Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΨΕΙΣ
Η Σελήνη μπαίνει στο Σκορπιό και για δύο ημέρες φίλοι μου, μπορούμε να διεκδικήσουμε τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας με δοτική και φλογερή διάθεση, αρκεί να μην αγχωθούμε για κάθε μας αναζήτηση, για κάθε κατάσταση που επηρεάζει την καθημερινότητα μας. Ας ανακαλύψουμε την δική μας δύναμη και ας απαλλαγούμε από φόβους, ανασφάλειες και αμφιβολίες για τον άνθρωπο που αγαπάμε και για τα προσφιλή μας άτομα.
Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) αλλά και της γης (Παρθένοι και Αιγόκεροι), μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν είναι χρήσιμα ή αξιόλογα μέσα από το περιβάλλον που κινείστε, να απολαύσετε την σεξουαλικότητα και το πάθος του άλλου σας μισού, να είσαστε ειλικρινείς και ευθείς προς τον δεσμό σας.
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα του παρελθόντος και απαντήσεις σε προβλήματα και καταστάσεις που μας ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Η επικοινωνία μας με τους άλλους είναι ευχάριστη, τα νέα και οι ειδήσεις που μεταφέρουμε ή λαμβάνουμε από τους συνεργάτες και τα προσφιλή μας άτομα, μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας κάνουν γλυκείς και τρυφερούς στην στάση και τη συμπεριφορά μας.
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί αμφιβολίες στον ψυχικό μας κόσμο, για τον αν είμαστε αποδεκτοί από τους φίλους μας ή από το πρόσωπο που αγαπάμε, και αυτό το συναίσθημα ίσως δημιουργήσει κτητικότητα αλλά και επιθετικότητα ή ζήλια για το ταίρι μας, πράγμα που αντί να μας κάνει ευτυχισμένους, δημιουργεί ίντριγκα και χρειάζεται να προσέχουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε.