Quantcast
Οι Αστροαλχημείες Της Εβδομάδας & Αισθηματικές Προβλέψεις Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Astro-Αλχημείες για την εβδομάδα 8 ως 14/3/2021, από την Μελίνα Φώφη.

Οι Αστροαλχημείες Της Εβδομάδας & Αισθηματικές Προβλέψεις

Διάβασε τις προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Μαρτίου 2021, από την αστρολόγο Μελίνα Φώφη. Μάθε πως θα σε επηρεάσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά και μην ξεχάσεις επίσης να δεις τι θα συμβεί μέρα με τη μέρα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων.

Astro - Αλχημείες για την εβδομάδα 8 ως 14 Μαρτίου 2021

Εβδομάδα θαυμάτων (πλάκα κάνω σοβαρολογώ)

Κριέ

Σε μια εβδομάδα που οι ευχές πιάνουν, κανόνισε να έχεις κάνει τις κατάλληλες μπας και ξελασπώσεις από ότι χρωστάς και καταφέρεις - Άνοιξη έχουμε - να τρέχεις ανέμελος με ξέπλεκες κοτσίδες στα λιβάδια. Κι εκεί που νόμιζες ότι τίποτα δεν τσουλάει, παρ ότι φιλότιμα την έχεις ιδρώσει τη φανέλα, ξαφνικά θα διαπιστώσεις, ότι ενός “καλού”, μύρια έπονται. Πίστεψέ το φίλε. Θα περπατάς και θα πετάς, με σηκωμένη στα ουράνια αυτοπεποίθηση. Άσε που στα γκομενικά με τέτοια φούρια που θα έχεις, θα προκαλείς σεισμό. Θα αιφνιδιάζεις με το εύστροφο και όλο κρυφά νοήματα μπλα μπλά σου, ξεκλειδώνοντας καρδιές. Ποιος δε θα ήθελε τέτοιες εποχές, αμίλητες ακίνητες κι αγέλαστες, να νιώσει μέσα του ένα αστραπόβροντο να τον κυριεύει; Εσύ θα είσαι το αστραπόβροντο συγκεντρώσου στο ρόλο σου. Μη κοιτάς σα το χάχα να δεις αν αστράφτει. Είπαμε Άνοιξη έχουμε κι εσύ παιδί δικό της, κάνε τα κουμάντα σου, πάρε πρωτοβουλίες και κατάκτησέ μας παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως. Εμείς μια φορά ανοίξαμε και σε περιμένουμε. Και μη σε ξανακούσω να πεις, ότι eRωτικά υπάρχει ξεραΐλα, γιατί τότε κάτι κάνεις λάθος και να το κοιτάξεις.

Ταύρε

Καταλαβαίνω πως είναι άδικο και κρίμα να σε τρέχουν σε χίλιες δυο μεριές, εσένα που από στάση είσαι πάντα ένας τύπος “cool” και δεν ξεκουβαλάς από τη θέση σου, παρά μόνο όταν βγει κι ο τελευταίος γύρω σου “άχρηστος”. Όμως τρέξε τώρα, για να κάτσεις αργότερα. Έτσι πάει το θέμα αστρολογικά. Παρ όλα αυτά, η εβδομάδα αυτή έχει κι ωραίες νότες για σένα. Πρώτα απ όλα, ίσως να αποφασίσει η ριμάδα η πεθερά σου, να πάει να μείνει λίγο καιρό και στην αδερφή της. Άντε μπράβο, που σου μπαστακώθηκε εκεί, από την προηγούμενη καραντίνα. Μπορεί για παράδειγμα σε μια άλλη περίπτωση, να κοιτάς αφηρημένος το αφεντικό σου και να νομίζει πως του κάνεις “ματάκια”. Την προαγωγή θα την έχεις στο τσεπάκι σου να ξέρεις. Εν ολίγοις, μπορεί να σου κάτσουν κουλές φάσεις και να γλιτώσεις από πολλά κερατιάτικα, χωρίς καν να έχεις σηκώσει το χεράκι σου, ή να έχεις ξεδιπλωθεί από τη θέση σου. Δεν το λες κακό. Κάτι πολύ καλό θα αρχίσει να ψήνεται για σένα και ας πέρασε πια η Τσικνοπέμπτη. Μέχρι και το κορμί που έβαλες στο μάτι, μπορεί τώρα να το βάλεις και στο χέρι, στην καρδιά σου στη φωλιά σου, όπου έχεις ευχαρίστηση.

