Quantcast
Αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2022 με τις βασικές όψεις του μήνα, από την Μελίνα Φώφη.

Αστρολογικό ημερολόγιο Μαρτίου 2022.

Δες τον Μάρτιο (2022) αστρολογικά από μέρα σε μέρα κι ανακάλυψε ποιες ημερομηνίες είναι καλές για σένα, σιγοντάρουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο (γενέθλιο χάρτη σου) και ποιες καλό θα ήταν να προσέχεις ή να αποφύγεις, ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα ή τον ωροσκόπο σου. Πάρε μολύβι και χαρτί και ξεκινάμε.

Προγραμμάτισε με την αστρολογική συμβουλή την κάθε μέρα σου και δες με μια ματιά, ποιες όψεις του Φεβρουάριου σε αφορούν και με ποιο τρόπο.

Ο μήνας με μια ματιά:

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 7και μισή το απόγευμα στις 2 Μαρτίου στη 12η μοίρα και 6’ των Ιχθύων, επηρεάζοντας τους Παρθένους και τους Ιχθύες, τους Δίδυμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους. Κάτι πολύ καλό φαίνεται πως θα βγει για πολύ κόσμο.

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου γύρω στις 9:20 το πρωί στις  27 μοίρες και 40’ της Παρθένου, επηρεάζοντας Παρθένους και Ιχθύες, Δίδυμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 4 ημέρες των ζωδίων τους. Με επαναστατικές διαθέσεις ξεκινάει ο Μάρτιος, αφού στις 2 κιόλας του μήνα το εξάγωνο του Ήλιου από την 11η μοίρα και 36’ των Ιχθύων με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου θα επηρεάσει κυρίως τους Παρθένους και τα Ψάρια, τους Ταύρους ασφαλώς και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Κρόνο από τη 19η μοίρα του Υδροχόου, οπότε θα μπορέσουν να τελειώνουν με γραφειοκρατικές υποθέσεις, να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν θέματά τους και να έχουν βοήθειες από ειδικούς, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Στις 3 Μαρτίου και καθώς ο πλανήτης Άρης μαζί με την Αφροδίτη θα βρίσκονται σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα από τις 27 μοίρες και 50’ του Αιγόκερου, δεν αποκλείεται να βρεθούν μπροστά σε δυναμικές αποκαλύψεις, να αποφασίσουν να ασχοληθούν ενδελεχώς με μια έρευνα, ή να έχουν μια πολύ δυνατή αισθηματική εμπειρία. Καρκίνοι και Αιγόκεροι κι από κοντά Κριοί και Ζυγοί, που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες και μοίρες των ζωδίων τους. Ας προσέξουν τις εκδηλώσεις της ζήλιας και της κτητικότητας.

Στις 5 Μαρτίου, ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 14 μοίρες και 29’ των Ιχθύων και θα επηρεάσει θετικά τους μεταβλητούς Ιχθύες και Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες του 2ου 10ημερου των ζωδίων τους. Η τύχη αλλά και τα κατάλληλα πρόσωπα θα είναι με το μέρους τους, θα έχουν ευκαιρίες να δικτυωθούν αλλά και κέρδη σε ότι επιχειρήσουν, μια ξαφνική επιτυχία αλλά και διευκολύνσεις στα επεκτατικά τους σχέδια.

Στις 6 Μαρτίου η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτη θα πραγματοποιηθεί  στη μηδενική μοίρα και μόλις 1 λεπτό του Υδροχόου. Οπότε οι σταθεροί Υδροχόοι και Λέοντες και από κοντά οι Ταύροι και οι Σκορπιοί των πρώτων-πρώτων ημερών των ζωδίων του, έχουν να ζήσουν μεγάλες στιγμές πάθους και πόθων, ζήλια και κτητικότητας, να κάνουν συναρπαστικές επαφές και γνωριμίες.

