Quantcast
Πως επηρεάζεσαι κάθε φορά που σχηματίζεται Πανσέληνος; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως επηρεάζεσαι κάθε φορά που σχηματίζεται το φαινόμενο της Πανσελήνου; Από την Μελίνα Φώφη.

Πως επηρεάζεσαι κάθε φορά που σχηματίζεται Πανσέληνος;

Κάθε φορά που ο Ήλιος και η Σελήνη (τα Φώτα κατά την αστρολογία) τα δύο αυτά ουράνια σώματα βρίσκονται το ένα απέναντι απ' το άλλο, σχηματίζεται το φαινόμενο της Πανσελήνου. Είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου που φωτίζει ή τονίζει κάποιο τομέα της ζωής σου. Ανάλογα με τον οίκο που έχεις στον αστρολογικό χάρτη σου, φέρνει γεγονότα που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις μια κατάσταση. Εδώ λοιπόν αναγκαίο είναι να δούμε «χονδρικά» τι σημαίνουν οι 12 οίκοι στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, ανά ζεύγη όπου:

Πως επηρεάζεσαι κάθε φορά που σχηματίζεται το φαινόμενο της Πανσελήνου;

Ο 1ος και ο 7ος οίκος (τομέας) αφορούν τον εαυτό μας και το πώς στεκόμαστε απέναντι στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής μας. Έχει να κάνει κυρίως με το «Εγώ» και το «Εμείς».

Ο 2ος και ο 8ος οίκος (τομέας) εμπεριέχει τις επιθυμίες μας, τη σχέση μας με το χρήμα το δικό μας ή αυτό που μας εξασφαλίζουν άλλοι, κληρονομιές και τα υλικά αγαθά κτλ. αλλά σχετίζεται και με τις ηθικές μας αξίες.

Ο 3ος και ο 9ος οίκος (τομέας) έχει να κάνει με ζητήματα μάθησης, κοινωνικότητας, ταξιδιών κοντινά ή μακρινά, με τον τρόπο που επικοινωνούμε με τις σχέσεις που αναπτύσσουμε με αδέρφια ή γείτονες.

Ο 4ος και ο 10ος οίκος (τομέας) έχει να κάνει με τις ρίζες μας το σπίτι και την οικογένεια τις παραδόσεις και τις καταβολές μας. Αλλά και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε και την κοινωνική μας καταξίωση.

Ο 5ος και ο 11ος οίκος (τομέας) είναι οι φίλοι, η δημιουργική μας διάθεση, το πώς ερωτευόμαστε, η χαρά της ζωής, τα παιδιά, η συναισθηματική ανταμοιβή, τα ρίσκα που παίρνουμε κάποιες φορές, η διασκέδαση και η ανεμελιά.

Ο 6ος και ο 12ος οίκος (τομέας) αφορά το κατά πόσο τασσόμαστε υπέρ αδυνάτου, της θυσίας, του καθήκοντος. Εκφράζει το πώς λειτουργούμε ως εργαζόμενοι. Έχει σχέση με την αγάπη μας για τα ζώα, την πρακτική, πνευματική, ή ψυχική μας υγεία, το υποσυνείδητο.

Πάμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει και πως επηρεαζόμαστε κάθε φορά που πραγματοποιείται η Πανσέληνος σε ένα από τα παραπάνω ζεύγη οίκων ή αλλιώς τομέων του ωροσκοπίου μας.

Μάθε πως σε επηρεάζει η Πανσέληνος:

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 1ο ή στον 7ο οίκο σου τότε…

Ξεκαθαρίσματα σου λέει πως πρέπει να κάνεις σε μία σημαντική σου σχέση ή συνεργασία, στο γάμο σου ή με έναν άνθρωπο που ως παρουσία είναι σημαντικός για τη ζωή και την προσωπική σου εξέλιξη. Οι «δικοί» σου άλλοι γίνονται ο καθρέφτης σου και η συμπεριφορά τους δείγμα της δικής σου συμπεριφοράς απέναντί τους.

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 2ο ή στον 8ο οίκο σου τότε…

Σε κάνει να θέλεις να νιώσεις πιο ασφαλής οικονομικά, να βρεις τρόπους να εξασφαλίσεις οικονομική ρευστότητα, να αναζητήσεις πηγές εσόδων είτε από τον τρόπο σου, είτε από τα οικονομικά τρίτων. Πιθανόν να αποφασίσεις το πώς θα κινηθείς στη διεκδίκηση κληρονομικών ή περιουσιακών στοιχείων. Θα θες να ελέγξεις τους άλλους οικονομικά.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 3ο ή στον 9ο οίκο σου τότε…

Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου θα κρίνει και την έκβαση κάποιων σχέσεων ή καταστάσεων. Ίσως σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή το γνωστικό σου επίπεδο. Μπορεί να αφορά μια μικρή ή μεγαλύτερη μετακίνηση, ένα κοντινό ή πιο μακρινό ταξίδι αλλά και τις επαφές σου μέσω του διαδικτύου ή με ανθρώπους απ' το εξωτερικό.

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 4ο ή στον 10ο οίκο σου τότε…

Μήπως προβληματίζεσαι με πρόσωπο δικό σου, πιθανόν κάποιον γονιό αφού πρόκειται για άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία; Σε μια άλλη περίπτωση μήπως το πρόσωπο αυτό μπορεί να μην έχει σχέση με την οικογένειά σου αλλά με το εργασιακό σου περιβάλλον; Έναν προϊστάμενο ας πούμε; Πιθανόν τώρα να χρειάζεται να συνδυάσεις καριέρα και οικογένεια.

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 5ο ή στον 10ο οίκο σου τότε…

Η ζωή μοιάζει να είναι ένα ρίσκο και ίσως ορισμένες φορές να σκέφτεσαι ότι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Μήπως συνειδητοποιείς ότι μερικά δημιουργικά σου σχέδια ή όνειρα καθυστερούν να δρομολογηθούν και ότι χρειάζεται να αποφασίσεις τι θα κάνεις με αυτά εδώ και τώρα; Μήπως σε προκαλεί ο φτερωτός θεός, ή έχεις θέμα με ένα παιδί σου;

Όταν η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στον 6ο ή στον 12ο οίκο σου τότε…

Μια εξέλιξη στον εργασιακό σου τομέα ίσως σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους όρους τα κέρδη ή τις φθορές που έχεις με το να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον αλλά και να σκεφτείς αν σε ικανοποιεί. Αν έχεις ένα μικρό ζωάκι ίσως θέλει την προσοχή σου. Συναισθηματικά μπορεί να’ σαι στα πάνω ή στα κάτω σου. Καμπανάκι χτυπά σε θέματα υγείας.

Αν θες να το ψάξεις περισσότερο σίγουρα μια Πανσέληνος έχει να κάνει εκτός από τον τομέα που σου ενεργοποιεί και με ποιον πλανήτη, ωροσκόπο ή άλλο σημαντικό στοιχείο  του ωροσκοπίου σου, συναντιέται και κάνει όψεις. Όμως κρατώντας αυτό το κείμενο σα μπούσουλα, από δω και στο εξής κάθε φορά που θα συμβαίνει Πανσέληνος, θα ξέρεις με το που κοιτάς το γενέθλιο χάρτη σου, σε ποιον οίκο ή ποιον τομέα και για ποια ζητήματα σε επηρεάζει το ολόγιομο φεγγάρι.

problepsi-me-1-euro