Quantcast
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα το 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα το 2022, από την Μελίνα Φώφη.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα το 2022.

Η Αφροδίτη, από τις 19 Δεκεμβρίου του 2021, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της καλοπέρασης και της ομορφιάς, των οικονομικών και υλικών αγαθών αλλά και της υγείας σε κάποιες περιπτώσεις, θα βρίσκεται στην 26η μοίρα και 29’ λεπτά του Αιγόκερου, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Η πορεία αυτή θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου του 2022. Στο διάστημα αυτό θα αγγίξει μέχρι και την 11η μοίρα του Αιγόκερου. Από κει και πέρα καθώς γυρνά σε φαινομενικά ορθή πορεία, θα ξαναπεράσει από τις ίδιες μοίρες του ζωδίου και στις 6 Μαρτίου του 2022 εισέρχεται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα

Στο διάστημα της αναδρομής της η Αφροδίτη, θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου κι εδώ μιλάμε για μεταμόρφωση εκτός των προαναφερθέντων, στα «θέλω» και τις επιθυμιών μας.

Σε «απόλυτη» σύνοδο θα βρεθούν στις 3 Μαρτίου ενώ θα συμμετέχει σε αυτή, μια μοίρα πιο κει και ο Άρης. Η επιρροή της συγκεκριμένης όψης όμως ξεκινά, από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου, όπου η Αφροδίτη αφήνοντας τον Πλούτωνα, θα βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του Άρη και στην 4η μοίρα του Υδροχόου.

Η δυναμική αυτή όψη, θα μας επηρεάσει όλους. Περισσότερο βέβαια τους παρορμητικούς Αιγόκερους και Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς του 2ου και 3ου 10ημέρου αλλά και όσους τυχαίνει να έχετε, σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου ωροσκοπίου σας, όπως Ωροσκόπο, Σελήνη, προσωπικούς πλανήτες, ή σημεία,  από την 11η μοίρα μέχρι και το τέλος των παραπάνω ζωδίων.

Ο Πλούτωνας, θεωρείται συλλογικός πλανήτης όπως ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός. Κι αυτό γιατί η πορεία του είναι τόσο αργή σε σχέση με της Γης γύρω από τον Ήλιο, που μια αλλαγή της θέσης του, μπορεί να αφορά γενιές ανθρώπων. Φανταστείτε ότι χρειάζεται 248 χρόνια περίπου, για να κάνει έναν ολόκληρο κύκλο γύρω από τον Ήλιο. Λέγεται «συλλογικός», γιατί απλά, αφορά γενιές.

Ότι κι αν συμβαίνει λοιπόν στο περιβάλλον, στον κόσμο, στην κοινωνία στον τόπο, στη χώρα που ζούμε, στην ήπειρο και πάει λέγοντας, επηρεάζει ταυτόχρονα κι εμάς σε προσωπικό επίπεδο.

Το σημαντικό είναι ότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μας ωθεί να ακολουθήσουμε το ένστικτο και τους πόθους μας με πάθος.

Πως η Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα θα επηρεάσει τα ζώδια;

Έτσι λοιπόν εάν είσαι:

Κριός

Τώρα θα σε μάθουν απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη, γιατί θα πράξεις τα ανάλογα, προκειμένου να σου δώσουν αυτά που πιστεύεις ότι σου οφείλουν, αυτά που πιστεύεις ότι τα αξίζεις, αυτά που από καιρό, δικαιωματικά σου ανήκουν. Πιθανόν να επιχειρήσεις να νουθετήσεις, όχι πάντοτε με τον πιο ευγενικό τρόπο, συνεργάτες που έχεις την αίσθηση πως θέτουν το δικό τους συμφέρον, έναντι του δικού σου. Στόχο σου ασφαλώς είναι, η ενίσχυση της θέσης σου και η δύναμη που προκύπτει από αυτό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να καθορίζεις εσύ, τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ταύρος

Η όψη συνόδου θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, όπου όσο η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται αγκαλιά με τον Πλούτωνα, θα ορίσει για σας μια σπουδαία μεταμορφωτική περίοδο. Θα αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που ερμηνεύατε τη ζωή σας μέχρι σήμερα, τη στάση που κρατούσατε απέναντι στα πράγματα, τους δικούς σας κυρίως ανθρώπους, στις σχέσεις σας τις σημαντικές, ή, ακόμα και τις ασήμαντες. Από εκεί και μετά, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη τόλμη στο να ρισκάρετε και να μην επιμένετε να βαδίζετε σε ότι θεωρούσατε σταθερά και σίγουρα.

