Quantcast
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επικοινωνία, περιέργεια και ευελιξία!

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου 2022.

Στις 30 Μαΐου 2022 η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι επικοινωνία, περιέργεια, ευελιξία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, στις φιλίες, στις δημόσιες σχέσεις, στις επαγγελματικές επαφές.

Σε ζητήματα εργασιακής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που αγχώνουν και στρεσάρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αμφιταλάντευση και αναποφασιστικότητα, ωστόσο η ευστροφία σε συνδυασμό με τις κατάλληλες επαφές θα ανοίξουν τον δρόμο για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, σύνεση και μεθοδικότητα, οι συνεργασίες θα έχουν την δυνατότητα να πορευτούν με τρόπο δημιουργικό.

Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της σταθεροποίησης και της δέσμευσης, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι συμπεριφορές δεν θα πρέπει να είναι πιεστικές και ανυπόμονες.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στους Διδύμους;

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε, να συναναστραφείτε, να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, η στάση σας θα είναι ευδιάθετη, ο τρόπος που θα πλησιάσετε θα είναι αυθόρμητος, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, αισιοδοξία, δυναμικότητα, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, διατυπώστε σκέψεις προτάσεις και ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, να βγείτε από τη στασιμότητα και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε, στην περίπτωση που πάρετε την απόφαση να ρισκάρετε κινηθείτε σκεπτόμενα, οριοθετήστε την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό σας. Στον αισθηματικό τομέα θα σας ενθουσιάσουν οι καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από αγχωτικές καταστάσεις, δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για μία νέα πηγή εσόδων. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα χωρίς αναβολή και καθυστέρηση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την δυνατότητα να βελτιωθείτε, θα υπάρξουν συνεργασίες συναναστροφές και επαγγελματικές σχέσεις που θα έχουν την προοπτική για θετική εξέλιξη. Δώστε έμφαση στις συναδελφικές επαφές, προσπαθήστε να συνεργαστείτε, φανείτε δοτικοί, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν αποδοτική κατάληξη. Επικοινωνήστε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις φιλικές και κοινωνικές επαφές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ψυχική ανανέωση, ανάγκη για αλλαγή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγείτε από τις στάσιμες καταστάσεις, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε την εσωτερική τόνωση να τρέξετε τα βήματά σας, να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας και να διατυπώσετε τις καινούργιες σας προτάσεις. Πολύ καλά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, επιχειρηματολογήστε, εκφράστε τις απόψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε να δικτυωθείτε, αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναναστροφές. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα συζητήσετε, μελετήστε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που τώρα καλείστε να τα επεξεργαστείτε με αναλυτικό και θετικό τρόπο σκέψης. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις αρκεί να είστε σε θέση να απεγκλωβιστείτε από την άρνηση και την προσκόλληση. Ακούστε πολύ καλά αυτά που θα σας προτείνουν ή θα σας αποκαλύψουν, θα υπάρξουν πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Οι συναναστροφές οι επαφές και οι σχέσεις προσωπικές και φιλικές θα έχουν την δυνατότητα να σας τονώσουν, σκεφτείτε αντικειμενικά, εστιάστε και αξιοποιήστε τη θετική πλευρά των καταστάσεων, μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από την άρνηση. 

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε, να βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία και να ξεφύγετε από αγχωτικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις και γενικότερα οτιδήποτε σας στρεσάρει. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις φιλικές και οικογενειακές, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν και σας δημιουργούν έντονη ανησυχία. Οι φιλικές επαφές και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, θα καταφέρετε να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία σας και γενικότερα στο πώς μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να προσεγγίσετε με τρόπο θετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τονώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε δυναμικά, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Στην εργασία σας συντονίστε τα βήματά σας, περάστε σε μεθοδικές επιδιώξεις, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα που θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, ομαλοποιούνται οι επαφές, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την κατανόηση και την αποδοχή που αναζητάτε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, αξιοποιήστε τις συναναστροφές θα σας φανούν χρήσιμες όχι μόνο για να ανανεώσετε τις φιλίες σας, αλλά και για να επεκταθείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στις πληροφορίες που θα λάβετε, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα σχόλια που θα ακουστούν. 

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με γνώση, μόρφωση, σεμινάρια, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το μορφωτικό σας επίπεδο. Ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε, να επικοινωνήσετε, πολύ καλά θα τα πάτε στις κοινωνικές επαφές, δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες φιλίες, ίσως να σας ενθουσιάσουν οι γνωριμίες που θα προκύψουν. Ανοιχτείτε συναισθηματικά, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις συμπάθειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση, αν έχετε κατά νου καινούργιες ιδέες ή προτάσεις περάστε στη διατύπωση τους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να πείσετε να επηρεάσετε και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις σκέψεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δεν αποκλείεται κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα να μπορέσουν να διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας καθώς και την οπτική της αντίληψης σας. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε, να διεκπεραιώσετε, να βγείτε από αδιέξοδα που σας δημιουργούν άγχος και μεγάλη ανασφάλεια. Εστιάστε στα τρέχοντα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε έσοδα με έξοδα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, δυναμικότητα, ορθολογισμός, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα ανοιχτούν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνικοποίηση και την δραστηριοποίηση σας. Στις συζητήσεις που θα γίνουν προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, αποφύγετε την καχυποψία και την μυστικοπάθεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, συναναστραφείτε και προσεγγίσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες. Οι κοινωνικές επαφές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, για νέα εγχειρήματα, θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε στις επεκτατικές σας βλέψεις. Στις συζητήσεις σας εκφραστείτε ελεύθερα, θα είστε σε θέση να επιχειρηματολογήσετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Στην περίπτωση που έχετε καινούργιες προτάσεις και ιδέες περάστε στη διατύπωση τους, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, εκδηλωθείτε, ανοιχτείτε, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη νέας σχέσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στην ψυχική σας ηρεμία, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με φίλους και γενικότερα με πρόσωπα που θα μπορούν να σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, θα καταφέρετε να βγείτε από το έντονο άγχος. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά, δεν θα υπάρξουν εμπόδια στην επικοινωνία, οι συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα, συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά και προνοητικά. Ισορροπία θα υπάρξει και στις προσωπικές σας σχέσεις, όσοι διατηρείτε δεσμό θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά με το ταίρι σας, συζητήστε τα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωταρχικό σας μέλημα θα είναι να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να αφήσετε πίσω σας υποθέσεις που σας στρεσάρουν. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες. Μιλήστε ανοιχτά για τις απόψεις σας για τις πεποιθήσεις και για την ιδεολογία σας, ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα είναι ελκυστικός, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συσφίξετε τους φιλικούς και κοινωνικούς δεσμούς. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό και άνεση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες. Βγάλτε στην επιφάνεια την δοτική και αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας, συζητήστε με χαλαρότητα. 

ΙΧΘΥΣ

Θα καταφέρετε να τονωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν την αντίληψη σας και γενικότερα τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν, θα καταφέρουν να ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, οι ενέργειές σας θα είναι αυθόρμητες. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να συζητήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας προβληματίζουν και να βρείτε τονωτικές λύσεις. Η ανάγκη σας για αλλαγή και διαφοροποίηση θα σας δώσει την ώθηση να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, θα είστε σε θέση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, ουσιαστικά θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και την ηττοπάθεια. Κοινωνικοποιηθείτε, οι επαφές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. 

1 + 1 κλήση δώρο