Quantcast
Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27/6/2021. | zwdia.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς
Submitted by maria on 16 Ιουνίου 2021

Η εβδομάδα αρχίζει φίλοι μου με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, και αυτή η θέση σημαίνει εκτός των άλλων, την αρχή του Καλοκαιριού, και εμείς στρέφουμε την προσοχή και το ενδιαφέρον μας περισσότερο σε εκείνους που θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους, είτε προέρχονται από την οικογένεια, είτε είναι έμπιστοι φίλοι ή συνάδελφοι, είτε είναι το πρόσωπο που αγαπάμε. Από τη στιγμή που γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και δεν λειτουργούμε τόσο με την λογική και το ρεαλισμό μας αλλά με την διαίσθηση και τον συναισθηματισμό μας, μπορεί να την πατήσουμε και να μας «εκμεταλλευτούν», ίσως γιατί γινόμαστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι στα μάτια των άλλων.

Δευτέρα 21/6 και το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αλλά και το αρμονικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία την Τετάρτη 23 Ιουνίου, φέρνουν ανάσες χαράς, ζωντάνιας, ευτυχίας και ζωτικότητας στην καθημερινότητά μας, ενώ η συναισθηματική μας καθημερινότητα τυλίγεται με τα υπέροχα και τρυφερά αισθήματα του δεσμού μας, ενώ για τους αδέσμευτους ο θεός έρωτας επιφυλάσσει εξαιρετικές εκπλήξεις και εξελίξεις που προέρχονται από ένα φλογερό ειδύλλιο, από ένα μαγευτικό φλερτ, από μια καινούρια, πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια ονειρική εβδομάδα σε όλους τους τομείς της ζωής μας, γιατί εκτός από τα ερωτικά μας ενδιαφέροντα, υπάρχει εύνοια και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα κυρίως για τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) αλλά και για τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

Στον αντίποδα αυτής της ευχάριστης και άκρως αισιόδοξης ατμόσφαιρας, υπάρχει αφ’ ενός μεν η Πανσέληνος στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιούνη, με συνολική επιρροή 14 ημερών (7 πριν και 7 μετά το φαινόμενο), ενώ νωρίτερα (τα ξημερώματα) λαμβάνει χώρα η σκοτεινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια αυστηρότητα στην ατμόσφαιρα.

Ας μάθουμε τώρα από τα λάθη μας και τις κακοτυχίες μας, για να μην επιτρέπουμε να επαναλαμβάνονται τα ίδια προβλήματα στην ζωή μας, και ας μεταμορφώσουμε τις παραλείψεις και τις εμπειρίες μας σε γνώση και σοφία, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε σιγά σιγά, ότι για τις περισσότερες δυσκολίες της καθημερινότητας ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι και ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα και τις υποθέσεις γύρω μας, πάνω μας και μέσα μας. Ας μην περιμένουμε λοιπόν από τα οικεία και αγαπημένα μας πρόσωπα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες μας, και ας πάρουμε τα ηνία της ζωής στα χέρια μας για να απαλύνουμε τις κακουχίες και τις αντιξοότητες στην επαγγελματική μας πορεία και στην συναισθηματική μας ζωή.

Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στις 22 Ιούνη, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία σε ένα από τα δύο ζώδια που είναι κυβερνήτης, στους Διδύμους, και η επικοινωνία μας με τους άλλους γίνεται πιο ρεαλιστική, πιο σταθερή, πιο κατανοητή, με αποτέλεσμα να οργανώσουμε τα ταξίδια που ονειρευόμαστε με σιγουριά, να προσεγγίσουμε το ταίρι μας με ειλικρινή και καθάρια συναισθήματα και να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε από τη σχέση μας, να επαναπροσδιορίσουν όσοι περίμεναν την πολυπόθητη επανασύνδεση και την γεύτηκαν, αν τα λόγια και οι όρκου από το άτομο του παρελθόντος είναι κουβέντες του αέρα ή υλοποιήσιμες πράξεις για το ερωτικό μέλλον.

25 Ιουνίου και ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, και από αυτή τη θέση μας επηρεάζει μέχρι την πρώτη Δεκέμβρη 2021, και εμείς ίσως αρχίσουμε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας για ότι δεινό και άσχημο έχει συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή μας και αυτό σαν γεγονός μας αποδυναμώνει ψυχολογικά και δεν έχουμε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση για τις αποφάσεις και τις επιλογές μας.

Προτιμάμε να ονειρευόμαστε και να πλάθουμε εικόνες με την φαντασία μας που θα θέλαμε να βιώσουμε, ενώ δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία στην καθημερινότητα και την πραγματικότητα που ζούμε και ίσως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσα πρέπει να πιστεύουμε για να μην γελαστούμε, για να μην μας πλανέψουν με κάλπικες ελπίδες και φρούδες υποσχέσεις.

Στις 27/6 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 22 Ιουλίου και από τη θέση αυτή τροφοδοτεί με εύνοια και τύχη την συναισθηματική μας ζωή, τους έρωτες που θέλουμε να ζήσουμε αν είμαστε αδέσμευτοι, αλλά και την οικονομική μας άνοδο και καταξίωση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει για να κατακτήσουμε τους προσωπικούς μας στόχους. Ας λειτουργήσουμε με τρυφερότητα και στοργή προς τον ερωτικό σύντροφο, με αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, με τη φλόγα του πάθους και του αισθησιασμού για να προσεγγίσουν οι ελεύθεροι ένα εξαιρετικό ειδύλλιο.

 Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), αλλά και εκείνα του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), μπορούν να ελπίζουν και να περιμένουν αρκετά συναισθηματικά κέρδη, αλλά και υλικές απολαβές.

Ημερομηνία Πρόβλεψης
-