Quantcast
Ο Κρόνος στους Ιχθύες από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Κρόνος στους Ιχθύες: Όταν η διαίσθηση και το ένστικτο συνεργάζονται με τη λογική! Τι σημαίνει για σένα αυτό; Από την Μελίνα Φώφη.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026.

Ο Κρόνος εισέρχεται τον Μάρτιο στους Ιχθύες όπου θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο 2026. Άντε τώρα να πεις σε ένα Ψαράκι του ζωδιακού, να βάλει όρια στον εαυτό του και στους άλλους. Να κινηθεί με το ρολόι στο χέρι, προγραμματισμένα και με προνοητικότητα. Να μάθει από την αρχή, τι θα πει πειθαρχεία και οργάνωση. Να αφήσει πίσω του την ανεμελιά και να ερμηνεύει τον κόσμο με την πεζή λογική και όχι με τα μάτια της καρδιάς του. Να βάλει στην άκρη τις ουτοπίες του να αντιμετωπίσει κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν ακούγονται όλα αυτά σαν να είναι παρά φύσιν της ψυχολογία ενός Ιχθύ;

Ο Κρόνος στους Ιχθύες απαιτεί η διαίσθηση και το ένστικτο να συνεργάζονται με τη λογική!

Από την άλλη μεριά ο συντηρητικός Κρόνος, των «πρέπει» και των κανόνων, περνάει στο ιχθυακό περιβάλλον, το ονειρικό, το ασαφές , των δυσδιάκριτων ορίων, όπου καλείται να το διαχειριστεί, να το βάλει σε τάξη ή και γιατί όχι; Να του επιβάλλει την τάξη. Τάξη στην αταξία λοιπόν. Καλείται να βάλει όρια και περιορισμούς, να μας γειώσει σε μια πραγματικότητα που δε χωρά η φαντασία και η οποιαδήποτε διαφυγή. Όμως είναι έτσι; Μπορεί κανείς να ζήσει δίχως το όνειρο; Δίχως την έμπνευση;

Αν έχεις λοιπόν όνειρα, μικρά ή μεγάλα ή την έμπνευση να τα κατακτήσεις, γίνε πιο οργανωτικός. Κυνήγησέ τα εδώ και τώρα. Μην τα αφήνεις στην τύχη τους. Μην τα αναβάλεις και ούτε να πιστεύεις στο «ευχήσου τα και θα γίνουν». Όλα μπορούν να επιτευχθούν αλλά με συγκεκριμένη προσπάθεια και αφοσίωση στη δουλειά. Αυτό είναι που ο Κρόνος σου ζητά είναι ο χρόνος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια με τον Κρόνο στους Ιχθύες

Τι σημαίνει λοιπόν για σένα η είσοδος και η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθύες; Δες πως θα σε επηρεάσει το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου.

Κριός ή ωροσκόπος Κριός

Τι είναι εκείνο που σε μπλοκάρει συναισθηματικά; Ποιοι άνθρωποι λειτουργούν τοξικά στη ζωή σου; Μήπως νιώθεις καταπίεση στο εργασιακός σου περιβάλλον; Πάντως να θυμάσαι ότι οι φόβοι και οι φοβίες γεννιούνται μες στο μυαλό σου και κάποιοι άνθρωποι την ευαισθησία σου αυτή, την ταΐζουν για να σε εκμεταλλεύονται. Κλείσε τους ερμητικά την πόρτα της ψυχής σου. Παράλληλα να θυμάσαι ότι η εργασιοθεραπεία, είναι παυσίλυπη και σε βγάζει από τα συναισθηματικά σου αδιέξοδα. Η ανάληψη μάλιστα καινούργιων ευθυνών δε θα σου αφήσει χρόνο και μυαλό στο να κάνεις δύσκολες κι αδιέξοδες σκέψεις.

Ταύρος ή ωροσκόπος Ταύρος

Σε κάποια πράγματα παραδέξου το, είσαι απόλυτη/ος. Θα διαπιστώσεις λοιπόν ότι έχεις βγάλει κάποια λάθος συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις, που θα χρειαστεί παρακάτω να τα αναθεωρήσεις. Θα επαναπροσδιορίσεις τις σημαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες, θα τραβήξεις γραμμή και θα βγάλεις εκ νέου συμπεράσματα. Ίσως ανακαλύψεις ότι είχαν δίκιο ορισμένοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου όταν σου έλεγαν απλά να τους ακούσεις και κάποιοι άλλοι είχαν άδικο, όταν σε διευκόλυναν ή στα παρουσίαζαν όλα εύκολα για τους σκοπούς τους. Βάλε στόχους πιο πνευματικούς.

