Quantcast
Αστρολογικό ημερολόγιο Ιανουαρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αστρολογικό ημερολόγιο Ιανουαρίου 2022 με τις βασικές όψεις του μήνα, από την Μελίνα Φώφη.

Αστρολογικό ημερολόγιο Ιανουαρίου 2022.

Δες τον Ιανουάριο (2022) αστρολογικά από μέρα σε μέρα κι ανακάλυψε ποιες ημερομηνίες είναι καλές για σένα, σιγοντάρουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο (γενέθλιο χάρτη σου) και ποιες καλό θα ήταν να προσέχεις ή να αποφύγεις, ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα ή τον ωροσκόπο σου. Πάρε μολύβι και χαρτί και ξεκινάμε.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες του μήνα και ποιες αστρολογικές όψεις να προσέξετε!

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 2 Ιανουαρίου 8:32’ το βράδυ στις 12 μοίρες και 20 λεπτά του Αιγόκερου, επηρεάζοντας πρωτίστως τους παρορμητικούς Αιγόκερους και Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στη 1:48 λεπτά το πρωί ημέρας Τρίτης στις 27 μοίρες και 50’ του Καρκίνου επηρεάζοντας τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 4 μέρες των ζωδίων τους.

Ανάδρομοι πλανήτες

Η Αφροδίτη από το Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους και μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου, θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω.

Ο Ερμής θα ακολουθήσει κι αυτός φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 15/1ου και για 20 μέρες ξεκινώντας από τη 10η μοίρα και 14’ του Υδροχόου.

Σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα:

1η Ιανουαρίου έχουμε την όψη τριγώνου που θα κάνει ο Ήλιος από τη 10η μοίρα και 58 λεπτά του Αιγόκερου με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου. Από την όψη αυτή επηρεάζονται κυρίως Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, Παρθένοι ως ένα βαθμό, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους. Θα αιφνιδιαστούν από ξαφνικές και ευχάριστες ειδήσεις, από μια θετική εξέλιξη σε κάτι που μπορεί και να μην το περίμεναν και που τώρα θα είναι δυνατή. Βέβαια δεν αποκλείεται να επιδιώξουν μία εκκεντρική αλλαγή στη συμπεριφορά αλλά και στην εικόνα που παρουσιάζουν προς τα έξω. Ενώ δε θα λείψουν ξεσπάσματα ελευθερία και ανεξαρτησίας.

Στις 2 Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, ζητά από τους παρορμητικούς Αιγόκερους και Καρκίνους, των αρχών του 2ου 10ημέρου, αφού κάνουν τις αναθεωρήσεις τους να αλλάξουν την οπτική και τη στάση που κρατούν σε κάποια πρόσωπα συνθήκες και καταστάσεις κα να ξανά συστηθούν.

Στις 5 Ιανουαρίου η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από την 21η σχεδόν μοίρα του Αιγόκερου θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, η όψη της εξιδανίκευσης αλλά και του ρομαντισμού. Από την όψη αυτή επηρεάζονται περισσότερο, παραμυθιάζουν ή παραμυθιάζονται όπως το πάρει κανείς, οι Αιγόκεροι με τους Καρκίνους, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου κι αρχές 3ου 10ημέρου των ζωδίων αυτών.

Στις 8 Ιανουαρίου, η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη θα βρεθεί αγκαλιά με τον Ήλιο σε όψη συνόδου από τις 18 μοίρες και 43’ του Αιγόκερου. Οι επιθυμίες θα είναι πολλές αλλά και τα «πρέπει» περισσότερα, οπότε υπάρχει η προτροπή να σκεφτούμε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα στην περίπτωση αυτή. Επηρεάζονται κυρίως οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του 2ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Άλλη μια ρομαντική αλλά και καλλιτεχνική όψη θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, εκεί που ο Ήλιος από τις 20 μοίρες και 52’ του Αιγόκερου θα κάνει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τα Ψάρια. Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου των ζωδίων σας εάν δεν ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε ανασυγκροτώντας έτσι την ψυχή και το σώμα σας.

Στις 11 Ιανουαρίου και καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στη 20η μοίρα και 53’ του Τοξότη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από την αντίστοιχη μοίρα των Ιχθύων. Μια όψη που μιλά για απάτες και αυταπάτες, διαψεύσεις θρησκευτικούς φανατισμούς και αμετροέπεια σε συμπεριφορές. Επηρεάζονται κυρίως οι Μεταβλητοί Τοξότες και Δίδυμοι, Ιχθύες και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Στις 14 Ιανουαρίου ημέρα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε στάση λίγο πριν να ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, από τη 10η μοίρα και 19’ του Υδροχόου θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου. Θα δούμε τότε επαναστάτες χωρίς αιτία, κόντρες και αναίτια πείσματα απολυτότητα και κολλήματα του μυαλού με τη σκέψη να παραμένει πεισματικά αμετακίνητη, ή ξαφνικά μεταβαλλόμενη. Επηρεάζονται κυρίως οι Σταθεροί Υδροχόοι και Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί [που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Στις 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μια όψη συνόδου μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα από τις 26 μοίρες και 27’ του Αιγόκερου. «Όποιος ψάχνει βρίσκει» δηλώνει η σύνοδος αυτή που εκτός των άλλων δίνει ισχυρή διαίσθηση και ένστικτο, έρευνα σε βάθος αλλά και επιβολή μέσω χειριστικών συμπεριφορών.Επηρεάζονται κυρίως οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 4 μέρες των ζωδίων τους.

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στις 27 μοίρες και 50’ του Καρκίνου επηρεάζοντας τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες και πάλι τις 4 μέρες των ζωδίων τους.

Τα ξημερώματα της 20ης Ιανουαρίου ο Ήλιος θα μπει στον Υδροχόο.

Στις 23 Ιανουαρίου και καθώς ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι φαινομενικά ανάδρομος από την 3η μοίρα και 22’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο. Μια χαρά μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και την εικόνα σας Λέοντες και Υδροχόοι Ταύροι και Σκορπιού που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 1ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

Στις 28 Ιανουαρίου και ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, θα συναντήσει και θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα από τις 26 μοίρες και 21’ του Αιγόκερου. Πιθανόν να φανείτε δύσπιστοι ακόμα και σε ανθρώπους που θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν, ενώ μέσα από μια τυχαία κουβέντα μπορεί να μάθετε πράγματα που συνέβαιναν κρυφά καιρό και που τα αγνοούσατε. Επηρεάζεστε αμεσότερα οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι από την συγκεκριμένη όψη.

Στις  30 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν να τελειώσει ο πρώτος μήνας του έτους, ο Ήλιος από τη10η μοίρα και 53’ του Υδροχόου, θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου. Είναι μια όψη που μιλά για ανατροπές στη ζωή των Σταθερών που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου. Προσοχή λοιπόν Ταύροι και Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες γιατί αν και δε σας αρέσουν οι πολλές αλλαγές, δεν αποκλείεται να συμβεί μια ανατροπή που να φαίνονται πλέον απαραίτητες και αναγκαίες.

problepsi-me-1-euro