημερινότητά μας δυναμιτίζεται με χαρά και αισιοδοξία, έχουμε το κέφι να ζήσουμε όμορφες ερωτικές περιπέτειες και αν είστε αδέσμευτοι είναι μια περίοδος που το φλερτ και το αισθησιακό παιχνίδι με το άλλο φύλο έχουν τον πρώτο λόγο.

Ίσως τώρα είναι η στιγμή για να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς νιώθουμε για τον άνθρωπο που είναι στο πλάι μας, πόσο μας καλύπτει εσωτερικά αυτή η σχέση, αν υπάρχει πραγματική και αγνή αγάπη, αν θα δεχτούμε την επιβεβαίωση ότι αρέσουμε, ότι αγαπιόμαστε από το ταίρι μας. Υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και αυτό βοηθά κυρίως όσους ψάχνουν το κατάλληλο ερωτικό πρόσωπο, γιατί έχουν πολλές και ποικίλες επιλογές και ευκαιρίες για να βρουν την ιδανική αγάπη.

Η όψη επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αλλά και τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) προκειμένου να δραστηριοποιηθούν στον συναισθηματικό τομέα αλλά και να καρπωθούν την οικονομική ασφάλεια που αναζητούν. Υπάρχει ευθύτητα στο λόγο και στις πράξεις σας και το ίδιο αποζητάτε και από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, θέλετε την ελευθερία σας και την ίδια στιγμή μια μόνιμη δέσμευση που θα σας αφήνει χαλαρούς και ήρεμους, που δεν θα σας πνίγει με σκηνές ζηλοτυπίας. Μαγνητίζεται το ταίρι σας ή μια καινούρια γνωριμία με την γοητευτική, εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με τις αισθησιακές σας κινήσεις.

Πάμε να δούμε πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Απρόβλεπτες, θετικές εξελίξεις που δεν περιμένεις ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ταξίδι όπου θα μπορείς να επωφεληθείς οικονομικά αλλά και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου για μια προσωπική σχέση που είτε βρίσκεται σε απόσταση, είτε υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψυχική δύναμη και κουράγιο αντλείς αγαπητέ Ταύρε αυτές τις μέρες που ενεργοποιείται η όψη εξαγώνου Ήλιου/Ουρανού, έχεις απίθανη και ουσιαστική επικοινωνία με τα κοντινά άτομα και τους συνεργάτες σου, πολύ δε περισσότερο με τον ερωτικό σύντροφο που σε ξαφνιάζει με μια ευχάριστη έκπληξη μεγάλης διάρκειας. Με την ρομαντική και τρυφερή σου διάθεση μπορείς να διώξεις όλα τα προβλήματα που προϋπήρχαν στον δεσμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια άκρως βοηθητική όψη για να απαλλαχθείς αγαπητέ Δίδυμε από την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην καθημερινότητά σου, να δεχτείς προσκλήσεις από τις παρέες σου, να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις ευχάριστα το χρόνο σου. Επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη σου και από μια εξαιρετική, οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία που επίκειται να κλειστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια τυχερή όψη καλέ μου Καρκίνε που σου χαρίζει απλόχερα μια ενδιαφέρουσα και όμορφη καθημερινότητα, γιατί μπορείς να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία και να θέσεις καινούριους στόχους και νέες επιδιώξεις για το άμεσο μέλλον είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σου, είτε έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σου ζωή. Καινούρια πρόσωπα έρχονται στην καθημερινότητά σου μέσα από τις φιλικές σου συντροφιές.

ΛΕΩΝ

Μια υπέροχη είδηση για ένα συναισθηματικό θέμα που σε απασχολεί, χαρούμενα νέα από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ένα ευχάριστο γεγονός που αφορά στα επαγγελματικά σου, είναι τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει αγαπητέ Λέοντα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά με περηφάνια και χάρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθολική αναζωογόνηση στην καθημερινότητά σου φέρνει το θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φίλε Παρθένε, γιατί τώρα υπάρχει ενδιαφέρον για την επαγγελματική σου καριέρα, για να κάνεις μια νέα συνεργασία, για να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους, πράγμα που τροφοδοτεί με χαρά και ευτυχία και την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Τώρα μπορείς αγαπημένε Ζυγέ να ξεχάσεις τις άσχημες και δύσκολες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος και να ξαναβρείς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που είχε πάψει να λειτουργεί μέσα σου. Διαθέτεις τις ικανότητες και τα ταλέντα για να κερδίσεις ότι δικαιούσαι από την δουλειά σου ή από την συναισθηματική σου ζωή και την μόνιμη σχέση σου, αρκεί να έχεις βρει τον σωστό τρόπο να τα διεκδικήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εξαιρετική καινούρια γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος/η, μια όμορφη αλλαγή στην καθημερινότητά σου αν είσαι σε σχέση ή ένα χαρμόσυνο γεγονός που αφορά τον άνθρωπο που αγαπάς είναι το αποτέλεσμα αυτής της θετικής όψης αγαπητέ Σκορπιέ. Δεν αποκλείεται να φλερτάρεις με το νέο έρωτα είτε σε κάποια φυγή που θα επιδιώξεις, είτε σε φιλικό περιβάλλον που έχεις καιρό να συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανικές εξελίξεις κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο επιφυλάσσει η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό καλέ μου Τοξότη. Μπορεί να αναβαθμιστεί η δουλειά σου και η θέση που διατηρείς, ίσως πάλι αποκτήσεις νέα πηγή εσόδων ή εντελώς διαφορετική εργασία. Το σίγουρο είναι πως τα γεγονότα είναι ευχάριστα, χαρούμενα και σου προσφέρουν επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην είναι μια σούπερ όψη φίλε Αιγόκερε το εξάγωνο Ήλιου/Ουρανού, ωστόσο έχεις να δρέψεις τους καρπούς από τις όμορφες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές που θα ζήσεις ή κάποια ανακουφιστική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, που φέρνει χαρές και ζωντάνια. Αν έχεις αποφασίσει να αρχίσει κάτι σημαντικό στα ερωτικά σου ή να τελειώσεις κάτι που δεν μπορεί να προχωρήσει, τώρα είναι η στιγμή για να το πραγματοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές βόλτες, κάποιες προσκλήσεις και προτάσεις αλλά και μετακινήσεις σε περιμένουν με το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου/Ουρανού αγαπητέ Υδροχόε και γενικά τα ζητήματα που αφορούν τους κλειστούς χώρους που κινείσαι όπως το ακίνητο που μένεις. Αν έχεις σκεφτεί να αλλάξεις σπίτι μέσω αγοραπωλησίας, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, παράλληλα με το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αγαπημένε Ιχθύ είναι άκρως βοηθητικό για να μην μείνεις σχεδόν καθόλου στο σπίτι σου, και για να αποκτήσεις την καλή επικοινωνία που επιθυμείς με τους συναδέλφους, τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καινούριες γνωριμίες μπορεί να εισβάλλουν στην καθημερινότητά σου και αφορούν είτε τα επαγγελματικά δρώμενα, είτε την συναισθηματική σου ζωή.

1 + 1 κλήση δώρο