Δίδυμε

Συνδυασμούς εδάφους εδάφους και αέρος αέρος, θα χρειαστεί να κάνεις, για να συνδυάσεις την επαγγελματική σου ζωή, μαζί με την προσωπική ή γκομενική την εβδομάδα αυτή. Όχι γιατί θα φταίνε οι άλλοι αλλά γιατί η δική σου προσοχή θα αποσπάται σε πολλά μέτωπα. Άντε τώρα να σου πω, ότι χρειάζεται να διαλέξεις, τι έχει για σένα περισσότερη σημασία. Η δουλειά, που φαίνεται ότι θα σου κάτσει επιτέλους αυτό που πάντα ήθελες να ασχοληθείς κι ας σου τρώει πιο πολλές ώρες; Ή, το κομμάτι εκείνο που σου λέει επιτέλους “ναι σε όλα” και που ξεροστάλιαζες καιρό να παρακολουθείς τι ανεβάζει, με ποιον βγαίνει και τι κάνει, μέχρι να σου ρίξει έστω μια ματιά; Δικαίως ο άλλος σου εαυτός, να σου ζητά να παραμείνεις, ή “παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς” αλλά τέτοιες καλές ευκαιρίες δε βρίσκονται κάθε μέρα. Σε μια εποχή που οι ευχές πιάνουν, βάλθηκες φαίνεται να τις κάνεις μαζεμένες και να τώρα. Έχουμε στεναχώριες. Βέβαια στη ζωή δεν υπάρχει, ή το ένα ή το άλλο για να ακολουθήσει κανείς. Όμως για σένα, υπάρχει κορόιδο (πλάκα κάνω). Ξέρω ότι είσαι πολυμήχανος και ότι θα τον βρεις το συνδυασμός. Αλλιώς τι Δίδυμος είσαι; Άντε να σε δω.

Καρκίνε

Η πετριά του σκανδάλου μπορεί να γίνεις τις μέρες που ακολουθούν, αφού πολλοί θα είναι εκείνοι που θα ήθελαν μια συνεργασία (έτσι το λέμε τώρα) μαζί σου. Πάντως να ξέρεις, ότι αν ανοιχθείς λιγάκι και ανακατευτείς, με τίποτα πρωτοβουλίες δημοσίου ενδιαφέροντος, έστω και μέσω του διαδικτύου, θα κάνεις θετική εντύπωση αλλά και τη διαφορά, στα μάτια πολλών που δε σου το είχανε. Γιατί πως να γνωρίζει ο καθείς, τα ταλέντα που κουβαλάς, αφού όλη μέρα είσαι σπίτι και δε βγαίνεις από το μαντρί. Ήσουν που ήσουν, ήρθαν και τα μέτρα και παράγινες μοναχοκαλόγερος. Άσε που όποιος ζει μαζί σου, προαυλίζεται τρώει κοιμάται, στους χρόνους και στις ώρες που γράφει το ημερήσιο πρόγραμμα, που έχεις εσύ αποκλειστικά συντάξει, δίχως να συμπεριλάβεις, τυχόν σχόλια αντιρρήσεις και παρατηρήσεις που μπορεί να έχουν οι οικείοι σου. Ψυχούλα είσαι. Σε λένε και ευαίσθητο, fασιστάκι του κερατά. Ευτυχώς που τις μέρες αυτές, γίνονται θαύματα και θα σου κάτσει κάτι πολύ καλό, που θα σε απορροφήσει κι έτσι θα γλιτώσουμε από σένα. Παράγινες.

Λέοντα

Έχω ακούσει να σε λένε εφετζή, αλλά όταν αγαπάς ξεχνάς και όρια και μέτρο. Έτσι λοιπόν, αφού χάψεις για τα καλά την παραμύθα που θα σου πουλήσει, το πρόσωπο που θέλεις να γίνεις σκαλοπάτι, τα πόδια του να σε πατούν, θα δώσεις τα ρέστα σου την εβδομάδα αυτή. Λέοντα, ήταν να μην καψουρευτείς. Δε θα μαζεύεσαι με τίποτα. Ούτε τη χαρά σου θα μπορέσεις να την κρύψεις, κάτι που καλό θα ήταν να το προσπαθήσεις, γιατί εάν σε πάρει χαμπάρι το πρόσωπο που κοιμάται δίπλα σου “επίσημα” και που σου έχει συγχωρέσει όλα όσα του έχεις κάνει, δε σε ξεπλένει, όχι ο Νιαγάρας να είναι, ούτε ο Βόσπορος. Πόσα θέλει ο Λέοντας για να eRωτευτεί; Πέντε έξι παπάντζες κολακείας τύπου “και τι ωραίος που είσαι, όταν φοράς τα χρυσοποίκιλτα”, “πόσο πιο νέος δείχνεις, σε σχέση με τα ψέμματα που γράφει στην ταυτότητά σου ο ληξίαρχος”, “πως μας μαγεύεις όταν ανοίγεις το στόμα σου και μιλάς” κι άλλα χαζά. Μετά τους Ταύρους είσαι το επόμενο θύμα κι ευκολόπιστος στο σύμπαν. Όχι, στα λέω για να μην περνιέσαι και για έξυπνος. Το νου σου σγουρομάλλη του ζωδιακού, γιατί δεν είναι όλοι, όσο καλοί ή κακοί νομίζεις πως είναι. Νταξ;

Παρθένε

Νομίζω ότι επιτέλους, ήρθε η στιγμή, αντί να αυτό-καταπιέζεσαι και να το παίζεις αξιοπρεπής κρυψίνους, να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα και να κάνεις θραύση. Γιατί κανείς δε στο έχει, πως μπορεί να κρύβεις μέσα σου έναν καλλιτέχνη, ένα μαέστρο σε όλα τα επίπεδα και τα πολύ-επίπεδα να μη σου πω. Όλοι σε έχουμε για τον ξενέρωτο που είσαι μόνιμα με την ξινίλα στη μούρη και που μας πρήζεις τα @@@@δια, κάθε φορά που δε γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλεις. Ποιος να το φανταστεί, ότι στον ελεύθερός σου χρόνο, μεταμορφώνεσαι σε αρτίστα των Παρισινών καμπαρέ με φτερά και πούπουλα και σκίζεις τον αέρα που αναπνέουμε, με τον ήχο από το μαστίγιο που έχει τις εννιά ουρές και τις εννιά τις γλώσσες. Κολασμένο πλάσμα αχαλίνωτου πάθους. Αφού να σκεφτείς, πως κι εγώ η ίδια διαβάζω αυτά που σου γράφω και δεν πιστεύω πόσο Ποσειδώνα μπορεί να έφαγα για να συνθέσω το προφίλ σου. Έλα και μη χειρότερα. Οι ευχές σου φανερές και κρυφές θα βγουν τις ημέρες αυτές. Φρόντισε να τις έχεις μελετήσει για καλό. Ά, και μην μπερδέψεις την καλή σου τύχη, με ότι συμβεί στην προσωπική σου ζωή. Στη δουλειά να επιμείνεις να είσαι η Κυρία που ξέρουμε.

Ζυγέ

Έχεις δίκιο να θες να τακτοποιηθεί λίγο το θέμα με τα επαγγελματικά, ή τα οικονομικά σου, που στέρεψαν απ τις τσέπες σου ακόμα και τα κέρματα, που είχες για να ανάβεις κανένα κερί στη Μεγαλόχαρη, μπας και κάνει το θαύμα της και σου βρει κανένα μεροκάματο της προκοπής. Όμως δεν είναι ωραία η ζωή, εάν δεν υπάρχει αυτό που λέμε “έμπνευση” φίλε. Διότι όπως μου είπε κάποτε κι ένας φίλος μου Ζυγός, τα λεφτά, είναι αριθμοί. Δεν υπάρχουν είναι άυλα. Ενώ η ζωή είναι αληθινή όπως ο ήλιος έξω από το παράθυρο. Το χαμόγελο ενός χαρούμενου παιδιού. Η αγκαλιά του πλάσματος, που κρύβει μέσα της του πόθους σου. Αυτά μου είπε και το απόγευμα, όταν μου χτύπησε την πόρτα ο σπιτονοικοκύρης μου, γιατί ήθελε ο πεζός τα νοίκια που του χρώσταγα, τα επανέλαβα μέχρι τελείας. Εκ τότε έχω αλλάξει σπίτι, έχω φροντίσει να πληρώνω τα χρέη μου και να μην πιστεύω τόσο εύκολα στις παρηγορητικές παπάντζες που ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Εσύ όμως εξακολούθησε και να τις λες και να τις πιστεύεις. Δώσε αιώνιους όρκους μαζί τους και μείνε αμετανόητος από στάση στο να κοιτάς μόνο τα ωραία στη ζωή.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Σκορπιέ

Αυτό που θα σε πιάσουν οι καλοσύνες την εβδομάδα αυτή και θα τρέχεις να βοηθήσεις, σαν τον πρόσκοπο που κάνει μια καλή πράξη τη μέρα, όποιον σε έχει ανάγκη, να ξέρεις πως δεν είναι όλοι έτοιμοι, να το δουν από σένα. Εσύ, μπορεί να στέκεσαι αφηρημένος και να μη μιλάς και ξαφνικά να δεις να ανοίγουν οι γύρω σου ακτίνα τριακοσίων μέτρων και άνω, γιατί τόση έχει υπολογιστεί η εμβέλεια της μάχαιρας, που μπορεί να φύγει αυτοματοποιημένα εκσφενδονιζόμενη απ το χέρι σου, κάνοντας καμπύλη και όλως τυχαίως να πάει να χωθεί, στο μάτι εκείνου που το χρειαζόταν και ας μη σε προκαλούσε. Παντός όλα θα πηγάζουν απ τη θετική σου διάθεση, που πραγματικά δεν ξέρω από που μπορεί να προέρχεται. Θα δεις χαρά στα σκέλια σου; Θα πιάσουν οι κατάρες σου και του Μήτσου που στα φόρεσε προ τετραετίας, δε θα του ξανά σηκωθεί η όρεξη; Θα σου κάτσει γκομενάκι με χρήματα κι αισθήματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τα καλά τακίμια; Δε ξέρω φίλε Σκορπιέ, πάντως στα “όπα” σου μια φορά θα είσαι. Και τρυφερός και δοτικός και αισθησιακός και άλλα πολλά που αν τα γράψω από δω θα μου βγάλουν το άρθρο ακατάλληλο...

Τοξότη

Αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο, αρκετό καιρό τώρα, όλων εμάς που σε ξέρουμε, είναι η πλάκα που μπορείς να κάνεις, ακόμα και στα δύσκολα, ώστε να τα προσπερνάς. Ευτυχώς την εβδομάδα αυτή, όσο σε ζορίζουν, τόσο θα αντιδράς με χιούμορ, σε σημείο που να καταφέρεις να σπάσεις εντέλει, τα νεύρα μερικών μερικών, που πραγματικά το χρειάζονται. Θα είναι σα να τους λες με τον τρόπο σου: Θα σε αυτό που θα σε αυτό, να μη βάλω και λίγο αίσθημα; Η Άνοιξη επισκέπτεται πρώτα εσένα και σε ανανεώνει, σε σημείο που όλοι να βάλουμε με το νου μας διάφορα. Μήπως βρήκες τίποτα καλό και το χτύπησες έστω και μέσα απ το διαδίκτυο; Και δεν εννοώ να παρήγγειλες πίτσα απ το διαδίκτυο. Εννοώ να παρήγγειλες πίτσα και να σου ήρθε μία συν μία δώρο. Εκεί δηλαδή που δε σου καθόταν τίποτα, ξαφνικά να βρεθείς σε δίλημμα, του τύπου, τι να πρωτοδιαλέξεις και τι να πρωτογευτείς. Άσε που μπορεί να σου κάτσει επιστροφή από κάτι ληγμένα eRωτικά και επιτέλους να έχεις την ικανοποίηση, να είσαι εσύ που θα τους δείξεις την πόρτα της εξόδου, άντε, γιατί πολύ του χεριού τους σε νόμιζαν. Προσπάθησέ το το τελευταίο, θέλω να δω κάτι.

