Quantcast
Ζώδια 2021 - Ετήσιες Προβλέψεις – Ετήσιο Ωροσκόπιο Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το 2021

Το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά για το ζώδιο σου; Ποια ζώδια θα έχουν την εύνοια των άστρων σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά το 2021.

Επίλεξε το ζώδιό σου και διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις σου:

Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Είναι μια χρονιά αγαπητοί φίλοι το 2021 που ο καθένας από μας καλείτε να μαζέψει κάποια κομμάτια του εαυτού του που σκορπίστηκαν το 2020 εδώ και εκεί και να αναγεννήσουμε όλοι μαζί την καθημερινότητά μας, αρκεί να δεχτούμε τις σημαντικές ανατροπές και τις σοβαρές αλλαγές που μας επιφυλάσσει το Σύμπαν και ο Ουράνιος Θόλος αυτού του έτους. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να αναπνεύσουμε καλύτερα ή τουλάχιστον αυτό θα επιδιώξουμε, μέσω της πληροφόρησης που θα υπάρξει και μέσω των εξελίξεων εκείνων που θα μπορούμε να τροποποιήσουμε και να διορθώσουμε αν κάνουμε κάποια σοβαρά λάθη, με απλά λόγια χρειάζεται να λειτουργήσουμε εναλλακτικά γιατί θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες προσαρμογής για τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας.

Σαφώς και θα υπάρχουν προβλήματα και καταστάσεις στην ζωή μας σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο που θα μας δυσκολέψουν, ωστόσο τώρα πλέον υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές για να απαντηθούν και να λυθούν και αυτό σαν γεγονός μας δίνει ανάσες ανακούφισης για το μέλλον. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα χρειαστεί να καλωσορίσουν κάποιες υποχρεωτικές αλλαγές στη ζωή τους και θα κλιθούν να μάθουν να πορεύονται σύμφωνα με την καινούρια πραγματικότητα.

Ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχουν να ασχοληθούν περισσότερο με την καθημερινότητα, με τις αξίες και τους στόχους που έχουν θέσει στη δουλειά τους αλλά και στα προσωπικά τους, με τις καινούριες πληροφορίες που θα λαμβάνουν και θα χρειαστούν εσωτερική επεξεργασία, αλλά και να εκτεθούν επικοινωνιακά για να κερδίσουν τα δώρα που τους επιφυλάσσει αυτή η χρονιά.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες σαν μεταβλητά ζώδια, έχουν να περιμένουν αλλαγές που έχουν σαν επίκεντρο πρωτίστως την βελτίωση του εαυτού τους αλλά και των ανθρώπινων σχέσεων που διατηρούν, έχουν επίσης να αναμένουν καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες είτε αυτές αφορούν την παρούσα τους εργασία, είτε να βρουν μια εργασία αν είναι άνεργοι. Πολλά ερεθίσματα όμως υπάρχουν και σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, μπορούν να οικοδομήσουν ένα σπίτι μεταφορικά και κυριολεκτικά, να ασχοληθούν με τα πρόσωπα της οικογένειας και τον ερωτικό σύντροφο περισσότερο από ποτέ και να καλυτερέψουν τους δεσμούς τους.

Τα τρία τετράγωνα που θα γίνουν μέσα στο 2021 ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, φέρνουν αγριεμένες και φλύαρες καταστάσεις, λόγια άσκοπα και άδικα, διαμάχες επιβίωσης, τσαμπουκάδες και αγώνες για να ξεπεραστούν κάποιες κατεστημένες καταστάσεις που ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια και σαν να πρέπει να συγκρουστεί το παλιό (Κρόνος) με το καινούριο (Ουρανός) για να έρθει η ισορροπία. Να θυμίσω ότι από τον Δεκέμβρη του 2020 ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Πλούτωνας είναι πανίσχυρος μέσα στον Αιγόκερω, το ίδιο ισχυρός είναι και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, ενώ ο Άρης συνεχίζει να είναι ο ζημιάρης πλανήτης και αυτή τη χρονιά που θα μπλεχτεί με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε περίεργες και γρήγορες όψεις κλειδιά οι οποίες προβλέπεται ότι θα φέρουν εξελίξεις άμεσες και βιαστικές σε κάθε τι που θα επηρεάσουν και ίσως δεν θα προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε. Ξεσηκώματα φέρνουν οι όψεις Άρη – Ουρανού, συγκρούσεις προμηνύουν οι συνδυασμοί του Άρη με τον Κρόνο, επίσης ξαφνικά γεγονότα που ίσως δεν θα έχουμε τις ευκαιρίες και το χρόνο να διαφοροποιήσουμε και θα πρέπει να δεχτούμε χωρίς αντίσταση τη μοίρα μας.

Οι εκλείψεις του 2021 γίνονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη (οι 3 από τις 4) και φέρνουν στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και συναναστροφής με τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής μας, τις συνεργασίες μας, και μας προτρέπουν πως δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο στα λόγια και τις πράξεις μας, ενώ η συμμετοχή του Ποσειδώνα δηλώνει ότι πρέπει να προσέχουμε τα ψέματα, τις αυταπάτες, τις φαντασιώσεις και την πλάνη. Η έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου όπου έχει συμμετοχή σε τετράγωνο ο Δίας, προσανατολίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή μας σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα γιατί πιθανόν δημιουργεί ανασφάλειες στο χώρο της δουλειάς. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις αρχές Δεκέμβρη στον Τοξότη ανοίγει το κεφάλαιο της επικοινωνίας, της πληροφορίας, της διακίνησης και μετακίνησης από και προς το εξωτερικό, του τουρισμού και των συναφών επαγγελμάτων και φέρνουν στην επιφάνεια καταλαγιασμένα και ξεχασμένα συναισθήματα.

problepsi-me-1-euro