Quantcast
Πως συμπεριφέρονται ως εραστές τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως συμπεριφέρονται ως εραστές τα ζώδια; Από την Μελίνα Φώφη.

Πως συμπεριφέρονται ως εραστές τα 12 ζώδια.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα είναι θέμα γούστου και ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το αυτονόητο δικαίωμα να αυτό-καθορίζεται. Αποτελείται από μία και μοναδική σύνθεση, που αφορά τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του γνωρίσματα, όσο και τα ψυχικά. Είναι μοναδικός γιατί πολύ απλά, για να δημιουργηθεί η μοναδικότητά του απαιτούνται εκατομμύρια άλλοι συνδυασμοί και άρα ο κάθε ένας από μας αποτελεί ένα πραγματικό θαύμα.

Όμως ποιος θεωρείται ιδανικός εραστής; Ο ευγενικός και λεπτεπίλεπτος τύπος που με τη συμπεριφορά του σε σκλαβώνει; Εκείνος που μόνο με ένα μικρό του άγγιγμα έχει τη δύναμη να αναστατώνει τις αισθήσεις και τις φαντασιώσεις; Ή αυτός που δεν κυνηγάει αλλά του αρέσει να γίνεται στόχος και να τον κυνηγούν; Μήπως πάλι είναι εκείνος που διαθέτει ένα έξυπνο χιούμορ; Που πατάει γερά στα πόδια του και που έχει ισχυρή αυτοπεποίθηση;

Ποιος είναι ο ιδανικός εραστής για τα γούστα σου;

Πάμε να δούμε λοιπόν τις ποιότητες των εραστών του ζωδιακού κύκλου και αποφάσισε εσύ ποιος είναι ο ιδανικός εραστής για τα γούστα σου.

ΚΡΙΟΣ

Γεννημένος κυνηγός, του αρέσει να πολιορκεί τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και ασφαλώς είναι ένας από τους τους πιο φλογερούς εραστές του ζωδιακού. Ρισκάρει για την αγάπη του και γίνεται ριψοκίνδυνος ψάχνοντας την απόλυτη εμπειρία κολυμπώντας ακόμα και σε αχαρτογράφητα νερά. Ελάττωμά του είναι ότι βαριέται γρήγορα και χάνει το ενδιαφέρον του, όταν βεβαιωθεί ότι κατέκτησε τελικά το στόχο του. Άρα αν το θέλεις πάντα δίπλα σου, μην του χαριστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπά την καλοπέραση το καλό φαγητό και ασφαλώς μια αγκαλιά που να μην κολλάει σε προκαταλήψεις και συμπλέγματα. Είναι από τη φύση του ένας τύπος παν-ηδονικός και γνωρίζει τον τρόπο να προσφέρει απολαύσεις μέσα από μικρά ή μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρει να γοητεύει να αιφνιδιάζει και να σαγηνεύει το υποψήφιο θύμα της καρδιάς του, εκεί που δεν το περιμένει. Διαθέτει απίστευτα κρυφά χαρίσματα και είναι προικισμένος ως εραστής. Στα μείον του είναι η ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ μιλάμε για το γελαστό παιδί του ζωδιακού, που διαθέτει ένα έξυπνο χιούμορ, ικανό να άρει κάθε αντίσταση που θα του προβάλει ο άνθρωπος που επιθυμεί να κατακτήσει. Ξέρει μαεστρικά να παίρνει τη συννεφιά από το βλέμμα σου και να βρίσκει τρόπους να διώχνει από τη σχέση του κάθε ψήγμα ρουτίνας. Τύπος εγκεφαλικός αλλά και στιλάτος, ξέρει να δημιουργεί από το τίποτα τις εντυπώσεις. Απολαμβάνει το φλερτ μα δυστυχώς το κάνει ακόμα και όταν βρίσκεται ήδη σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε δίνει στόχο όταν προσπαθεί να κατακτήσει τον άνθρωπο που τον γοήτευσε. Είναι πιο στρατηγικός στις τακτικές του. Συνήθως προβάλλεται ως υπερπροστατευτικός φίλος που θα κάνει το παν για να σταθεί άξιος των προσδοκιών σου. Είναι ερωτεύσιμα ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός. Διαθέτει απίστευτη αγκαλιά αλλά και πλούσια φαντασία στις ιδιαίτερες αλλά και πιο φλογερές στιγμές του. Θέλει το ταίρι του απόλυτα ικανοποιημένο. Στα αρνητικά του γίνεται συχνά κυκλοθυμικός.

ΛΕΩΝ

Ένας αγέρωχος εραστής, ξεχωριστός ακόμα και στον τρόπο που προσπαθεί να κατακτήσει τον άνθρωπο της καρδιάς του. Ξέρει να κρύβει τις αδυναμίες του και να προβάλει το λαμπερό του χαρακτήρα. Δοτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ευγενικός με αριστοκρατική συμπεριφορά κι ακριβό γούστο. Είναι περιζήτητος στους κύκλους του κι αρκετά κοσμικός στις κοινωνικές του συναναστροφές. Φλογερός εραστής που βάζει τους δικούς του κανόνες. Στα αρνητικά του συγκαταλέγεται ο ναρκισσισμός του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο εραστής που δε θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με φτηνά τεχνάσματα αλλά με το πνεύμα και τις λεπτές του χειρονομίες. Είναι ο τύπος ο μεθοδικός που θα το πάει βήμα-βήμα, μέχρι να καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του ανθρώπου που θέλει δίπλα του. Προστατεύει την πολύ προσωπική του ζωή, ενώ σαν εραστής διαθέτει πολλούς κρυφούς άσους στο μανίκι του. Έχει απίστευτη φαντασία και τον τρόπο να πραγματοποιεί όλες σου τις φαντασιώσεις. Ταλέντο υψηλών επιδόσεων.

ΖΥΓΟΣ

Το κομψό του στυλ, οι διπλωματικοί του τρόποι και η γοητευτική του παρουσία, θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν δικαίως ως λόρδο του ζωδιακού. Καλοφτιαγμένος και ντελικάτος, με έναν λόγο που αφήνει αόριστα μια πικάντικη επίγευση, καταφέρνει να σπάει κάθε αντίσταση στα «θέλω» και στις επιθυμίες του. Περισσότερο στη θεωρία παρά στην πράξη, καταφέρνει να γίνεται η φαντασίωση κάθε άντρα ή γυναίκα που θα τον συναναστραφεί. Δεν είναι όμως και ο πιο πιστός.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ένας συνηθισμένος εραστής, αφού μαζί του θα βιώσεις σίγουρα το απόλυτο και δίχως όρια πάθος. Βαθιά συναισθηματικός με αρκετές εμπειρίες και με μια πλούσια σεξουαλική ζωή, έχει όλο το πακέτο για να ικανοποιήσει την κάθε σου επιθυμία. Είναι παιδί με πλούσια φαντασία, και ιδιαίτερα προικισμένος με μεγάλες αντοχές. Στα αρνητικά του στοιχεία είναι οι εξάρσεις ζήλιας, που συχνά τον κάνουν να φέρεται σχεδόν χειριστικά και ο τρόπος που έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εύστροφο πνεύμα και το ντελικάτο του χιούμορ, δίκαια τον κατατάσσουν σαν ένα από τους πιο εύστροφους εραστές του ζωδιακού, που με μπόλικη καπατσοσύνη καταφέρνει όχι μόνο να σπάσει γρήγορα τον πάγο αλλά και να προχωρήσει πιο τολμηρά στο επόμενο βήμα μιας σχέσης. Δεν κολλάει πουθενά και τον λες και εντελώς ακομπλεξάριστο, αφού το πάθος γι αυτόν πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα και να ικανοποιείται αμέσως. Πάντα όμως θα είναι ο ελεύθερος κι ο αλέγκρο τύπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας από τους πιο γοητευτικούς εραστές του ζωδιακού, που μπορεί να κερδίζει τις εντυπώσεις με το σοβαρό και μετρημένο του ύφος. Είναι επαγγελματίας ακόμα και στην ερωτική του συμπεριφορά, αφού ακόμα και όταν φλερτάρει, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Δε φοβάται το χρόνο γιατί του φέρεται συνήθως πολύ καλά. Εραστής με φαντασία και αντοχές μπορεί να ικανοποιεί εξίσου καλά, τόσο το επίσημο όσο και το ανεπίσημο ταίρι του. Στα αρνητικά του, δεν είναι και ο πιο πιστός του ζωδιακού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αντισυμβατικός ακόμα και ως εραστής, αν και διαθέτει μεγαλύτερη φαντασία όταν είναι να λειτουργήσει σε μία σχέση περιστασιακή, της μιας νύχτας, παρά όταν ζει με τον μόνιμο ή επίσημο δεσμό του. Ζητά με περίεργους τρόπους την επιβεβαίωση χωρίς να έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα, κάτι που καταφέρνει να παίρνει συνήθως στην αρχή. Όσο όμως προχωρά σταθεροποιώντας τη σχέση του, κινείται στα πλαίσια της συνήθειας, της επανάληψης. Τις αδυναμίες του τις χρεώνει στο ταίρι του.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ένας εραστής που αναζητά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του καινούργιες εμπειρίες αλλά και γνώσεις που να αφορούν τη σεξουαλική του ζωή. Λατρεύει το πλάσμα που κοιμάται μαζί του με κάθε τρόπο και διαθέτει μια πλούσια φαντασία. Επινοεί σκηνικά παραμυθένια, δημιουργεί ψευδαισθήσεις, ονειρεύεται μέσα από μια αγκαλιά. Λατρεύει το κοίταγμα το άγγιγμα την ανάσα μιας ψιθυριστής γεμάτη πόθους φωνής. Είναι δυστυχώς πολύ άστατος κι όχι πολύ πιστός σε μια μόνιμη σχέση.