Quantcast
Τα βίτσια των ζωδίων στο κρεββάτι. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τα βίτσια των ζωδίων στο κρεβάτι! Από την Μελίνα Φώφη.

Τα βίτσια των ζωδίων στο κρεββάτι.

Οι αισθηματικές περιπτύξεις στο κρεβάτι, είναι ένα παιχνίδι που κρατάει αιώνες και μοιάζει σαν το πικάντικο αλατοπίπερο στον αιώνιο χορό της ένωσης δυο ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα και γούστο μα σίγουρα ορισμένες συνήθειες στο κρεβάτι, τον εξιτάρουν και τον απογειώνουν περισσότερο.

Τα βίτσια των ζωδίων στο κρεβάτι!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι του κάνει περισσότερο κλικ και εξάπτει τη φαντασία του ανάλογα με το ζωδιακό του χαρακτήρα.

*Μην ξεχνάς να διαβάζεις τον κάθε ζωδιακό χαρακτήρα και σαν ωροσκόπο.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο άνθρωπος που ξέρει να παίζει με τη φωτιά και δε διστάζει να παρασύρει με την ορμή του και το ταίρι του σε ερωτικές περιπτύξεις όλο τρέλα. Είναι ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο που θα του χάριζε εμπειρία και έτοιμος να τα δώσει όλα ακολουθώντας ακόμα και παρακινδυνευμένες τακτικές. Όχι, δεν περιορίζει τις απύθμενες ορέξεις του σε ένα κρεβάτι, αλλά μπορεί να χορεύει με τον άνθρωπο που τα έχει βρει, σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους με την ίδια άνεση και ορμή, ώστε να κατακτήσει και να αλώσει τους ενδόμυχους πόθους του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρει πολύ καλά την τέχνη της σαγήνης ενώ κάποιοι δικαίως τον λένε και πανηδονιστή. Μπορεί να βάζει σε βάσεις σταθερές τα πάντα στη ζωή του, στο κρεβάτι του όμως εκτός από το αρμονικό περιβάλλον, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρει να ξαφνιάζει και να κατακτά κάθε φορά με τρόπο διαφορετικό το ταίρι του, ενώ γνωρίζει να χειρίζεται αριστοτεχνικά όλες του τις αισθήσεις. Ως εραστής είναι ακούραστος και δε σταματά η φαντασία του πουθενά μέχρι να καταφέρει να δει στον παρτενέρ του την απόλυτη ικανοποίηση ζωγραφισμένη στη μορφή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιδόσεις του στο κρεβάτι είναι απίστευτες αφού ακόμα και την θέλξη με την ηδονή τις αντιμετωπίζει σαν τέχνες. Διαβάζει, ρωτάει και μαθαίνει τους πάντες, για το τι είναι όμορφο αλλά και τι απωθητικό στο κρεβάτι. Του αρέσει να ακούει για εμπειρίες που λίγο αργότερα θα τις βάλει σε εφαρμογή με τον άνθρωπό του, προκαλώντας μάλιστα τις συνθήκες για να έρθουν έτσι τα πράγματα. Πολυμήχανος και αποτελεσματικός, καταφέρνει να πείσει το ταίρι του να ακολουθήσουν και να δοκιμάσουν, νέες και πιο συναρπάστηκες εμπειρίες μεταξύ τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι μόνο ότι από τη φύση του διαθέτει την πιο όμορφη και πιο ζεστή αγκαλιά αλλά έχει και τον τρόπο η αγκαλιά του αυτή, να γίνεται στο τέλος εθιστική. Είναι ένα πλάσμα που ξέρει με τον ίδιο αριστοτεχνικό τρόπο, να παίζει ταυτόχρονα με το συναίσθημα και τις αισθήσεις του ανθρώπου που ενώνεται. Ξέρει ποια κόλπα θα έκαναν το ταίρι του να αφεθεί απόλυτα στο πρόσταγμα του, για να νιώσει την απόλυτη ηδονή, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει άλλος καλύτερος εραστής. Είναι εργάτης στο κρεβάτι ακούραστος και ένα παιδί με μεγάλη φαντασία.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι του αρέσει να τον παινεύουν και στο κρεβάτι το οποίο μοιάζει κυριολεκτικά με υπερπαραγωγή. Αλήθεια όμως επίσης είναι, ότι θα κάνει το παν για να βαπτισθεί ως ο ένας και μοναδικός εραστής σου, ο καλύτερος όλων και ο αξεπέραστος σε ταλέντα και φαντασία.  Μαζί του νιώθεις ότι δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα, αφού η αξεπέραστη μοναδικότητά του τον κατατάσσεις στις ελάχιστες εμπειρίες σου. Παίνεψέ τον λοιπόν και για σένα θα την ιδρώσει επάξια τη βασιλική του φανέλα για να σε ικανοποιήσει στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένας παρεξηγημένος χαρακτήρας που εξαιτίας της πολυπλοκότητας και των ταλέντων του οι ικανότητές του στο κρεβάτι δεν συνυπολογίζονται στην αξία του. Κι όμως και εκεί είναι ένας ακούραστος εργάτης και μάλιστα με πολλά…βίτσια. Παιδί με απύθμενη φαντασία, ακόμα και την τεχνολογία τη χρησιμοποιεί και την τοποθετεί ψηλά στη φαρέτρα του. Έχει μελετήσει πολύ καλά το σπορ και ξέρει να παίζει αριστοτεχνικά με όλες τις χορδές του κορμιού που κάνει τους παλμούς του να ανεβαίνουν δυνατά. Το μεγαλύτερο μυστικό του; Τα κάνει όλα.