Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13/12/2020.

Προβλέψεις ταρώ αισθηματικές εβδομαδιαίες 7 ως 13/12/2020.

Διαβάζοντας την κάρτα Ταρώ που προκύπτει για το δικό σας ζώδιο, ανακαλύπτετε το προφίλ της εβδομάδας για τα ερωτικά σας. Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα;

Αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 7 ως 13/12/2020

Η κάρτα της εβδομάδας - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αισθανόμαστε αυτήν την εβδομάδα φίλοι μου περισσότερο ασφαλείς και πιο επικοινωνιακοί με τους γύρω μας, έχουμε ενσυναίσθηση να προστατέψουμε τις ιδέες μας, τις επιθυμίες μας αλλά και το ίδιο θέλουμε να προσφέρουμε και στα κοντινά και αγαπημένα μας άτομα, είμαστε διαθέσιμοι και αξιόπιστοι, γινόμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε τους συναδέλφους για να πάνε τα πράγματα καλύτερα και στην δουλειά μας.

Κάποιοι μπορεί να μας θαυμάσουν, άλλοι πάλι μπορεί να ζηλέψουν την ομορφιά που εκπέμπουμε και την αλήθεια της καρδιάς μας για το ταίρι μας. Κυριαρχούν οι φιλίες και οι συναισθηματικές σχέσεις με γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, νέες γνωριμίες που βρίσκονται στα σκαριά, τώρα μπορούν να ανθίσουν, να γεμίσουν με τους πλούσιους καρπούς του πάθους και του φλερτ. Για όσους είναι σε μόνιμη δέσμευση, ενεργοποιήστε την στοργή και την φροντίδα σας για το άλλο σας μισό, γεμίστε την σχέση σας με πλουσιοπάροχες πινελιές αγάπης και ομοψυχίας.

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ!