Quantcast
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη φέρνει αισιοδοξία και διαύγεια!

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου 2021.

Στις 26 Μαΐου 2021, πραγματοποιείται έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ένας καινούργιος ορίζοντας στην αντίληψη. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν επαναξιολογήσεις και συνειδητοποιήσεις, θα υπάρξει ένα είδος ξεκαθαρίσματος που θα βοηθήσει να παρθούν καινούργιες αποφάσεις.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διαύγεια και φιλοσοφημένος τρόπος σκέψης, οι απογοητευμένοι θα καταφέρουν να αλλάξουν οπτική να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να ενισχύσουν τις άμυνες τους. Θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και κοινωνικές επαφές, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, θα γίνουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και σε προσωπικό επίπεδο.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση και ουσιαστική αλλαγή, όσοι αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα ή συνθήκες ασφυκτικές θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να δώσουν μία καινούργια ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν θα λείψουν οι έντονοι συναισθηματισμοί, στις σχέσεις θα υπάρξει πάθος, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, εξελικτική πορεία θα έχουν οι γνωριμίες και οι δεσμοί.

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη;

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να διαφοροποιήσετε τα ασφυκτικά δεδομένα, να βγείτε από την πίεση, τη ρουτίνα, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε και τάσεις φυγής. Θα καταφέρετε να αποδράσετε από την ανιαρή καθημερινότητα, θα υπάρξουν ευκαιρίες και προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε συναισθηματικά και να τονωθείτε σε πρακτικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις επιδιώξεις και συναισθηματικές εκδηλώσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας, φλερτάρετε, δώστε έμφαση στη διασκέδαση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεφύγετε από δυσκολίες που σας αγχώνουν και να περάσετε διασκεδαστικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να προχωρήσετε μπροστά αξιοποιώντας τις συνεργασίες και τις συμφωνίες σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψει η εσωτερική ένταση, ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές συνθήκες, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως η στασιμότητα έχει γίνει για εσάς πλέον κουραστική. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις στις προσκλήσεις και στα καλέσματα, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για άμεσα ξεκαθαρίσματα, μιλήστε ξεκάθαρα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές. Προσεγγίστε, εστιάστε στο φλερτ και στη διασκέδαση, ικανοποιητική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε πρώτο πλάνο θα περάσουν θέματα αισθηματικής φύσης, έμφαση θα δώσετε στην προσωπική σας σχέση, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρό σας. Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι προκλήσεις, ενδεχομένως να μπείτε στη διαδικασία να φλερτάρετε και να διατηρήσετε παράλληλες επαφές. Αρκετά έντονος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι και κάπως εκρηκτικός. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για ανεξάρτητες ενέργειες, θα είναι δύσκολο για εσάς να παγιδευτείτε στη ρουτίνα ή να περιοριστείτε σε κανονισμούς και όρια. Προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, κινηθείτε συντονισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και υποσυνείδητες φοβίες που καλείστε να τις χειριστείτε με ψυχραιμία και αντικειμενική σκέψη. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, προσπαθήστε να στηριχτείτε στη λογική και να μετριάσετε το αρνητικό συναίσθημα ή την έντονη ανησυχία. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής εξελικτική θα είναι η πορεία, έρχονται θετικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις και στις σχέσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να τρέξετε τα γεγονότα. Κοινωνικοποιηθείτε, φλερτάρετε, δώστε έμφαση στη διασκέδαση σας.