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Εάν η σαγήνη είχε όνομα θα είχε το δικό του αφού ξέρει να δίνει τόσες υποσχέσεις και στο κρεβάτι να τις πραγματοποιεί. Ανήκει στους παν ηδονιστές του ζωδιακού κύκλου και στους μαέστρους των ηδονικών αισθήσεων και παραισθήσεων. Η αρμονία και η απόλαυση μαζί του είναι δεδομένες και συνυφασμένες, ενώ συνοδεύει τα «χορευτικά» του και με μία μυθοπλασία διανθισμένη με πόθους και αχαλίνωτα πάθη. Μπορεί να μεταμορφώνεται ταυτόχρονα από μια ήσυχη γαλήνια λιμνούλα, σε έναν καταρράκτη που σε πλημμυρίζει με πάθος και ορμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει τον τρόπο και ξέρει να ξεκλειδώνει τους πιο μύχιους πόθους σου. Μαζί του δεν υπάρχει όριο στην ηδονή, ενώ στο κρεβάτι γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Είναι κτητικός και θα δοκιμάσει να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει και το τελευταίο κύτταρο του κορμιού σου. Του ανήκεις και γίνεσαι στα χέρια του όργανο μουσικό που ξέρει πολύ καλά να παίζει με τις χορδές του μυαλού και των πόθων σου. Απαιτεί να του παραδοθείς σαν να μην υπάρχει αύριο ή άλλη επιλογή σε επίπεδο αισθησιακό κι είναι κάτι που δε δυσκολεύεται να σου το αποσπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας χαρακτήρας που στους πόθους και στην ηδονή δε βάζει όρια. Δεν περιορίζει τη φαντασία του σε ένα κρεβάτι ούτε σε ένα δωμάτιο ούτε σε ένα σπίτι. Του αρέσει και τον εξιτάρει να ενώνεται με ένα κορμί οπουδήποτε όπως σε ένα τρένο ένα πλοίο ένα αεροπλάνο ή στα πιο απίθανα σημεία της γης. Η φαντασίωση και το αισθησιακό παιχνίδι είναι στο αίμα του και το εκφράζει ακόμα και στον τρόπο που θα σε φλερτάρει δηλώνοντας σου ότι δε δέχεται να βάλεις όρια. Τέλος ξέρει να πετάει στα σκουπίδια όλες εκείνες τις ενοχές του αισθησιασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι επαγγελματίας σε όλα του πόσο μάλιστα στο παιχνίδι της ηδονής και του αισθησιασμού. Ξέρει να σου λέει «μη» και να το παραβιάζει την ίδια στιγμή για να σε σαστίζει. Βάζει τους κανόνες και τα όρια του αισθησιακού παιχνιδιού που θα πρέπει αν τα εκλάβεις σα διαταγές για να τα πάτε καλά εσείς οι δύο. Το όχι ή το ναι θα το πει εκείνος, ενώ είναι κατακτητικός και απόλυτος κύριος του κορμιού και των αισθήσεων του ανθρώπου που συνοδεύει. Κρύβει μέσα του ευαισθησίες, που όταν το ξεκλειδώσεις θα σε πλημμυρίσει συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ ο πειραματισμός βρίσκει το μάστορα του. Ψάχνει και ψάχνεται συνεχώς για καινούργιες εμπειρίες. Ξεκαθαρίζει στον άνθρωπο που θα χορέψουν μαζί του αισθησιακά, ότι άλλο είναι η αγάπη και άλλο το σεξάκι. Είναι αρκετά εκκεντρικός στο κρεβάτι και αρκετά κτητικός, αφού σε θέλει δικιά του, ακόμα και αν δημοσίως μιλά με στομφώδη τρόπο, περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Δεν τον ενδιαφέρει η πυκνότητα των συνευρέσεων όσο η ποιότητα και η πρωτοτυπία στο κρεβάτι. Νιώθει τεράστια αδρεναλίνη όταν συνευρεθεί σε δημόσιους χώρους.

ΙΧΘΥΣ

Εάν μιλάμε για μία συγχορδία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας τότε ένας Ιχθύς είναι δικαίως ο μαέστρος σε κάτι τέτοιο. Ξέρει να μιλάει σε όλους του τόνους στις αισθήσεις σου καθορίζοντας το ρυθμό τους. Ξέρει να κάνει τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα αλλά και το πιο συνηθισμένο σκίρτημα να το μεταφράζει στην απόλυτη ηδονή. Αδιαφορεί αν θα σου πει αλήθεια ή ψέματα, για να σε παρασύρει στην παν ηδονιστική του φωλιά. Το κρεβάτι του το μετατρέπει συχνά σε σκηνικό αλλοτινής εποχής, ενώ φραγμούς, όρια και συμβάσεις δε βάζει πουθενά.