Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΣΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ
Η Σελήνη περνάει για δύο ημέρες στο ζώδιο των Ιχθύων αγαπητοί φίλοι, κι εμείς γινόμαστε καλοσυνάτοι και αρκετά ευαίσθητοι, ευγενικοί αλλά και λίγο ντροπαλοί στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματά μας στους άλλους. Μπορεί να είμαστε λίγο υπερβολικοί στην επικοινωνία μας, αλλά διαθέτουμε και τσαχπινιά και ευλυγισία, χαρακτηριστικά που βοηθούν να ξεφεύγουμε από τις δύσκολες περιστάσεις. Τώρα διαθέτουμε αρκετή φαντασία αλλά και θετική διαίσθηση και καλό είναι να την ακολουθούμε όταν πρόκειται να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Εξωτερικεύουμε τις καλλιτεχνικές μας ικανότητες και τα ταλέντα μας, προσπαθώντας να μαγνητίζουμε κοντά μας τους φίλους και τον ερωτικό μας σύντροφο.
Ευνοημένοι από αυτή τη Σελήνη είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), αλλά και της γης (Ταύροι και Αιγόκεροι), προκειμένου να χαλαρώσετε με μια βόλτα κοντά σε υδάτινο στοιχείο στην αγκαλιά του δεσμού σας, να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση, να βοηθήσετε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας.
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη, η διάθεση μας αλλάζει συνεχώς και η προσαρμογή μας στον χώρο που κινούμαστε γίνεται αρκετά δύσκολη, για αυτό ας προσέξουμε την υπερένταση και τα νεύρα μας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν άσχημα ξεσπάσματα. Υπάρχει ερωτισμός και προκλητική διάθεση για το αντίθετο φύλο, όπως υπάρχει και έντονο πάθος που μπορεί ωστόσο να ξεσπάσει σε επιθετικότητα και κτητικότητα.