Αιγόκερε

Καταρχήν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, θα σου θυμίσω ότι ένστικτο έχεις. Άρα άμα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε αρχίσει στα “σούξου μούξου”, στα ασαφή, στα “δεν μπορώ γιατί έχω πονοκέφαλο”, ή “θέλω να μείνω λιγάκι μόνος”, κλάιν, μην ασχολείσαι φίλε. Ούτε και να μου στεναχωρηθείς, γιατί υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν ότι διαστροφικό κόλπο θέλεις προκειμένου να σε ικανοποιήσουν και μάλιστα, να σου παραδοθούν άνευ όρων. Ήμαρτον πια με τους τελειωμένους που πας και μπλέκεις, επειδή μπορεί να κατέχουν μία κάποια θέση, στην άτιμη την κενωνία. Κι εμείς κατέχουμε αλλά δεν το φωνάζουμε. Δε μας έριξες όμως μια ματιά να δεις πόσο το έχουμε το κύρος μας. Μπορεί βρε αδερφέ να σε ικανοποιεί. Δεν το λες κι απίθανο. Πάντως είσαι από εκείνους που μπορεί να πας να συζητήσεις για μια δουλειά και να έχεις κι άλλες προσφορές, συνεργασίες, συγκλίσεις απόψεων σε ζητήματα βάθους χρόνου, πλάτους θέρους, πυρ γυνής και θάλασσας, αναρριχήσεων και καταβάσεων, εξ επί τούτου και γενικότερα και τέλος πάντων, μπες στο νόημα Αιγόκερε γιατί χανόμαστε που χανόμαστε μη χαθείς και στη μετάφραση.

Υδροχόε

Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη δεν ξαναπιάνεται. Εσύ όμως το πας φιρί φιρί να το πάθεις. Στο λέω γιατί έτσι όπως το πας, θα πιστέψεις τον κάθε τυχάρπαστο που στα παρουσιάζει όλα ωραία και καλά και θα την πατήσεις σα χάπατο, ενώ το πλάσμα που έχεις δίπλα σου και κWλοχτυπιέται να σε πείσει να μην πας, γιατί θα φας το κεφαλάκι σου, το έχεις γραμμένο. Όχι φίλε, μην εμπιστεύεσαι την άποψή σου τις ημέρες αυτές, γιατί πάσχεις από ξερολίαση και είσαι άδικα ισχυρογνωμούνι. Το πιο πιθανό, είναι να διαψευσθούν οι τακτικές σου και να μάθεις για άλλη μια φορά, ότι δεν είναι ωραίο να παραμένεις αμετακίνητος. Κατά τα άλλα για να το ομορφύνουμε λιγάκι, δεν αποκλείεται να βάλει για την πάρτη σου πλάτες ένα κορμί στη δουλειά σου, που μπορεί να προΐσταται γενικώς, αλλά σε γουστάρει κρυφά, προκειμένου να κάνεις το δικό σου, ή να λάβεις μια διάκριση. Άσε που μπορεί κι εσύ να έχεις καταλάβει ότι σε γουστάρει και να ταΐζεις μάταια τις προσδοκίες του, έτσι για να λες, πως έχεις μια καβάντζα να σε θέλει σα τρελή, μέσα σε τούτο το ντουνιά. Σα να λέμε, “πως έκανε και η χελώνα νινί και ήθελε να το καυχηθεί”. Άσε μας ρε κουμπάρε. Δεν κοιτάς τα χάλια μας.

Ψαράκι

Το καλλιτεχνικό σου ένστικτο θα κάνει εντύπωση τις μέρες αυτές, αφού με ότι και αν ασχοληθείς, θα αφήσεις κόσμο άναυδο και άφωνο, από το ύψος, το μήκος και το πλάτος, του ταλέντου σου. Ευτυχώς για λίγο, θα καταφέρεις να βάλεις στην άκρη, τις ψυχολογικές σου κWλοσφιξούρες, που όλο και πιο συχνά σε πιάνουν τελευταία και θα ασχοληθείς παίζοντας μουσική με τις χορδές της καρδιάς μας. Τα πάθη του κορμιού μας, τους ήχους των φαντασιώσεών μας, τους δράκους των ανομολόγητων πόθων μας. Ε, μετά μπορεί να ασχοληθείς και με τα ανώτερα ένστικτά σου, όπως το να κατακτήσεις άλλη μια μεταφυσική γνώση. Να ταΐσεις το πνεύμα σου, να μπεις σε κύκλους ανθρώπων που έχουν τις ίδιες θεάρεστες ανησυχίες με σένα, τον ίδιο ανθρωπισμό και να κάνεις το θαύμα σου. Άλλωστε, είναι γεμάτη θαύματα η εβδομάδα αυτή κι εσύ είσαι ο πρώτος που τα πιστεύεις. Άρα, συγκεντρώσου και κάλεσε όλα όσα ζητά και επιθυμεί η ψυχή σου. Θα δεις πως ακόμα κι εκείνα που είναι, ή, μοιάζουν ακατόρθωτα, μπορεί να πραγματοποιηθούν. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σου η πλανεύτρα, θα σπάσουν όλα τα καντράν του Καυκάσου λέμε!