Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Ιουνίου 2021 Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Ιουνίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Ιουνίου 2021.

Τα κυριότερα ερωτήματα που πλανώνται αυτές τις τέσσερις ημέρες που διαρκεί η όψη τετραγώνου του Ήλιου (στους Διδύμους) με τον Ποσειδώνα (από τους Ιχθύς), είναι το «ποιος πραγματικά είμαι» και «προς τα πού με οδηγούν τα βήματά μου», γιατί δημιουργείται η ενέργεια και η διάθεση κάτω από τη συγκεκριμένη επιρροή, να μπερδεύουμε την αλήθεια με το ψέμα, το πραγματικό με το αληθινό, αυτό που φανταζόμαστε και οραματιζόμαστε να συμβεί στην καθημερινότητά μας, με τα πραγματικά μας βιώματα και την ζωή που έχουμε επιλέξει να κάνουμε.

Αυτό το γεγονός από μόνο του μπορεί να μας κάνει αρκετά ευάλωτους και ευπαθείς προς τους άλλους γύρω μας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο και στη σχέση με τους ανωτέρους μας, όσο και προσωπικό σε ότι αφορά στην επικοινωνία που έχουμε με τους κοντινούς μας ανθρώπους, τους φίλους μας, αλλά και το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά.

Δεν αποκλείεται να θέλουμε να ξεφύγουμε από όσα μας πιέζουν γύρω μας και να καταναλώσουμε αρκετό φαγητό ή αλκοόλ για να ξεχάσουμε όλα εκείνα που πρέπει να βάλουμε σε τάξη. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και καλό είναι να ακολουθήσουν την διαίσθηση και το ένστικτό τους πριν πάρουν οποιαδήποτε σημαντική απόφαση που θα σημαδέψει την ζωή τους.

Τι μπερδέματα θα φέρει αυτή η όψη στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού και πώς μας επηρεάζει;

ΚΡΙΟΣ

Αν προσπαθήσετε να αποδείξετε στους άλλους ότι μπορείτε να πάρετε στο άψε σβήσε τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σας, ξεχάστε το με αυτήν την όψη Κριοί μου, αν όμως δεν πιστεύετε από την πρώτη στιγμή και χωρίς δεύτερη ματιά, όσα ακούτε και ότι σας λένε, τότε δεν θα διαταράξετε την ηρεμία σας ίσως και άσκοπα, και πολύ περισσότερο κάποια σημαντική σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρώστε την προσοχή σας αγαπητοί Ταύροι κυρίως στις οικονομικές σας υποθέσεις και στις εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεδομένου ότι το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να χάσετε από το εισόδημά σας, αλλά και να σας εκμεταλλευτούν κάποιοι στενοί συνεργάτες ή άτομα από το κλειστό σας περιβάλλον με δανεικά και αγύριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο καλά και αν αισθάνεστε αυτό το διάστημα, η όψη τετραγώνου του Ήλιου από το ζώδιό σας, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δεν αποκλείεται καλοί μου Δίδυμοι να ανατρέψει κάποια σημαντικά σας σχέδια ή να παρασυρθείτε από φιλικές παρέες και συντροφιές και να υπερβείτε τις οικονομικές σας δυνατότητες, πράγμα που θα αμαυρώσει και θα επηρεάσει την καλή σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο παρασκήνιο υπάρχει στο περιβάλλον που κινείσθε αγαπητοί Καρκίνοι, είτε αυτό είναι το επαγγελματικό ή το κοινωνικό και οι σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, θα βγει στη φόρα με την όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, για αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τι λέτε και ποιους εμπιστεύεστε, τι κρατάτε για τον εαυτό σας και τι πρέπει να ξέρουν οι άλλοι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ καλό να έχεις πολλούς γνωστούς και φίλους και μια κοινωνική ζωή που θα την ζήλευαν όλοι, ωστόσο αυτό το διάστημα φίλοι Λέοντες, φυλάξτε λίγο τα νότα σας και μην εμπιστεύεστε τον κάθε τυχόντα που σας πλησιάζει και σας προτείνει κυρίως οικονομικές επενδύσεις, γιατί δεν αποκλείεται με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να πλανευτείτε και να οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μοιάζει το τοπίο αυτές τις ημέρες με την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα καλοί μου Παρθένοι, σα να σας περιτριγυρίζουν «τα ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα» και χρειάζεται να έχετε τεταμένη την προσοχή σας, σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας τάξουν κάλπικους όρκους και φρούδες ελπίδες, είτε σε θέματα που επηρεάζουν τη δουλειά σας, είτε σε ότι αφορά μια νέα, συναισθηματική γνωριμία.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Τα αυτιά σας ορθάνοιχτα και τα μάτια σας εκατόν δεκατέσσερα πρέπει να έχετε το επόμενο διάστημα αγαπημένοι Ζυγοί, γιατί κάτω από αυτήν την επιρροή, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μπερδέματα και ανακατωσούρες στη δουλειά σας, να ειπωθούν λόγια που ίσως δεν στέκουν από συναδέλφους, με αποτέλεσμα να χαλάσει αφ’ ενός μεν η διάθεσή σας, αφ’ ετέρου να διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι και οι ιδανικότερες ημέρες αυτές που διανύουμε για την τσέπη σας φίλοι Σκορπιοί και για μια καινούρια, οικονομική συνεργασία που πιθανόν έχετε στα σκαριά, γιατί θα υπάρξουν αρκετά θολά σημεία που σίγουρα θα σας πλανέψουν και θα μπερδέψουν τις επιλογές και τις καθοριστικές σας αποφάσεις. Προσοχή λοιπόν στις στενές σας σχέσεις, που μπορεί τώρα να χρειαστεί να περάσουν από μια δοκιμασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαστε από τα ελάχιστα ζώδια αγαπημένοι Τοξότες που ίσως θα πρέπει αυτές τις ημέρες με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα να απαρνηθείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας και να δείτε τα πράγματα κάτω από το πραγματικό τους πρίσμα, για να μην σας δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά τις προσωπικές, τις συναισθηματικές αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επόμενες ημέρες ορίζουν αγαπημένοι Αιγόκεροι πως με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να ελέγχετε με ιδιαίτερη προσοχή και ψηλάφηση τις όποιες πληροφορίες ή νέα μαθαίνετε από τους κοντινούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες και να εξετάζετε με προσοχή αν υπάρχει δόλος ή κοροϊδία σε όσα φτάνουν στα αυτιά σας, γιατί πιθανόν κάποιοι να προσπαθήσουν να σας πλανέψουν εσκεμμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία καλοί μου Υδροχόοι πως αυτό το διάστημα σας ταιριάζει γάντι και είστε αρκετά αισιόδοξοι και πρόσχαροι. Ωστόσο η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σπείρει κάποιες ψεύτικες ελπίδες στην καρδιά σας, είτε από μια νέα, συναισθηματική γνωριμία, είτε από τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, για αυτό είναι φρόνιμο να μην μπλέξετε τα μεν με τα δε, γιατί δεν θα βγάλετε άκρη.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου (στους Διδύμους) με τον Ποσειδώνα (στο δικό σας ζώδιο) είναι σχεδόν βέβαιο καλοί μου Ιχθύς ότι σας «αναγκάζει» να παίξετε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό μην δημιουργείτε μέσα σας και γύρω σας ιδιαίτερες προσδοκίες, κυρίως σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Αφήστε για αργότερα τις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε βεβιασμένες επιλογές που αργότερα θα πληρωθούν ακριβά.

problepsi-me-1-euro