Quantcast
Οι πιο θερμές και οι πιο ψυχρές γυναίκες του ζωδιακού. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι πιο θερμές και οι πιο ψυχρές γυναίκες του ζωδιακού, από την Μελίνα Φώφη.

Οι πιο θερμές και οι πιο ψυχρές γυναίκες του ζωδιακού.

Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι άρθρο που να απευθύνεται αποκλειστικά για αγόρια, έτσι για να ξέρουνε τα “sos” αλλά καλό είναι κορίτσια κι εσείς να γνωρίζετε σε ποια θέση σας κατατάσσει το φλογερό ή παγωμένο σας ταπεραμέντο ανάλογα με το ζωδιακό σας χαρακτήρα ή και τον ωροσκόπο σας.

Το πώς εκφράζει ο κάθε άνθρωπος την αγάπη το πάθος ή την εμπειρία του στον αισθηματικό στίβο, σίγουρα έχει να κάνει και με το ζωδιακό του χαρακτήρα. Το ερώτημα είναι εάν τελικά οι γυναίκες είναι τόσο αδύναμο φύλο όσο κατά καιρούς το περιέγραφαν ή το θεωρούσαν άλλες γενιές ή μήπως είναι ικανές να γίνουν πραγματικοί κυνηγοί για την ευτυχία τους;

Ποιες ξέρουν πολύ καλά να προβάλλουν το σεξαπίλ τους και ποιες διαθέτουν τη μεγαλύτερη συλλογή από φλογερές εμπειρίες; Πάμε να πούμε πολλά μυστικά, προσδεθείτε και ξεκινάμε να βαθμολογούμε ανάλογα με ποια σειρά κατατάσσει τον κάθε ζωδιακό χαρακτήρα, το αστρολογικό «φλογόμετρο».

Οι πιο θερμές και οι πιο ψυχρές γυναίκες του ζωδιακού!

Την 1η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μία Σκορπίνα, αφού δε φοβάται να αγγίξει τα όρια της σχέσης της και να την πάει στα άκρα. Εμπνέεται από το πάθος και λέει «ναι» στην ικανοποίηση των πόθων του συντρόφου της. Ξέρει να αγαπά και να αγαπιέται αλλά ξέρει και να μισεί, όταν δεν πάρει εκείνα που πρόσφερε. Σκέφτεται συναισθηματικά παρά λογικά όταν ερωτεύεται. Δίνεται χωρίς αναστολές και μένει για πάντα ανεξίτηλα στη μνήμη των εραστών και ερωμένων της.

Την 2η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μια ΚΡΙΑΡΙΝΑ, αφού για μια αγάπη και για ένα πάθος ζει. Εκείνο της κατάκτησης, αλλά και της παράδοσης, του σκοτεινού αντικειμένου του πόθου της. Διαθέτει φλογερό ταπεραμέντο και ζωηρή φαντασία ανοιχτή σε κάθε πρόκληση. Δεν υπάρχουν όρια όταν βάλει στο στόχαστρό της το πρόσωπο που θέλει να σταθεί στο πλάι της. Γίνεται συχνά ριψοκίνδυνη και παίρνει χωρίς φειδώ μεγάλα ρίσκα. Σίγουρα δεν κολλάει σε κοινωνικά ή άλλα πρότυπα.

Την 3η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μια ΛΕΑΙΝΑ αν κι αυτό μπορεί και να μη της είναι ευχάριστο μιας και ζητά σε όλα την πρωτιά. Στο αστρολογικό όμως φλογόμετρο, είναι πολύ επιλεκτική και δίνεται παρά μόνο σε όποιον καταφέρει να προσπεράσει τις δοκιμασίες που θέτει από «άποψη» ώστε να αναδειχθεί τελικά ο ικανότερος. Θα την κατακτήσει και θα την έχει, όσο θα καταφέρνει να την υμνεί και να της κρατά το ενδιαφέρον. Δε βαριέται ποτέ να θυμίζει πως δεν είναι έπαθλο.

Την 4η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά το κορίτσι που ανήκει στον αστερισμό των ΙΧΘΥΩΝ. Διαθέτει απύθμενη αισθηματική φαντασία, δεν κολλάει σε προκαταλήψεις και η συνεύρεση μαζί της είναι μια πραγματική αλλά και ξεχωριστή εμπειρία. Ξέρει να μιλάει ψιθυριστά και «βρόμικα» παίζοντας με τις ευαίσθητες χορδές της ιδιοσυγκρασίας, των εραστών και των ερωμένων της. Ξέρει να εξάπτει τη φαντασία, με ένα και μόνο υδάτινο βλέμμα της. Είναι μια φαντασίωση.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Την 5η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά το κορίτσι που ανήκει στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ. Η έμφυτη σαγήνη της μπορεί να δελεάσει όλα τα φύλα, αφού είναι μια πραγματική Αφροδίτη του ζωδιακού κύκλου. Ξέρει να φλερτάρει κι ανταποδίδει εύστοχα ένα φλερτ, αφού το βλέμμα της και μόνο, είναι γεμάτο φλογερές υποσχέσεις. Κρατά μυστικά στην αισθηματική της ζωή και είναι αυτό που λέμε μια ήσυχη μεν, πανίσχυρη δε, δύναμη, σίγουρα ικανή να κατακτήσει και τον πιο δύσκολο στόχο.

