Quantcast
Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη φέρνει υποσυνείδητες φοβίες!

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021, η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μας καλεί να επικεντρωθούμε σε οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από παλιές αρνητικές καταστάσεις, απαραίτητο θα είναι να απεγκλωβιστούμε από τοξικές σχέσεις, αρνητικές σκέψεις, προκαταλήψεις και προσκολλήσεις που φέρνουνε εμπόδια στην προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση.

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, δεν θα πρέπει να δοθεί τροφή στην απογοήτευση και γενικότερα στις σκέψεις ή στις εκδοχές που εμποδίζουν την ψυχολογική ανανέωση. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και υποσυνείδητες φοβίες, η εσωτερική ψυχανάλυση θα βοηθήσει να δοθούν απαντήσεις και να λυθούν οι ψυχολογικοί κόμποι.

Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να τονωθεί ο αμυντικός μηχανισμός. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής αναγκαίο θα είναι να μείνουν στην άκρη οι παλιές αποτυχίες, η αυτοπεποίθηση θα τονωθεί μόνο αν ο τρόπος σκέψης είναι δυναμικός και αισιόδοξος. 

Πως η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή και τη διπλωματία σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε την απαιτούμενη ισορροπία. Προσοχή σε αυταπάτες ψευδαισθήσεις και ψυχολογικά συμπλέγματα, καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και τι πραγματικά χρειάζεστε για να καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα υπάρξουν ανοίγματα για να μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συνειδητοποίηση και συναισθηματική σταθερότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις ανασφάλειες, στις εσωτερικές φοβίες και στις αρνητικές σκέψεις, για να καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα θα πρέπει να είστε σε θέση να απεγκλωβιστείτε από την προσκόλληση και την εμμονή. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά, ωστόσο για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να συντονίσετε τις σκέψεις σας και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, απαραίτητο θα είναι να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες με αμεσότητα. Συντονίστε τις ενέργειές σας, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες ή οικονομικές συμφωνίες, προσπαθήστε να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και την παρόρμηση. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξελιχθείτε και να βγείτε από συνθήκες που σας αγχώνουν ή σας προκαλούν έντονη δυσανασχέτηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε σκέψεις και βλέψεις, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα σας βγουν σε καλό. Παραδειγματιστείτε από παρελθοντικές αποτυχίες, προσπαθήστε να βρείτε τα λάθη σας, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε και να αναδομήσετε. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, πατήστε σε σταθερό έδαφος προσοχή στα ρίσκα κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα και οι νέες ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε κατεύθυνση επιθυμίες ή βλέψεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βγείτε από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις, βγάλετε στην επιφάνεια τον ρεαλισμό σας, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη σωστή λήψη αποφάσεων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, αν υπάρχουν ζητήματα που σας αγχώνουν και σας μπλοκάρουν θα υπάρξει το άνοιγμα να διαφοροποιήσετε τις καταστάσεις και να βγείτε από την ψυχολογική πίεση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις αδυναμίες σας, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε να δώσετε τροφή στις ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Όσοι διατηρείτε σχέση θα μπορέσετε να πλησιάσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλωθείτε και εκφραστείτε χωρίς ενδοιασμούς τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσεγγίσετε με αμεσότητα. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις σχέσεις ή άτομα που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, προχωρήστε σε άμεσες και δυναμικές προσεγγίσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να είναι απαραίτητη η αυτό-ψυχανάλυση για να μπορέσετε να λύσετε τους εσωτερικούς σας κόμπους και γενικότερα να βγείτε από τα ψυχολογικά εμπόδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Καλείστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις τις ανασφάλειες και τις αυταπάτες, ουσιαστικά θα πρέπει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου και να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα σας. Για να μπορέσετε να βελτιωθείτε είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αντιληφθείτε τα σφάλματά τις προκαταλήψεις και τις εμμονές που σας οδήγησαν σε λάθος κατεύθυνση. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση, απεγκλωβιστείτε από τον αρνητικό τρόπο σκέψης. 

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα για αλλαγή και βελτίωση, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συγκέντρωση στους στόχους, ξεκάθαρες βλέψεις, και οργανωμένα πλάνα. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, προσοχή στις αυταπάτες και στις ωραιοποιήσεις, τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα και τις ενδείξεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από σχέσεις ή πρόσωπα πού σας μπερδεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας ρίχνουν την ψυχολογία, οτιδήποτε σας δημιουργεί ανασφάλεια και στρες θα πρέπει να το τακτοποιήσετε για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα σας δοθεί η δυνατότητα να δώσετε ώθηση στις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να εντοπίσετε τι είναι αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει και να καλυτερεύσει τη ζωή σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις συνεργασίες ή ρίσκα που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν συναντήσεις επαφές και γνωριμίες που θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες και να αφήσετε πίσω σας τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες από τοξικές σχέσεις και γενικότερα από επαφές ή συνεργασίες που σας πιέζουν και σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Για να μπορέσετε να αλλάξετε τα δεδομένα και να πάρετε μία ανανεωτική κατεύθυνση θα πρέπει να είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας κουράζει και τι είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να ανανεωθείτε. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιές αρνητικές καταστάσεις και σχέσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα με ορθολογισμό και σφαιρική αντίληψη, βγάλτε στην επιφάνεια τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιωθείτε, κινηθείτε με αμεσότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας και γενικότερα στο πώς μπορείτε να τονώσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να εντοπίσετε ποια πρόσωπα ή ποιες καταστάσεις σας αποδυναμώνουν. Για να μπορέσετε να βελτιωθείτε και να βγείτε από καταπιεστικές συνθήκες θα πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις καταστάσεις τις σχέσεις και τα πρόσωπα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες και τα προσωπικά σας ελαττώματα. Αποφύγετε την προσκόλληση την εμμονή και το έντονο πείσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκατάβαση και διπλωματία. Για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές θα πρέπει να είστε σε θέση να διορθώσετε τα λάθη σας και να κατανοήσετε τι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο σκέψης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την αρνητική κατεύθυνση που έχουν πάρει κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις που τώρα θα υπάρχει δυνατότητα να τις διαφοροποιήσετε καταλήγοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να φτάσετε σε σημείο βελτίωσης αναγκαίο θα είναι να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες και τις υπερβολές σας, ουσιαστικά θα πρέπει να εντοπίσετε τι πρέπει να αλλάξετε από τη δική σας πλευρά. Οριοθετήστε την παρόρμηση την ανυπομονησία και την υπερεκτίμηση, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αντικειμενική σκέψη ορθολογισμό και ρεαλισμό. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε και να κινηθείτε με σύνεση. 

ΙΧΘΥΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να τη συνδυάσετε με τη λογική. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και εξέλιξη, τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και αισθηματικά, όμως το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συγκέντρωση στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την έντονη ονειροπόληση, συγκεντρωθείτε στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες ή στα συμπεράσματα που απορρέουν από τη συναισθηματική σας δίνη. Για να μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει ο τρόπος σκέψης σας να είναι ρεαλιστικός, αναζητήστε σταθερό έδαφος, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να σας επηρεάσουν σε βαθμό που να παραγκωνίσετε τη λογική.

problepsi-me-1-euro