Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Μαρτίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Μαρτίου 2023, από την Μελίνα Φώφη.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Μαρτίου 2023.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη τον Μάρτιο 2023 αποκαλύπτει μέσα από ποιο τομέα της ζωής σου, μπορεί να γνωρίσεις τώρα το απόλυτο πάθος. Αστρολογικά Άρης και Αφροδίτη εκπροσωπούν τους δύο αιώνιους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Γι’ αυτό και όταν συγκρίνουμε μια συναστρία, το γενέθλιο χάρτη δυο ανθρώπων που τα βρίσκουν μεταξύ τους σε αισθηματικό επίπεδο, προσέχουμε πρώτα και κύρια που “κουμπώνουν” μεταξύ τους, πράγμα που φαίνεται κι από τις όψεις που κάνουν ο Άρης και η Αφροδίτη στο χάρτη της σχέσης τους.

Αφροδίτη και Άρης δείχνουν τον τρόπο που δινόμαστε σε μια σχέση, τι ποθούμε να πάρουμε από αυτή, με ποιο τρόπο επενδύουμε το συναίσθημά μας ποιες είναι οι προσδοκίες που καλλιεργούμε μέσα απ' αυτή.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον αστρολογικό χάρτη σου

Ο τρόπος που εκφράζουμε την αγάπη μας, έχει να κάνει με το ποια θέση και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η γενέθλια Αφροδίτη μας. Έτσι λοιπόν μία Αφροδίτη στον Κριό, είναι φλογερή, ενώ στον Καρκίνο περισσότερο της αγκαλιάς. Στο Λέοντα πάλι είναι πιο εκλεκτική, ενώ στο Σκορπιό ακραία παθιασμένη. Είναι η θηλυκή ενέργεια.

Ο Άρης πάλι δείχνει τον τρόπο που διεκδικούμε το πρόσωπο που κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά. Δίνει τόλμη και θάρρος να ξεπερνάμε τα εμπόδια κι αποφασιστικότητα να κερδίσουμε στον αισθηματικό στίβο το παιχνίδι. Ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθησή μας αλλά και τον τρόπο που προβάλλουμε το ερωτικό μας προφίλ, κατά συνέπεια τον εαυτό μας. Έτσι εάν ο Άρης στο ωροσκόπιό σου βρίσκεται επί παραδείγματι στο ζώδιο του Τοξότη, θα προσπαθήσει να κάμψει τις αντιστάσεις σου με το χιούμορ του, το καλλιεργημένο πνεύμα του την αισιόδοξη διάθεσή του. Είναι η αρσενική ενέργεια. Ένας Άρης στον Καρκίνο ή στο Σκορπιό, γίνεται πιο ήσυχος και πιο στρατηγικός.

Οι κύριες όψεις Αφροδίτης Άρη, είναι η “σύνοδος”, όταν βρίσκονται μαζί στο ίδιο ζώδιο και σε κοντινές μοίρες. Μια όψη που δίνει την εντύπωση ότι συνάντησες το απόλυτο άλλο σου μισό. Το «τρίγωνο» μια όψη που δείχνει εξαρχής το πόσο καλά κολλάνε δυο άνθρωποι. Το “τετράγωνο” που είναι μεν μια δύσκολη όψη, μα χτίζει σχέσεις ποιοτικού χαρακτήρα και με διάρκεια στο χρόνο και η «αντίθεση», που λειτουργεί ισότιμα και εξισορροπητικά, αρκεί να μην προσπαθεί ο ένας να καπελώνει τον άλλο.

Τι σημαίνει η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με Άρη στους Διδύμους;