Καλλιτεχνικής φύσεως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια στις 13 Μαρτίου και από τις 22 μοίρες και52’ του ζωδίου. Όχι μόνο για τους Ιχθύς; Αλλά και για τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου. Σε μια άλλη ερμηνεία δεν αποκλείεται να «παραμυθιάσουν» ή να «παραμυθιαστούν» από ένα πρόσωπο.

17 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη, ο Ερμής από τη 12η μοίρα και 12’ των Ιχθύων θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου. Ιχθύς και Παρθένοι, Ταύροι ασφαλώς και Σκορπιοί των αρχών του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους, φαίνεται ότι ύστερα από μια επικοινωνία ή συνάντηση θα προκύψει αναπάντεχα μία συναρπαστική ιδέα, μια ευκαιρία που πραγματικά θα τους ενθουσιάσει.

Μία ημέρα μετά στις 18 Μαρτίου, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, όπου θεωρητικά κλείνει ένας κύκλος της ζωής των Ιχθύων και Παρθένων που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 3 ημέρες των ζωδίων τους.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Παράλληλα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα βρίσκεται στις 28 μοίρες των Ιχθύων και 11 λεπτά κάνοντας όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τις αντίστοιχες μοίρες στον Αιγόκερω. Οπότε πιθανόν να βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις Ιχθύες και Παρθένοι Αιγόκεροι και Καρκίνοι των τελευταίων 2 ημερών των ζωδίων τους. Σε μια άλλη ερμηνεία, ο ισχυρός αυτοέλεγχος και η αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους, θα φέρουν αποτελέσματα σε υποθέσεις που για καιρό είχαν κολλήσει.

Στις 19 Μαρτίου, αιφνιδιαστικά γεγονότα θα αναστατώσουν την καθημερινότητα Υδροχόων και Λεόντων, Ταύρων και Σκορπιών που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου  των ζωδίων τους, αφού η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στη 12η μοίρα και 17’ του Υδροχόου, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου.

21 Μαρτίου και ο Ερμής από τις 18 μοίρες και 45’ θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Δία. Μια όψη που υπόσχεται ξαφνικές και τυχερές συναντήσεις.  Ευχάριστες ειδήσεις και νέα που θα ενθουσιάσουν Παρθένους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου 10ημέρου.

Όψη με δυσκολίες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στις 22 Μαρτίου το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο και από τις 12 μοίρες και 26 λεπτά του Υδροχόου, με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν ακραίες συμπεριφορές, αιφνιδιαστικά χτυπήματα, προβοκατόρικες ενέργειες Υδροχόοι και Λέοντες Ταύροι και Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου.

Ενώ στις 23 θα βιώσουν την όψη της καλλιτεχνικής και όχι μόνο φυγής και μιλάμε για τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τις 23 μοίρες και 26’ των Ψαριών, κυρίως οι Παρθένοι και οι Ιχθύς των αρχών του 3ου 10ημερου.

Τρεις μέρες αργότερα στις 26 Μαρτίου, ο Ερμής καθώς θα ταξιδεύει στην 28η μοίρα και 19’ των Ψαριών θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από την αντίστοιχη μοίρα του Αιγόκερου. Προικισμένοι με διερευνητική σκέψη, ένστικτο και διαίσθηση θα είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες των ζωδίων τους.

Η τελευταία σημαντική όψη του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 28 και είναι η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη στις 21 μοίρες και 44’ του Υδροχόου και απαιτεί από τους σταθερούς, Υδροχόους και Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς  των αρχών του 3ου 10ημέρου των συγκεκριμένων ζωδίων να ακολουθήσουν τη λογική και τα πρέπει τους έναντι των συναισθηματικών αντιδράσεων και του παρορμητισμού.

Παράλληλα μπορούν να αρχίσουν μια δίαιτα, να διαπραγματευτούν εκ νέου τα προσόντα και τον εαυτό τους, να επιδείξουν σε όλα την ανάλογη σοβαρότητα.

Να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό μήνα, Μελίνα.