Δίδυμοι ή ωροσκόποι Δίδυμοι

Το ότι είσαι πλάσμα πρακτικό, ουδείς το αμφισβητεί. Το ότι μπορείς από το πουθενά να βρίσκεις λύσεις, ε, ναι, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σου. Εκείνο όμως που θα σου επιβάλλει από αυτή του τη θέση ο Κρόνος, είναι να αφήσεις τα λόγια και να περάσεις στην πράξη, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου. Συμμάζεψε τη σκέψη σου, μην είναι σκορποχώρι. Ως χαρακτήρας εξωστρεφής, θα κληθείς εσκεμμένα και στοχευμένα να διευρύνεις τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου κύκλο. Περιόρισε τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σου. Ανάληψη καινούργιων επαγγελματικών ευθυνών.

Καρκίνος ή ωροσκόπος Καρκίνος

Ανοίγουν τα σύνορά σου, τα πνευματικά κυρίως και είναι καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου σε άλλους ορίζοντες. Το διάστημα που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς θα έρθεις σε επαφή με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, που θα έχουν τον τρόπο να σου διδάξουν πράγματα. Σε μια άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται εσύ να διδάξεις τη γνώση και την εμπειρία σου ή να διεκδικήσεις μια επαγγελματική θέση που θα έχει να κάνει με το διαδίκτυο. Επιμορφωτικά ταξίδια και η γνωριμία σου με διαφορετικές κουλτούρες θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αντιλήψεις, ίσως και κοσμοθεωρία.

Λέων ή ωροσκόπος Λέοντας

Τα οικονομικά σου σχήματα και μεγέθη θα επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς. Το που ξανοίγεσαι, σε τι επενδύεις, με ποια ρευστότητα χτίζεις το μέλλον σου. Οπότε καλείσαι πριν πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να βάζει κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σου ενέχυρο, να το ψάξεις ενδελεχώς. Ασφαλώς και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και για κάποια πράγματα που σου τάζουν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί να ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Κληρονομικές υποθέσεις και υποχρεώσεις θα απαιτήσουν τη διευθέτησή τους και μάλιστα χωρίς αναβολές.

Παρθένος ή ωροσκόπος Παρθένος

Κατά το διάστημα που θα διελαύνει ο Κρόνος από τους Ιχθύς, μπαίνουν στο κάδρο και θα κριθούν σοβαρά σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι συνεργασίες σου φαίνεται πως θα περάσουν από ψιλό κόσκινο, αφού θα διαπιστώσεις ότι κάποιες κάπου κάποτε, ενώ ξεκίνησαν με τρόπο θαυμάσιο, έπαψαν να λειτουργούν και άρα λήγουν, ενώ ίσως τώρα να χτίσεις μια καινούργια πολλά υποσχόμενη απ' την αρχή. Το ίδιο συμβαίνει και με τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, που και κει χρειάζεται να μπουν θέματα στη θέση τους. Αν πάσχουν, θα το δεις να προβάλετε απέναντί σου οπότε θα το κρίνεις αναλόγως.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Ζυγός και ωροσκόπος Ζυγός

Σηκώνεις τα μανίκια για ρίχνεσαι στη δουλειά, αν θες να δεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου να απογειώνονται. Τίποτα δε σου χαρίζεται, αλλά και τίποτα δεν υπάρχει που να μη μπορείς να το κατακτήσεις στο διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον τομέα των εργασιακών σου. Θα κληθείς να συνδυάσεις μέριμνα για το σπίτι, χρόνο για την οικογένεια και αφοσίωση στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Γι αυτό και θα χρειαστεί αρκετά συχνά να κάνεις καλύτερη διαχείριση άγχους. Παράλληλα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κόψεις βλαβερές συνήθειες και να ενισχύσεις τη φυσική σου κατάσταση και υγεία.

Σκορπιός και ωροσκόπος Σκορπιός

Την προσωπική και αισθηματική σου κατάσταση θα πρέπει να δεις πιο ζεστά το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στους Ιχθύς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που έχει αποδείξει πως αντέχει στα δύσκολα, ίσως είναι καιρός να την επισημοποιήσεις, να την ανανεώσεις να της δώσεις μια καινούργια πνοή. Αν πάλι για καιρό δεν τολμούσες να ανοίξεις την καρδιά σου από το φόβο να μην πληγωθείς, τώρα η συντροφικότητα και η αγάπη ζητούν την προσοχή σου, δίχως να θέτεις εξαρχής όρους και προ απαιτούμενα. Κλείσε την πόρτα στη μοναξιά και να θυμάσαι πως είναι μια γόνιμη και δημιουργική περίοδος.

Τοξότης και ωροσκόπος Τοξότης

Σπίτι και οικογένεια θα απαιτήσουν από σένα όχι μόνο την προσοχή σου αλλά και την αντίστοιχη μέριμνα στον τομέα που πάσχουν. Δε θα έχεις την πολυτέλεια να απουσιάζεις από τα θέματα που δημιουργούνται και που μπορεί να αφορούν, από την απλή διαχείριση μιας απαιτητικής καθημερινότητας, μέχρι ζητήματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα δικών σου ανθρώπων. Η φωλιά σου μεγαλώνει και μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις της, ενώ δεν αποκλείεται η καριέρα σου να περάσει σε δεύτερο πλάνο έναντι οικογενειακών ή κληρονομικών υποχρεώσεων που δε γίνεται να αφεθούν σε άλλους.

Αιγόκερως ή ωροσκόπος Αιγόκερως

Θεώρησε εξαιρετικό το διάστημα αυτό στο να αλλάξεις ακόμα και ρότα στη ζωή σου. Να ασχοληθείς με εκείνο το αντικείμενο που πάντα το είχες στο νου αλλά δε σου είχε δοθεί ο χρόνος και η ευκαιρία να το ψάξεις περισσότερο. Θα υπάρξουν άτομα να σε υποστηρίξουν και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ανιδιοτελώς. Δικοί σου άνθρωποι βάζουν πλάτες και νέα φιλόδοξα σχέδια σε κάνουν να μπορείς να οραματιστείς ένα μέλλον ενδιαφέρον, αν και πολύ διαφορετικό από αυτό που έψαχνες μέχρι σήμερα. Κατά τα άλλα, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις ευθύνες συγγενικού σου προσώπου.

Υδροχόος ή ωροσκόπος Υδροχόος

Μην κυνηγάς σχέδια που μπορεί να σου κοστίσουν οικονομικά και υλικά, χωρίς να υπάρχουν εγγυήσεις για τις αποδώσεις τους. Δεν είναι καιρός για οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κινδυνέψει η ρευστότητά σου, οπότε και θα πρέπει από τώρα να έχεις προνοήσει να υπάρχει κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης. Απέφυγε να πιστεύεις σε λόγια και υποσχέσεις που θα σου δίνονται με ευκολία μα δεν έχουν αντίκρισμα. Ψάξε να βρεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου και για κείνους που σε νοιάζονται και που αγαπάς. Δείξε αποφασισμένος να υπηρετήσεις συνειδητά τα «θέλω» σου.

Ιχθύς και ωροσκόπος Ιχθύς

Περιοριστικός θα είναι ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Η περίοδος της όποιας ανεμελιάς που μπορεί να σε διέκρινε παρέρχεται και θα σηκώσεις για τα καλά τα μανίκια. Από τη θέση αυτή ο Κρόνος ζητά από σένα προγραμματισμό και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Πλάνα αυστηρά, πράξεις χωρίς αναβολές και ανάληψη υψηλών ευθυνών θα πιέζουν απαιτητικά την καθημερινότητά σου. Σχέσεις και συνεργασίες θα αναθεωρηθούν. Κάποιες θα κλείσουν τον κύκλο τους και κάποιες άλλες θα αναδειχθούν. Τώρα θα χτίσεις τις βάσεις σε ένα πολύ σπουδαίο μέλλον κι αυτό θα κριθεί από τις τελικές επιλογές σου.

Αντωνία