Quantcast
Ο Ερμής στον Ταύρο ως τις 3 Ιουνίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει δεσμεύσεις!

Ο Ερμής στον Ταύρο ως τις 3 Ιουνίου 2024.

Από τις 15 Μαΐου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 3 Ιουνίου 2024, συντονισμένη θα είναι η σκέψη, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, θα είναι σε θέση να κινηθούν σκεπτόμενα και όχι ανυπόμονα ή σπασμωδικά. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα εξασφάλιση και κατοχύρωση, θα υπάρξει αναζήτηση για σταθερό έδαφος.

Στις συζητήσεις ενδεχομένως οι κουβέντες να μην είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, ωστόσο θα υπάρξει ειλικρίνεια, στις περιπτώσεις που ακουστούν υποσχέσεις θα τηρηθούν. Προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη, στην προσκόλληση και στις απόλυτες ή κάθετες απόψεις.

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης αλλά και οικονομικής ώριμος και επενδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, μειωμένα θα είναι τα ρίσκα, θα υπάρχει ανάγκη για σιγουριά. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Πως o Ερμής στον Ταύρο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας κυρίως τους οικονομικούς. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, ενδεχομένως να δείτε αύξηση στα έσοδα σας, ίσως κάποιες συνεργασίες να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και μία νέα πηγή εσόδων. Η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ευνοούνται οι συμφωνίες οι διαπραγματεύσεις και οι επαναπροσδιορισμοί στους όρους. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε υλικά αποκτήματα που από καιρό υπάρχουν στα πλάνα σας. Αρκετά πρακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα μπορέσετε να υλοποιήσετε, συντονίστε τις ενέργειές σας, περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιό σας, η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για αξιόπιστες συνεργασίες καθώς επίσης και για νέες πηγές εσόδων. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε λογαριασμούς να προχωρήσετε σε διακανονισμούς και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που από καιρό σας αγχώνουν. Οργανωμένος και πρακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να εφαρμόσετε τη σωστή τακτική για να κλείσετε εκκρεμότητες και για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, βγάλτε στην επιφάνεια την τολμηρή και αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε βλέψεις και στόχους, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν να επικεντρωθείτε σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με στόχο την εξόφληση τους. Αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή οτιδήποτε αφήσετε στην άκρη για αργότερα θα σας δημιουργήσει επιπλέον άγχος κι αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία σας. Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές ανησυχίες, θα μπείτε σε σκέψεις, ίσως να αναρωτηθείτε και να καταλήξετε σε επαναπροσδιορισμούς. Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με συμπλέγματα και απωθημένα, προσπαθήστε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τους ψυχικούς σας κόμπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου διστακτικούς θα σας κάνει για ρίσκα για νέα άλματα και γενικότερα για εγχειρήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά. Ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση η εξασφάλιση και όχι η επέκταση, κατά πάσα πιθανότητα θα αρνηθείτε να βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, ανταμοιβή θα βρουν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο συναντήσεις και επαφές θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες νέες γνωριμίες. Συμπαράσταση θα βρείτε από φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε για τις ανασφάλειές σας. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα, στην μελλοντική εξέλιξη, καθώς επίσης και στην οικονομική σας εξασφάλιση. Ανάγκη σας θα είναι να διαπρέψετε, να κερδίσετε θετικά σχόλια, θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Στην επιφάνεια θα βγει η φιλόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, στόχος θα είναι να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Στις συζητήσεις που θα κάνετε προσοχή στο πείσμα και στην αδιαλλαξία, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες για διαπραγματεύσεις, ωστόσο από πλευράς σας θα πρέπει να υπάρξει συγκαταβατική διάθεση και ώριμη σκέψη. Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, επικεντρωμένοι θα είστε στην αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικά σχόλια για το στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο ορθολογισμός θα σας διακρίνει, πρακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα μείνετε στη θεωρία θα θελήσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Ανάγκη σας θα είναι να πατήσετε σε γερό και σταθερό έδαφος γι αυτό θα σκεφτείτε πάρα πολύ καλά πριν περάσετε σε δράση, ενδεχομένως να εμφανιστείτε διστακτικοί αν δεν νιώσετε πως οι συνθήκες είναι απολύτως κατάλληλες. Θα σας διακατέχει ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας με δυσκολία θα ανεχτείτε καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας πιέζουν, απαραίτητο θα είναι για εσάς να βρείτε μία ψυχολογική διέξοδο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για εμπειρίες και νέες περιπέτειες, άρπαξε τις ευκαιρίες, οι προκλήσεις θα είναι άμεσες, στο χέρι σας θα είναι αν θα τις αξιοποιήσετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναναστροφές με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα καταφέρουν να διευρύνουν την πνευματικότητα σας.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σας, δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο θέματα γύρω από περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, μηνιαία εισοδήματα, επικεντρωμένοι θα είστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά. Οξυδέρκεια και πρακτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, ευνοϊκή είναι η περίοδος για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Όσοι από εσάς βιώνετε οικονομική στενότητα αναζητήστε μία νέα πηγή εσόδων, τολμήστε να ρισκάρετε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, στις περιπτώσεις που αισθάνεστε ανασφάλεια και αβεβαιότητα εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα αρνητικά και θετικά, συνδυάστε ορθολογισμό με διαίσθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σας, θα θελήσετε να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα βρείτε ανοιχτό τον δρόμο για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.  Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, ερωτεύσιμη θα είναι τόσο η στάση σας όσο και η εικόνα που θα προβάλλεται προς τα έξω. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνίες, εξοπλισμένοι θα είστε με διαίσθηση και αιχμηρή αντίληψη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι πρακτικότητα και ανάγκη για σταθεροποίηση, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε βλέψεις και στόχους, αποφάσεις που είχατε πάρει κατά την προηγούμενη περίοδο τώρα θα είστε σε θέση να τις περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Έμφαση θα δώσετε στην υγειά σας, στη φυσική σας κατάσταση, στην ψυχαγωγία και στην ψυχολογία σας, ανάγκη σας θα είναι να αφήσετε πίσω καταστάσεις που σας αγχώνουν. Οι επαφές και οι συναντήσεις τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό θα είναι ανανεωτικές, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν, μιλήστε αυθόρμητα, θα μπορέσετε να βρείτε το ενδιαφέρον και την κατανόηση που αναζητάτε. Στον επαγγελματικό τομέα προσοδοφόρες θα είναι οι συνεργασίες σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αναζητήσετε σταθερό έδαφος για εξέλιξη και άνοδο, η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για εξασφάλιση κατοχύρωση και αύξηση. Στόχος θα είναι να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας. Συντονισμένες θα είναι οι ενέργειές σας, οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, θα σκεφτείτε με ορθολογισμό. Δεν θα είναι επιπόλαιες οι ενέργειές σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, πολύ καλά μελετημένες θα είναι οι επιλογές σας. Στον αισθηματικό τομέα αργά και σταθερά θα θελήσετε να γίνουν τα βήματα, οι αποφάσεις σας δεν θα είναι βιαστικές, θα χρειαστείτε χρόνο για διαπιστώσεις. Όσοι διατηρείτε σχέση εκδηλωθείτε με αμεσότητα στο ταίρι σας, δείξε τα πραγματικά σας αισθήματα, η ανταπόκριση θα σας ικανοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικές οικογενειακές υποθέσεις, θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με αμεσότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε με άτομα που είχαν παγώσει οι επαφές σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας, δείξτε κατανόηση, η συγκαταβατικότητα θα αποδειχθεί ευεργετική. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις περί δέσμευσης ή συγκατοίκησης, σε περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Οι ελεύθεροι προσεγγίσετε με τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. 

ΙΧΘΥΣ

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συζητήσεις οικονομικής φύσης αλλά και αισθηματικής, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια θα καταφέρετε να βρείτε τη συναισθηματική ανταπόκριση που αναζητάτε. Εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήστε για τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας, οι εξομολογήσεις θα καταφέρουν να σας δέσουν ακόμα περισσότερο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα και εμπιστοσύνη. Στον οικονομικό τομέα ευνοούνται οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση για νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί προσοδοφόρα.