Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Η τύχη είναι με το μέρος μας αγαπητοί φίλοι για 4 συνολικά ημέρες που έχει διάρκεια το τρίγωνο του Ήλου με τον Δία, επιθυμούμε την όσο γίνεται περισσότερο άνετη καθημερινότητα, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες εκείνες τις ευκαιρίες που μας δίνονται για να έχουμε επιτυχίες, χαρές και ευτυχία, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε και στην συναισθηματική μας ζωή, για αυτό το λόγο διψάμε για συναντήσεις και επαφές με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, αλλά και εκδηλώνουμε την ανάγκη μας για να προοδεύσουμε είτε αυτό αφορά στον έρωτα και την αγάπη, είτε αφορά τις προσωπικές μας επιθυμίες και τα θέλω μας.
Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν την όψη είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι και Ιχθύς), προκειμένου να δείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους να παίρνουν σάρκα και οστά και ταυτόχρονα να βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους σας. Η ερωτική σας ζωή λάμπει από ευτυχισμένες και υπέροχες στιγμές, είτε είσαστε δεσμευμένοι, είτε αναζητάτε την αγάπη σε νέες γνωριμίες.
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, και εμείς αρεσκόμαστε όλο και περισσότερο να κλειστούμε στο καβούκι μας και στις προσωπικές μας ασχολίες, να φροντίσουμε το σπίτι μας και τους αγαπημένους χώρους του γραφείου μας, να αγκαλιάσουμε το άλλο μας μισό με φροντίδα και τρυφερότητα, να γίνουμε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο λογικοί και ρεαλιστές, με τα ζητήματα που μας απασχολούν, να εξερευνήσουμε κάθε σπιθαμή της ψυχής μας, αλλά και του ανθρώπου που αγαπάμε, εκπέμποντας ρομαντική και δοτική διάθεση.
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, προκαλεί αρκετές υπερβολικές κινήσεις και πράξεις, ενώ συχνά μπερδεύουμε την πραγματικότητα με τις φανταστικές εικόνες που έχουμε στο νου και τις σκέψεις μας. Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να πληγωθούμε εύκολα, αν κάποιος πατήσει τις ευαίσθητες χορδές μας.
Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εμείς γινόμαστε παραδοσιακά προστατευτικοί και τρυφεροί με τα προσφιλή μας άτομα, αλλά και τα κεκτημένα μας.




