Η πρώτη εβδομάδα του Μάρτη αγαπητοί φίλοι, είναι αρκετά πλούσια σε αστρολογικές όψεις, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 2/3, όπου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι ένα θετικό, πλανητικό γεγονός, με συνολική επιρροή 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων, μπορούν να γίνουν πάσης φύσεως καινούρια ξεκινήματα. Ο Ποσειδώνας που κυβερνά τους Ιχθύς, μας κατευθύνει να έχουμε ρομαντική διάθεση με τον ερωτικό σύντροφο, μας προτρέπει να ονειρευτούμε τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά μας και να τα πραγματοποιήσουμε, μας συμβουλεύει να δείξουμε συμπόνια και κατανόηση στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.
Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που συμβολίζει την πρόοδο ακόμα και μέσα από απρόσμενες καταστάσεις, μας σπρώχνει να κάνουμε αλλαγές στην καθημερινότητά μας, που θα μας βοηθήσουν να προοδεύσουμε, τόσο σε ηθικό όσο και υλικό και οικονομικό επίπεδο.
Οι πλανητικές συγκυρίες της ημέρας ολοκληρώνονται με τη σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο, που μας προτρέπει να λειτουργήσουμε και να ενεργήσουμε περισσότερο με την λογική και τον ρεαλισμό μας και λιγότερο με τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες μας, να απομονωθούμε αν χρειαστεί, προκειμένου να τα βρούμε πάνω και πέρα από όλα με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Πέμπτη 3 Μαρτίου και η σύνοδος Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα, δημιουργεί καλοί μου φίλοι παθιασμένη ατμόσφαιρα γύρω μας και μέσα μας, τέτοια που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ακραίες καταστάσεις ζήλειας στην ερωτική μας ζωή, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζουμε τα βαθιά μας αισθήματα και σε εκείνον που επιθυμούμε να κάνουμε για πάντα δικό μας, τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Μπορούμε τώρα να περιμένουμε ερωτικές επανασυνδέσεις, αλλά και παλιές συμφωνίες είναι πιθανόν να επανέλθουν στο φως της επαγγελματικής μας ζωής.
5 Μάρτη και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, είναι μια ευοίωνη πλανητική όψη που στέλνει μηνύματα καλοτυχίας, γιατί μπορούμε να καταστρώσουμε τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά μας σχέδια για το άμεσο μέλλον, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με ανώτερα άτομα στη δουλειά μας και να αποκομίσουμε κερδοφόρα αποτελέσματα, γιατί τώρα έχουμε την ευχέρεια και την ωριμότητα, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Κυριακή 6 Μαρτίου και η Αφροδίτη με τον Άρη περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου, μέχρι τις αρχές και τα μέσα του Απρίλη αντίστοιχα, ενώ σχηματίζουν μεταξύ τους σύνοδο που μας προτρέπει και προμηνύει, να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις εκρήξεις στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές μας σχέσεις, γιατί μπορεί να έχουν επικίνδυνα αποτελέσματα. Υπάρχει ενθουσιασμός και παρορμητικότητα στο λόγο και στις κινήσεις μας, υπάρχει επίσης και η ελπίδα για τους αδέσμευτους φίλους, να ξεκινήσουν τώρα μια μακροχρόνια, εξαιρετική και γόνιμη καινούρια, ερωτική σχέση.