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση δυναμικότητα και γενναιοδωρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Εστιάστε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδασή σας θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στον αισθηματικό τομέα ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τις παλιές αρνητικές ιστορίες και να κοιτάξετε μπροστά, θα είστε σε θέση να αποστασιοποιηθείτε από τοξικές σχέσεις ή από πρόσωπα που πλέον οι μεταξύ σας επαφές δεν σας ικανοποιούν.  Τόσο εσείς που είστε απογοητευμένοι όσο και εσείς που έχετε καιρό να κάνετε σχέση θα έχετε μπροστά σας το άνοιγμα της νέας αρχής, αξιοποιήστε τα συμβάντα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιο ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα γεγονότα καθώς και τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε, να πάρετε καινούργιες αποφάσεις και να δώσετε μία οριστική κατάληξη σε εκκρεμότητες που κρατούν από το παρελθόν. Φιλοσοφημένος και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να διορθώσετε παλιά λάθη ή να δώσετε μία καινούργια ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, να προχωρήσετε μπροστά και να βγείτε από τη στασιμότητα. Οι απογοητευμένοι κάντε το βήμα να αλλάξετε τις συνθήκες που σας πιέζουν ή που τις νιώθετε ασφυκτικές, θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές ευκαιρίες που θα προκύψουν, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, αποφύγετε την αναβολή.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα ακούσετε, για την ώρα καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους ενθουσιασμούς και τις εξιδανικεύσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπλάνηση, ίσως να παραποιηθούν τα λόγια που θα ακουστούν. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες συμβόλαια και χρηματικά ρίσκα, καλό θα είναι για την ώρα να στοχεύσετε στη σταθεροποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, καλείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να βάλετε σε πρόγραμμα τα τρέχοντα. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί που σας αγχώνουν απαραίτητο θα είναι να ακολουθήσετε ένα πλάνο, κινηθείτε συντονισμένα και με αμεσότητα, η αναβολή δεν θα σας βοηθήσει να βγείτε από την έντονη ανησυχία και το άγχος. Θετικές εξελίξεις έρχονται σε θέματα αισθηματικής φύσης, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Όσοι διατηρείτε σχέση πλησιάστε το ταίρι σας, προχωρήστε σε άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύση σε επίμαχα ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις και οι κυκλοθυμίες, καλείστε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά προσοχή στις συμφωνίες και στις συνεργασίες σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις και επικίνδυνα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους έντονους ενθουσιασμούς, προσπαθήστε να εστιάσετε στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, σκεφτείτε αντικειμενικά. Η συμβουλή είναι να στοχεύσετε στην σταθεροποίηση και όχι στην αλλαγή, φανείτε φειδωλοί στις υποσχέσεις σας, μεγάλη προσοχή σε ποια άτομα θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να εκδηλωθείτε και να φλερτάρετε, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να τρέξετε τα γεγονότα, ωστόσο προσοχή να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας και κουραστείτε σωματικά και ψυχολογικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες όμως δεν αποκλείεται να στραφείτε προς την εσωστρέφεια, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Στον αισθηματικό τομέα καλείστε να ξεκαθαρίσετε βλέψεις και συναισθήματα, αν νιώθετε πως η σχέση που διατηρείτε είναι τοξική και δεν μπορεί πλέον να σας ικανοποιήσει ίσως να είναι απαραίτητο να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, κινηθείτε αυθόρμητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας επαγγελματικούς και αισθηματικούς, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς οργανωμένες ενέργειες δυναμικότητα και ρεαλισμό. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο οι καταστάσεις σας απογοήτευσαν, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία καινούργια ώθηση στις υποθέσεις σας. Για να μπορέσετε να βγείτε από τη δυσκολία ή το αδιέξοδο θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και ποιες είναι οι προσδοκίες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να δικτυωθείτε, κινηθείτε αυθόρμητα, προσεγγίστε, βγάλτε στην επιφάνεια την οικεία και φιλική πλευρά της προσωπικότητάς σας. 

ΙΧΘΥΣ

Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποιες καινούργιες προτάσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστείτε πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και τα μεγάλα ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, δεν θα πρέπει να εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις, ίσως να παγιδευτείτε αν εμπιστευτείτε τα λάθος πρόσωπα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, σε υποθέσεις που η κατάληξη είναι αβέβαιη καλό θα είναι να μην δώσετε θετικές απαντήσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη, κινηθείτε επιφυλακτικά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για μία καινούργια ευκαιρία, ωστόσο οι καταστάσεις θα είναι χαλαρές, θα πρέπει να δώσετε χρόνο αποφεύγοντας την εξιδανίκευση.

ekptwsh-mono-gia-simera