Quantcast
12 ζώδια & 12 λόγοι που καταστρέφουν την έλξη σε μία σχέση. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

12 ζώδια και 12 λόγοι που καταστρέφουν την έλξη σε μία σχέση! Από την Μελίνα Φώφη.

12 ζώδια & 12 λόγοι που καταστρέφουν την έλξη σε μία σχέση.

Κάποιοι δεν αντέχουν να ζουν στο καθεστώς μιας μόνιμης σχέσης αλλά κάποιοι άλλοι προσδοκούν η σχέση τους να είναι μακροχρόνια. Η συνδετική της ουσία είναι η έλξη και η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους αλλά αυτό για να κρατήσει θέλει τέχνη και μεράκι. Αν λοιπόν θεωρείς την αγάπη σου πολύτιμη, πρόσεχέ τη σαν τα μάτια σου και δες τι να αποφύγεις ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα για να την κρατήσεις αιώνια.

12 ζώδια & 12 λόγοι που καταστρέφουν την έλξη σε μία σχέση!

Να θυμάσαι ότι η αγάπη όπως λέει και το τραγούδι θέλει δύο για να ζεσταθεί κι ότι είναι η μεγαλύτερη έμπνευση!

ΚΡΙΟΣ

Η πολύ οικειότητα βλάπτει, αφού μελέτες απέδειξαν ότι καλό θα ήταν να υπάρχει κι ένας μύθος να «πλανάται» ανάμεσα σε δυο συντρόφους. Είναι υπέροχο να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όταν περιμένεις να γυρίσει στο σπίτι η αγάπη σου, ή, να κρατάς ένα λουλουδάκι για να το προσφέρεις, όταν θα συναντήσεις τα μάτια που αγαπάς. Μην ξεχάσεις να αφήσεις έξω απ' την πόρτα τα νεύρα που φόρτωσες στη διάρκεια της μέρας από τα διάφορα και να χαμηλώνεις πιο συχνά τον τόνο της φωνής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν να μην επιλέγουμε στη διάρκεια της μέρας να είμαστε συνεχώς μαζί. Μαζί στο εργασιακό μας περιβάλλον μαζί στο σπίτι μαζί στη διασκέδαση. Χρειάζεται στη διάρκεια της μέρας να γίνονται και διαλείμματα, έτσι ώστε να κάνεις το συντροφάκι σου να λαχταρά να έρθει εκείνη η ώρα και τη στιγμή που θα σε αντικρύσει. Μην ξεχάσεις να αφήνεις χώρο να ακούγεται και η δική του άποψη ακόμα κι αν διαφωνείς με αυτή και μην επιτρέψεις η συνήθεια να γίνει μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί το μεγάλο σου ατού να είναι το επικοινωνιακό σου προφίλ, όμως όταν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, μοιάζεις σαν να μην ακούς τι σου λέει ή τι σου ζητά ο άνθρωπός σου κι έτσι δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία. Τα λόγια λέγονται για να λεχθούν, ενώ γεμίζεις τα συναισθηματικά σου κενά, με πλήθος πληροφοριών που αναζητάς είτε στο διαδίκτυο, στις πλατφόρμες μαζικής δικτύωσης κτλ. Μην ξεχνάς λοιπόν να είσαι καλός ακροατής, αντί να μιλάς ακατάσχετα με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί ο λόγος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενθουσιασμός είναι υπέροχος όταν κυριαρχεί σε στιγμές που η ρουτίνα κινδυνεύει να βουλιάξει τη σχέση αλλά όταν με τον καιρό μεταλλάσσεται σε «κυκλοθυμία» δημιουργεί βαθιά συναισθηματικά θέματα στον άνθρωπό σου, γιατί δεν μπορεί να βγάλει μαζί σου άκρη από πουθενά. Να θυμάσαι ότι του είναι δύσκολο να συνυπάρχει με ένα άτομο που για να του μιλήσει, θα πρέπει να πηγαίνει με τα φεγγάρια του. Αντίθετα έχεις μια υπέροχη αγκαλιά και θα πρέπει αυτή να μεταμορφώσεις στο δικό του καταφύγιο.

ΛΕΩΝ

Καριέρα και σπίτι ή αλλιώς η δική σου φωλιά, είναι ένας συνδυασμός που θα πρέπει να μοιράζεις δίκαια τα κομμάτια του εαυτού σου. Δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά και η καλοπέραση, που θα κάνει τον άνθρωπός σου να μείνει μαζί σου αλλά και οι λεπτές σου κινήσεις, που δείχνουν το πραγματικό σου νοιάξιμο για εκείνον. Να θυμάσαι να μη βάζεις σε προτεραιότητα μόνο εκείνα που αφορούν τη δική σου σταδιοδρομία και ανέλιξη αλλά και του συντρόφου σου που έτσι κι αλλιώς είναι εκεί για να σε στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι λάθος να πιστεύεις σε αυτό που λέμε «τακτοποιημένη» σχέση, αφού μια σχέση για να θεωρηθεί και επιτυχημένη, θα χρειαστεί εσύ και ο σύντροφός να τη στρώσετε και να την ξεστρώσετε αρκετές φορές στη διάρκειά της. Χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες σας μέσα από αυτή. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να προβάλλεις ένα πρόσωπο επικριτικό απέναντι στο συντροφάκι σου όταν διαφωνείς μαζί του παρά μόνο την καλή σου θέληση για να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ

Ξέρω πως δεν τις αντέχεις τις εντάσεις, ενώ παράλληλα θα κάνεις το παν προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία στη σχέση σου. Το να αποφεύγεις όμως να θίγεις τα κακώς κείμενα που πάντα υπάρχουν παραχώνοντάς τα κάτω από το χαλί, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και συνήθως πετάγονται από κει, στις πιο άκαιρες στιγμές κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά. Να θυμάσαι να λες όλα εκείνα που νιώθεις στο σύντροφό σου και να μην περιμένεις να τα «εννοήσει» για να διορθωθούν.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιμένεις να γίνεται το δικό σου εάν ο άνθρωπος που είστε μαζί έχει διαφορετική άποψη. Κάποιες στιγμές μπορεί να φτάσεις στο σημείο να του φερθείς πολύ χειριστικά, εάν νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο. Όντας βαθιά συναισθηματικό άτομο, κάνεις το λάθος να παίζεις με τις πολύ ευαίσθητες χορδές της ψυχοσύνθεσης του συντρόφου σου. Να θυμάσαι πως άλλο ζήλια που όλοι δικαιούμαστε να νιώθουμε κάποιες φορές αλλά στα πλαίσια της λογικής και άλλο κτητικότητα, αφού ο καθένας ανήκει στον εαυτό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τον τρόπο να διαλέγεις και να παίρνεις τα καλύτερα κομμάτια της ζωής αλλά όταν βρίσκεσαι σε μία μόνιμη σχέση πρέπει να κάνεις από την αρχή το ‘εγώ» σε «εμείς» και το υποχωρώ δίνοντας χώρο στο να εκφράσει ο σύντροφός μου κι εκείνα που ζητά τόσο απ' τη σχέση σας όσο κι από εσένα για να θεωρηθείτε ισότιμοι. Να μην ξεχάσεις πως πρέπει να δέχεσαι κάποιες στιγμές την άρνησή του εάν δε θέλει π.χ. να ακολουθεί δικές σου συνήθειες και δραστηριότητες, ακόμα κι αν δε θέλει να σου κάνει κάποιο χατίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν κάνεις καριέρα τη σχέση σου και ούτε είναι καλό να τη θεωρείς κομμάτι της προσωπικής σου επιτυχίας. Δεν κουρνιάζει ένας άνθρωπος δίπλα σου, επειδή πολεμάς να του εξασφαλίσεις τα πάντα, νομίζοντας ότι νιώθει ικανοποιημένος αλλά γιατί ζητάει παράλληλα και μια αγκαλιά να πάρει, ή να δώσει συναίσθημα. Να θυμάσαι να βγάζεις που και που το παιδάκι εκείνο που καταπιέζεις μέσα σου και να μην στέκεσαι αυστηρά απέναντι στον άνθρωπό σου, όταν τύχει να πέσει σε ανθρώπινο λάθος ή κάποια παράληψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιατί ενώ πρεσβεύεις και τάσσεσαι υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας του κάθε ανθρώπου να διαθέτει τον εαυτό του όπως νομίζει, ψάχνεις τη μονιμότητα σε πιο στενά πλαίσια; Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι μπορεί να δηλώνεις διάφορα ακολουθώντας μια αλέγκρο στάση ζωής, όταν βρεθείς όμως σε μια μόνιμη σχέση της θέτεις όρους και προ απαιτούμενα. Να θυμάσαι ότι η αγάπη σου είναι μαζί σου γιατί εσύ της το εμπνέεις και όχι γιατί έχεις την τάση να την ξεκόβεις από τον κύκλο της ή να τον περιορίζεις.

ΙΧΘΥΣ

Από τη φύση σου δε σε χαλάει να μοιράζεσαι και να σκορπίζεσαι σε χίλια δυο πράγματα, η σχέση σου όμως σε θέλει πιο συγκεντρωμένο. Σίγουρα οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πλέον πολύ πιεστικοί και καταπιεστικοί, όμως σκέψου ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τη συμπεριφορά σου, όσο και το κρεβάτι σου. Έτσι λοιπόν καλό είναι να θυμάσαι, να μην το κάνεις σα μια διεκπεραιωτική πράξη ή συνήθεια λίγων λεπτών αλλά την ουσία που από εκεί να πάρεις ή εσύ τελικά θα δώσεις στο σύντροφό σου έμπνευση.

Αντωνία