Την 6η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μία ΚΑΡΚΙΝΑ, αφού διαθέτει μία από της ομορφότερες αγκαλιές του ζωδιακού και πλήθος συναισθήματος που δε φοβάται να το εκφράσει σε οποιαδήποτε περίσταση. Διαθέτει ευαίσθητες ψυχικές χορδές και της αρέσει να κάνει όλα τα χατίρια του ανθρώπου που είναι μαζί της. Ξέρει να προσφέρει τον πόθο και το πάθος της, χωρίς να μετρά το κόστος. Διαθέτει φαντασία κι είναι πάντα έτοιμη να μεταμορφωθεί σε μια πραγματική φαντασίωση.

Την 7η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μια γλυκόλαλη ΤΑΥΡΙΝΑ. Όμορφη και αρμονικά φτιαγμένη από τη φύση της, ξέρει πολύ καλά ότι αρέσει αλλά προσφέρει το πάθος της πάντοτε επιλεκτικά. Σα χαρακτήρας κατά βάθος είναι παν-ηδονιστικός, αφού στο όνομα της ευχαρίστησης δεν κολλάει σε πολλά πράγματα, αν και έχει κάποιες αναστολές που την προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο σεξαπίλ. Ξέρει να λέει «ναι» ή «όχι» και να το εννοεί, μα αν χρειαστεί παρακάμπτει τους φραγμούς.

Την 8η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά το κορίτσι που ανήκει στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ, αφού και στην αισθηματική φλόγα φέρεται σαν επαγγελματίας. Είναι μάλιστα από τις πιο παρεξηγημένες κυρίες του ζωδιακού, αφού στην πραγματικότητα, διαθέτει και πάθος και φαντασία, που μπορεί να εμπνεύσει αλλά και να μεταλαμπαδεύσει στους εραστές ή στις ερωμένες της. Λειτουργεί στοχευμένα, καθοδηγώντας το πάθος και τον πόθο εκεί που πρέπει, σίγουρα με μαεστρία.

Την 9η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μια ΤΟΞΟΤΙΝΑ, αφού το κορίτσι αυτό εάν είναι να περάσει καλά, δεν κολλάει πουθενά. Της αρέσει να γνωρίζει κόσμο, να κερδίζει από αυτό εμπειρίες και γράφει με άνεση σχετική, πάσης φύσεως κοινωνικές ή άλλου είδους προκαταλήψεις, στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Είναι μια πραγματική φωτιά κι ακούραστη εργάτρια του πόθου, ειδικά εάν ο άνθρωπος που είναι μαζί της, ξέρει να προσφέρει αλλά και να της κάνει αρκετά χατίρια.

Την 10η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά το κορίτσι που ανήκει στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ, αφού είναι πλάσμα που μπορεί να γνωρίζει πολλά σαν εμπειρία όμως, δε σημαίνει πως επιτρέπει στον καθένα να δει το χρώμα απ' το μεσοφόρι της. Αγαπά το φλερτ που είναι σίγουρα ένα βασικό συστατικό της καθημερινότητάς της, γιατί είναι πλάσμα παιχνιδιάρικο που του αρέσει να χαρίζει σασπένς ή τροφή για φαντασία. Η μονοτονία την κουράζει φοβερά, δε γίνεται σκλάβα των παθών της.

Την 11η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά μια ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ. Αν και ανήκει στις πιο γοητευτικές γυναίκες του ζωδιακού, θεωρεί αδυναμία να κάνει κάποια επίδειξη του σεξαπίλ της, με σκοπό επί παραδείγματι να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θέλει τους πάντες στα πόδια της μόνο εφόσον την κρίνουν για την αξία της. Δεν είναι σπάνιο λοιπόν να κάνει σχέσεις επίδειξης, έτσι απλά γιατί ο άνθρωπος που θα σταθεί στο πλάι της τυχαίνει να έχει δύναμη ή μια κοινωνική αναγνωρισιμότητα.

Την 12η θέση δικαιωματικά την κρατά

Μα φυσικά το κορίτσι που ανήκει στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Εξαρχής ξεχωρίζει το συναίσθημα από την ικανοποίηση της σάρκα και για να την κερδίσει κάποιος εραστής ή ερωμένη, θα πρέπει πρώτα να της προκαλέσει τις εγκεφαλικές της ταχύτητες. Παρ΄όλα αυτά αγαπά τις καινούργιες εμπειρίες από όπου κι αν προέρχονται και γίνεται πραγματική αφέντρα, εάν κάποιος τολμήσει να της πει «όχι». Δεν έχει κοινωνικά κολλήματα και βλέπει μπροστά.

**Να θυμάστε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, που σίγουρα κάνει τη διαφορά στην κλίμακα του αστρολογικού φλογόμετρου!

problepsi-me-1-euro