Πάμε τώρα να δούμε τι σημαίνει για σένα η επίκαιρη όψη των ημερών, το εξάγωνο της Αφροδίτης απ' τον Κριό και τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Εσύ είσαι που κινείς τα νήματα, που θα πάρεις την πρωτοβουλία να αποσαφηνίσεις τη θέση σου σε πρόσωπο που ενώ τα λέτε καθημερινά, ίσως να γνωρίζεστε και χρόνια, δεν είχε όμως τολμήσει κανείς απ' τους δυο σας μέχρι σήμερα να κάνει το επόμενο βήμα. Τώρα μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ δυνατό ή μια φιλία να μετατραπεί σε μια σχέση φλογερή που όμοιά της, θα τη συναντούσες μονάχα στις πιο τρελές φαντασιώσεις σου. Η τύχη ούτως ή άλλος θα είναι με το μέρος σου και ο τολμών νικά. Εσύ τουλάχιστον το ξέρεις καλύτερα απ' όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοίτα να δεις που μία οικονομική συμφωνία ή κάτι παρόμοιο, θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί αρχικά συμβουλευτική να είναι κυρίως η σχέση σας, κάπου όμως θα γυρίσει το πράγμα. Ο Έρως και το χρήμα άλλωστε είναι οι δυο πλευρές του  ίδιου νομίσματος. Για να μη σου πω ότι αρχίζει μυστικά και σε γεμίζει με τρελή αδρεναλίνη. Ίσως μάλιστα να αποτελέσει μια μεγάλη ανατροπή στην αισθηματικής σου ζωή, αφού σου έρχεται από το πουθενά και ουρανοκατέβατα. Προς το παρόν μείνετε μακριά από τους κουτσομπόληδες και χαρείτε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το φλογερό Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να φλερτάρει τόσο έντονα με τη σαγηνευτική Αφροδίτη από τον Κριό, περίμενε μόνο τα καλύτερα αλλά και τα πιο πικάντικα. Τον επόμενο μεγάλο αισθηματικό σταθμό της ζωής σου, φαίνεται ότι τον γνωρίζεις μέσα από παρέες φίλων που σε φέρνουν σας επαφή και σίγουρα δεν θα σ αφήσει να αγιάσεις ακόμα κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σοβαρή σχέση. Απ' την άλλη δεν αποκλείεται να φλερτάρεις με το γείτονα ή τη γειτόνισσά σου, ίσως και πρόσωπο κολλητό του αδερφού ή αδερφής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξέρω τι κανονίζεις επαγγελματικά ή έχει να κάνει με θέματα του σπιτιού, πάντως το διάστημα αυτό, φαίνεται ότι μια σχέση μπορεί να γεννηθεί ύστερα από μια επαγγελματική ή οικογενειακή αφορμή, αφού μπορεί κάποιο πρόσωπο μέσα από κει, μαζί με χέρι βοηθείας, να σου χαρίσει σε «στιγμή αδυναμίας» και την καρδιά του. Άλλο που δε θες, αφού για σένα ξεκινά πραγματικά ένα συναρπαστικό ταξίδι με το καραβάκι του έρωτος και θα ναι κρίμα να μην το αποδεχτείς, ειδικά εάν το διάστημα αυτό, δεν τρέχει και κάτι σοβαρό στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να σου γνέφει σαγηνευτικά από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού και τον Άρη να παίζει τα στοιχήματα υπέρ σου απ' τους Δίδυμους, λίγοι θα είναι εκείνοι που θα μπορέσουν να αντισταθούν στη γοητεία σου. Λάμπεις αυτό φαίνεται και κερδίζεις τις εντυπώσεις χωρίς προσπάθεια. Μάλιστα μια δημιουργική σου δουλειά αναγνωρίζεται και κάποιες ψυχές θα θελήσουν να σε ανακαλύψουν από κοντά, όπως κι αν σου ακούγεται αυτό ή σε προκαλεί. Θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια, με τόσους διερχόμενους πειρασμούς να σε προκαλούν;

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφορμές και συζητήσεις για διάφορες αλλαγές και ανακατατάξεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου τομέα, θα σε αναγκάσουν να συνεργαστείς με πρόσωπο που ποτέ άλλοτε δεν είχες την ευκαιρία, όχι μόνο να δουλέψεις μαζί του αλλά και να ανακαλύψεις στοιχεία του χαρακτήρα του που τελικά σε κάνουν να πιστεύεις πως τα βρίσκετε σε πολλά. Πρέπει όμως να θυμάσαι πως είναι πολύ νωρίς να επενδύσεις μαζί του συναισθηματικά, όσο κι αν δείχνει αν μοιάζει με το άλλο σου μισό ή με αυτό που πάντα περίμενες στη ζωή σου. Προς το παρόν, απλά ζήστο.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι πολύ σημαντικό ξεκινάς με πρόσωπο που μαζί του έχεις μέλλον. Υπάρχει η εμπιστοσύνη, ίσως και να έχει δοκιμαστεί, δες το σαν να ήρθε ο καιρός να κάνετε το επόμενο μεγάλο σας βήμα. Κάπου εκεί βέβαια, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα εμπλακεί ο φτερωτός θεός μα εσύ αν δεν είσαι ερωτευμένος, δε μπορείς να βρεις την έμπνευση. Πάντως καλό θα ήταν να θυμάσαι, ότι αν ξεκινάς μαζί του μια συνεργασία, να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Άνοιξη σε προκαλεί να αφήσεις στην άκρη τη συννεφιά από τη ζωή σου και να φλερτάρεις δίχως αύριο, ακόμα κι αν δεν είναι το στυλ σου. Δεν αποκλείεται να μπει στο στόχαστρο της καρδιάς σου, πρόσωπο που θα διαθέτεις εκτός από λεπτά αισθήματα και τον τρόπο να σου εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Το χαμόγελό σου γίνεται η αιτία να δηλώσει ευθαρσώς τον έρωτά του για σένα, πρόσωπο που ίσως να μην πίστευες καν ότι θα το τολμούσε. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να είναι αυτό το μυστικό σας, να μη προκαταβάλλεσαι και άστο να συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι και αν σχεδιάζεις, που εμπεριέχει μέσα του φιλοδοξίες και όνειρα, φαίνεται ότι όχι μόνο βρίσκει το δρόμο του αλλά κι ένα πρόσωπο που για χάρη σου θα βάλει πλάτες. Φυσικά πίσω από αυτό ίσως να κρύβεται κι ένα αίσθημα που καιρό θα ήθελε να στο πει, μα εσύ δεν του έδινες καμία σημασία. Να θυμάσαι όμως ότι ο Έρως και ο βήχας δεν κρύβονται κι έτσι θα πολιορκηθείς για τα καλά μέχρι να πεις το «ναι». Φίλος, ομοϊδεάτης, σύμμαχος θα είναι; Πάντως όσο κι αν του αντισταθείς, να ξέρεις πως η γοητευτική του επιμονή, θα κάμψει όλες σου τις αντιστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον προσωπικό σου χώρο το σπίτι σου και τη φωλιά σου επιβάλλει να επιμεληθείς η όψη αυτή, αφού φαίνεται ότι σύντομα, πολύ σύντομα, παίζει να δεχτείς επισκέψεις από το φτερωτό θεό. Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται η αγάπη, να έρθει στη δουλειά σου και κάπως έτσι να ξεκινήσετε μαζί, κάτι το ανεπανάληπτο. Η εικόνα σου αποκτά γοητεία και δύναμη τέτοια, που ίσως να γίνεις πεδίο αισθηματικών ανταγωνισμών χωρίς να έχεις προκαλέσει την τύχη σου σε αυτό. Θα έχεις πάντως την ευκαιρία εσύ να είσαι εκείνος που θα διαλέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το στυλάκι σου έτσι κι αλλιώς πάντα γοήτευε και πάντα «πουλούσε» μόνο που τώρα, πρόκειται να κάνει θραύση. Θα βρεθείς στο φυσικό σου περιβάλλον και καθώς για άλλη μια φορά θα μεταμορφωθείς στην ψυχή της παρέας, δεν αποκλείεται άτομο αποφασισμένο, στα ίσα να έρθει να σου πει να το πάτε μαζί κι όπου σας βγάλει. Αν είσαι μόνη ή μόνος, σίγουρα θα περάσεις καλά ανεξάρτητα από τη διάρκεια. Αν όμως συνοδεύεσαι από άλλο άνθρωπο καλό θα ήταν να φυλάς τα νότα σου, γιατί δε θέλει πολύ να το πάρει μυρωδιά. Εσύ ξέρεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να χρειαστεί να δείξεις περισσότερο δοτικός ή γαλαντόμος, σίγουρα όμως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ειδικά εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που στοχεύεις να εξασφαλίσεις μια ισόβια θέση στην καρδιά του. Ίσως να βρεθείτε μαζί σε μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση. Πάντως γύρω σας θα υπάρχει πολύς κόσμος, που έτσι κι αλλιώς θα γίνει η αιτία να έρθετε σε επαφή και να τα πείτε τα δυο σας. Φρόντισε να δείξεις πως εννοείς αυτά που λες, αλλά και να αφήνεις χώρο στο να ακούσεις πως βλέπει το πρόσωπο κάποια πράγματα.