Quantcast
Ο Άρης στους Διδύμους ως τις 4 Σεπτεμβρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στους Διδύμους κυριαρχεί την ανάγκη για φλερτ!

Ο Άρης στους Διδύμους ως τις 4 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Άρης κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τις 20 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου 2024, ενισχύεται το πάθος, η δυναμικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, η σκέψη θα είναι αρκετά δυναμική. Στον επαγγελματικό τομέα ουσιαστικά θα είναι τα ανοίγματα, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις, προσπάθειες για βελτίωση και επέκταση θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες, θα κυριαρχεί η ανάγκη για φλερτ, για επικοινωνία και για συναναστροφή.

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, κάποιοι ενδεχομένως να προτιμήσουν τις χαλαρές επαφές, για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν να δεσμευτούν ή να δώσουν υποσχέσεις. Οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν την ανάγκη τους για εναντίωση στους κανονισμούς και στα όρια, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Θα υπάρξει διάθεση για ποικιλία, για καινούργιες εμπειρίες, οι επιλογές ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες, έντονη θα είναι η ανάγκη για ανανέωση.

Πως ο Άρης στους Διδύμους θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, ανάγκη θα εμφανίσετε για συναναστροφή, ωστόσο στις συνομιλίες σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε το πάθος και την παρόρμηση σας. Προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε ενδεχομένως ο ενθουσιασμός σας να μη σας βοηθήσει να συγκρατηθείτε ή να σκεφτείτε προνοητικά. Στον επαγγελματικό τομέα προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις ρήξεις, κινηθείτε με σύνεση. Αρκετά ευέλικτη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος σκέψης σας θα έχει διαύγεια και οξυδέρκεια, ωστόσο τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα, προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας τη δυναμικότητα σας καθώς και την ανάγκη σας για υλικά αποκτήματα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά ενδεχομένως να προβείτε σε αγορές που να μην είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενες, αποφύγετε τις σπατάλες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις, συντονίστε τις ενέργειές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή. Ενθουσιασμός και ανυπομονησία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι αυθόρμητες προσεγγίσεις. Απαραίτητο θα είναι να μπορέσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των τρίτων, καλό θα είναι οι ενέργειές σας να μην είναι σπασμωδικές. Σε θέματα εργασιακής φύσης κινηθείτε με επαγγελματισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την συγκροτημένη και υπεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας θα σας ενισχύσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Θα έχετε την εσωτερική δύναμη να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό και να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν ή που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε να φλερτάρετε και να κερδίσετε το ενδιαφέρον. Στην επιφάνεια θα βγει η ανεξάρτητη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είναι δύσκολο για εσάς να δεσμευτείτε ή να δώσετε σοβαρές υποσχέσεις. Προσοχή στις υπερβολές η υπεραισιοδοξία και ο αυθορμητισμός σας ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις επιπόλαιες. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε τη βιασύνη, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σας, ωστόσο στον εσωτερικό σας κόσμο ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος αναστάτωσης. Δεν αποκλείεται κάποιες ενέργειες σας να τις κρατήσετε μυστικές φοβούμενοι μήπως πληγώσετε κάποιον ή μήπως δοθεί έκταση που μετά δεν θα είστε σε θέση να την ελέγξετε. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, καλό θα είναι με την παρορμητικότητα σας να μην παραγκωνίσετε τη λογική. Στην περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε σφαιρικά, μελετήστε όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε συνθήκες που δεν σας ικανοποιούν, ωστόσο οι καταστάσεις θα απαιτούν άμεσο χειρισμό, θα χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι τόνωση ενέργεια και ανάγκη για δραστηριοποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα μπορέσετε να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και επέκταση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι ενέργειές σας να είναι συντονισμένες, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις βλέψεις σας. Αναγκαίο θα είναι να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση στο φλερτ και στην ψυχαγωγία σας, ανάγκη σας θα είναι να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα σας κάνει δυναμικούς ενδεχομένως και αρκετά ανταγωνιστικούς, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ανάγκη για κυριαρχία ή καταξίωση. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις βλέψεις σας και τις μεθόδους σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές και αφήσετε στην άκρη ηθικές αξίες ή κάποιες πολύτιμες συναισθηματικές σχέσεις. Ενδιαφέρον θα δείξετε για υλικά αποκτήματα, σε ζητήματα οικονομικής φύσης μελετήστε πολύ καλά τα βήματά σας, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, οι συναναστροφές θα είναι ουσιαστικές, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές, διατηρήστε την ευαισθητοποιημένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματική τόνωση σας φέρνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, ανάγκη για συναναστροφή για διασκέδαση και για ψυχαγωγία. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα στην αναποφασιστικότητα και στη δυσπιστία, δεν θα λείψουν οι διχασμοί, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, αποφύγετε την παρορμητικότητα και τις επιπόλαιες επιλογές. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα σας, συναντήσεις ταξίδια και συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το πνεύμα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις σπουδές ή στην εκπαίδευση σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, θα συζητήσετε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να διευρύνετε την σκέψη σας, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την επίμονη και μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εμμονές. Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσετε να κινηθείτε δυναμικά, θα έχετε τη διάθεση να διεκδικήσετε και να υπερισχύσετε. Δεν αποκλείεται κάποιες ενέργειες σας να τις κρατήσετε μυστικές, δεν θα θελήσετε να φανερώσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση προσοχή στις εντάσεις, στην περίπτωση που υπάρξουν αμφιβολίες καλό θα είναι να αποφύγετε την πιεστική συμπεριφορά, κάποιες καταστάσεις θα απαιτούν χαλαρότητα. Οι κτητικοί χαρακτήρες ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την απελευθερωμένη πλευρά του συντρόφου σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την απελευθερωμένη και ιδιαιτέρως κοινωνική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγάλει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους. Ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε, να επικοινωνήσετε, να δραστηριοποιηθείτε και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Θα είναι δύσκολο για εσάς να ανεχτείτε τη ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες, η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε τα γεγονότα, αν οι ενέργειές σας είναι συντονισμένες θα μπορέσετε να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανάγκες που θα έχει το ταίρι σας, προσπαθήστε να κατανοήσετε και να αποφύγετε την προσκόλληση στις δικές σας μόνο ανάγκες ή επιθυμίες. Οι ερωτευμένοι αποφύγετε τις υποσχέσεις, ίσως να μην είστε σε θέση να τηρήσετε αυτά που θα υποσχεθείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους να βγάλει στην επιφάνεια τον επαγγελματισμό σας, θα είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις σας και να κινηθείτε συντονισμένα. Στις συνεργασίες σας ή στις συναδελφικές σας σχέσεις ενδεχομένως να φανείτε κάπως απαιτητικοί, απαραίτητο θα είναι να καταλαγιάσετε την εσωτερική πίεση και το στρες. Προσοχή στις εξάρσεις και στις παρορμητικές αντιδράσεις, ο έντονος δυναμισμός σας ενδεχομένως να μη σας αφήσει να χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκατάβαση και αποδοχή. Τα εργασιακά ζητήματα ίσως να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας σχέση. Διατηρήστε την υπευθυνότητα σας σε όλους τους τομείς επαγγελματικούς οικονομικούς και αισθηματικούς, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην επικοινωνία και στην ψυχολογική τόνωση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιους φίλους, η διάθεσή σας θα είναι κοινωνική και απελευθερωμένη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με επιτυχία, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των τρίτων. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση στόχο θα βάλετε να τονώσετε τον δεσμό σας, να ανανεώσετε τις καθημερινές επαφές. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα φλερτάρετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη νέας σχέσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αλλαγή και διαφοροποίηση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, να διαφοροποιήσετε συνθήκες που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και με εργασιακά ζητήματα ανάγκη σας θα είναι να περάσετε τη δική σας γραμμή, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ή κάπως επίμονη ή απαιτητική πλευρά της προσωπικότητας σας, καλό θα είναι να μην προκαλέσετε ρήξεις γιατί στην πορεία οι εντάσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι πράξεις να είναι συντονισμένες, αποφύγετε τις υπερβολές.