Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων το 2020.

Το 2020 θα είναι μια καλή χρονιά για το ζώδιο σου; Ποια ζώδια θα έχουν την εύνοια των άστρων σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά το 2020.

Επίλεξε το ζώδιό σου και διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις σου:

Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Στις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2020 θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αστρολογικές όψεις που αφορούν το νέο έτος. Οι πιο σημαντικές διελεύσεις πλανητών, εκείνες οι όψεις που είναι ικανές να κρίνουν ή να αλλάξουν ριζικά τη ζωή κάποιου μέσα στο νέο έτος. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες προβλέψεων μπορεί να βρει κάποιος στις Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων.

Ετήσιες για αισθηματικά:

Στις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις συγκεντρώνονται όλες οι όψεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα ζώδιο στην αισθηματική του ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία ή σχέση; Θα ερωτευθείς; Άραγε τι εξελίξεις μπορείς να έχεις στη σχέση σου ή και στο γάμο σου;  Όλες οι διελεύσεις που είναι σε θέση  να δώσουν απαντήσεις για τις εξελίξεις στην αισθηματική ζωή των 12 ζωδίων για το νέο έτος. Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια μέσα στο νέο έτος για να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές. Θα αποδειχθεί μια τυχερή χρονιά;

Ετήσιες Προβλέψεις για επαγγελματικά:

Στα Ζώδια 2020 αυτή θα βρείτε πλανητικές όψεις  που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε μέσα στο νέο έτος. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους. Λαμβάνοντας υπόψη την αστρολογία να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποδειχθεί μια πολύ τυχερή χρονιά.

Ετήσιες για οικονομικά:

Στην ανάλυση αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας και να μας οδηγήσουν σε ένα έτος ευφορίας και ευημερίας.