Δίδυμοι

Το συγκεκριμένο διάστημα, πιθανόν να τα βάλετε με τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Θα αναζητήσετε την επιβεβαίωση από τους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους, συμπορεύεστε, συντροφεύεστε, ή, αποτελούν τους στενούς σας φίλου και συνεργάτες. Η αισθηματική σας ζωή γεμίζει από πόθους και απωθημένα, που θα εκφραστούν και θα εκτονωθούν συναισθηματικά αγγίζοντας τα άκρα, της έντασης, της ζήλιας αλλά και του αμετροεπούς πάθος. Κάποιοι πιο τυχεροί, θα δουν την αισθηματική τους ζωή, κυριολεκτικά να απογειώνεται, αφού θα γευτούν την απόλυτη ανταπόκριση του ανθρώπου που ποθούν.

Καρκίνος

Ήρθε ο καιρός να δείτε τις σημαντικές σας σχέσεις να αλλάζουν. Να μεταμορφώνονται προς στο διαφορετικό κι ασφαλώς προς το καλύτερο. Απαλλάσσεστε από τοξικούς ανθρώπους και έρχεστε πιο κοντά σε εκείνους που έχουν αποδείξει πραγματικά, πως αξίζουν στο να υπάρχουν στη ζωή σας. Επαγγελματικά, κάτι σπουδαίο θα ξεκινήσει για σας. Μία θέση ευθύνης, ή μία επαγγελματική ενασχόληση που πάντα επιθυμούσατε. Θα αναζητήσετε με πάθος αλλά και πείσμα, όλα εκείνα που πιστεύετε ότι είχατε στερηθεί μέχρι τώρα. Θα επιτύχετε ακόμα και το φαινομενικά ακατόρθωτο.

Λέων

Για τους τομείς της εργασίας αλλά και της υγείας, μιλά για εσάς η σύνοδος αυτή. Αλλάξτε λοιπόν βλαπτικές συνήθειες, που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Σκεφτείτε ότι με άγχος και πίεση, κανείς δεν κατάφερε τίποτα. Σκεφτείτε ότι εργαζόμαστε για να ζούμε καλύτερα και δε ζούμε για να εργαζόμαστε συνεχώς. Κάπου αυτά για αρκετό διάστημα τα είχατε μπερδέψει. Αυτό μάλιστα δεν λογίζεται ως συμβουλή αλλά ως απαίτηση, για να μην αντιμετωπίσετε στο μέλλον σοβαρότερα θέματα. Μπορείτε παράλληλα να κάνετε αλλαγές στην εικόνα σας, αισθητικές αλλαγές, βελτιωτικές παρεμβάσεις με μέτρο.

Παρθένος

Σίγουρα υπήρξαν περίοδοι στη ζωή σας, που δεν έβρισκαν την ανάλογη αποδοχή και τα ανάλογα αποτελέσματα, οι κόποι και οι προσπάθειες που κάνατε, στο να αναδείξετε το έργο σας, την αξία της δουλειά σας. Με τη σύνοδο αυτή, φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν για σας καινούργιες συνεργασίες με ανθρώπους που θα αναγνωρίζουν εξαρχής την αξία σας και μάλιστα οι συνεργασίες αυτές, θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Παράλληλα η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, έχει να σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με τον άνθρωπο των επιθυμιών σας, ή, να γνωρίσετε αν είστε μόνοι ένα πρόσωπο, που θα γίνει το άλλο σας μισό.

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια, θέματα που έχουν να κάνουν με τις ρίζες και την καταγωγή σας, θα ανακινηθούν το διάστημα της συνόδου της Αφροδίτης που είναι και δική σας κυβερνήτης, με τον Πλούτωνα. Επανέρχονται μνήμες από το παρελθόν, που θα καθορίσουν από δω και στο εξής, τις επόμενες σημαντικές επιλογές για τη ζωή σας. Μη μένετε στη βιτρίνα κάποιων ανθρώπων και μην υποτιμάτε ορισμένους άλλους που μπορεί να υπάρχουν στο τώρα σας, επειδή θα σας βοηθήσουν ή θα σας υποστηρίξουν με τον τρόπο τους στο να βαδίσετε σε έναν ορθότερο δρόμο για σας, σε αυτόν που υπάρχουν και ζουν τα επόμενα όνειρά σας.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Σκορπιός

Η σύνοδος αυτή, μιλά για μια καλύτερη επικοινωνία με αδέρφια, γείτονες, ή ανθρώπους που μένουν κοντά σας, κάτι που θα σας οδηγήσει παράλληλα και στη διεύρυνση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Τώρα θα μπορέσετε να μιλήσετε για τις ιδέες σας και να εντυπωσιάσετε με αυτές, ανθρώπους που μπορεί να σας γνώριζαν αλλά δεν ήξεραν και πολλά πράγματα, για τον τρόπο που σκέφτεστε. Χρήσιμες πληροφορίες θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε focus στους επόμενους στόχους σας, να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που να σας ανοίξουν πόρτες σε γνωστικά πεδία, εκεί που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση.

Τοξότης

Οικονομικούς στόχους θα κυνηγήσετε, ακόμα και με τρόπους ωφελιμιστικούς το διάστημα που εξετάζουμε, αφού θα διαπραγματευτείτε πολύ σκληρά τον εαυτό σας, απαιτώντας να μη σας δοθεί τίποτα λιγότερο από ότι πιστεύετε πως σας αξίζει. Σκληροί διαπραγματευτές και αποφασισμένοι θα κατακτήσετε τη θέση που νιώθετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, θα είστε και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ δε θα αναλάβετε να διαχειριστείτε τίποτα, δίχως να έχετε προσωπικό κέρδος. Στο κλίμα αυτό, μπορεί να διαταραχτούν, σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους και για αρκετό διάστημα να επικρατήσει η ένταση μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Δείτε το σαν ευκαιρία στο να καταλάβουν οι άνθρωποι που καθημερινά συνεργάζονται, συμπορεύονται, ή, ζούνε μαζί σας, τη σημασία που έχει στο να ακούν εκείνα που τους λέτε. Να καταλάβουν την αξία που έχει η ύπαρξή σας στη ζωή τους, στη δουλειά τους, στον κύκλο τους. Απαιτείστε τη θέση που πραγματικά σας αξίζει. Την αποδοχή που κανονικά θα έπρεπε να γεύεστε. Δείξτε τους ποιος είναι ο ηγέτης σε ότι από κοινού παλεύετε, ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Αλλιώς ποιος είναι ο λόγος να λειτουργείτε συγκεντρωτικά και να αναλαμβάνετε, ακόμα και ευθύνες που δε σας αναλογούν;

Υδροχόος

Η σύνοδος αυτή σας δηλώνει ρητά λέγοντάς σας, βρείτε τα με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να τα βρείτε και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Είτε μιλάμε για προσωπική ή οικογενειακή ζωή, είτε για ότι επαγγελματικά, θέλετε να επιτύχετε, με τη βοήθεια ασφαλώς και των ανθρώπων που συνεργάζεστε στενά. Αναλογιστείτε τις ευθύνες τις δικές σας, σε σχέσεις που αναταράχθηκαν, ή, διακόπηκαν εξαιτίας κυρίως των δικών σας αντιρρήσεων. Σκάψτε μέσα σας και ανακαλύψτε τα σημεία που πάσχουν στην ψυχή σας. Βγάλτε εκείνα τα έντονα συναισθήματα, που από εγωισμό δεν παραδέχεστε πως υπάρχουν μέσα σας. 

Ιχθύς

Τη συνύπαρξή σας με τους άλλους ανθρώπους που αποτελούν τα κοινωνικά σύνολα που κινείστε ή δραστηριοποιείστε, δείχνει η σύνοδος αυτή, στη δουλειά, στις φιλίες, στις ομάδες που τυχόν συμμετέχετε. Σας ζητά να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, ποιο δεκτικό, σε ότι χρειάζεται να αλλάξει. Ποιο συγκαταβατικό, ακόμα και αν διαφωνείτε με τους τρόπους που συμβαίνουν, γίνονται, ή, επιβάλλονται μερικές φορές, κάποια πράγματα. Ξανακοιτάξτε όλα αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσατε σημαντικά ή ασήμαντα. Σε αυτό μάλιστα, θα βοηθηθείτε από ένα άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σκέψη σας.