Quantcast
Ζώδια 2022 - Ετήσιες Προβλέψεις – Ετήσιο Ωροσκόπιο Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το 2022

Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για το ζώδιο σου; Ποια ζώδια θα έχουν την εύνοια των άστρων σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά το 2022.

Επίλεξε το ζώδιό σου και διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις σου:

Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Το 2022 είναι μια μεταβατική χρονιά τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με εμπειρία που αποκομίσαμε στα χρόνια της κρίσης, των περιορισμών και της απομόνωσης, θα συνθέσουν για τον καθένα μας ένα διαφορετικό προφίλ διανθισμένο με αποφασιστικότητα και δυναμισμό στο να τα βάλουμε ακόμα και με τα δύσκολα και να βγούμε νικητές.

Τίποτα δε θα μπορέσει να λυθεί ως δια μαγείας και ούτε η προδιάθεση της χρονιάς, υπόσχεται ευημερία και άλλες εύηχες λέξεις, μιας και χωρίς τις δικές μας πρωτοβουλίες θα μοιάζουν στο τέλος όλα με ευχολόγια. Για άλλη μια φορά θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αυτό που συμβαίνει, σε παγκόσμιο ή σε τοπικό επίπεδο και που αφορά τις ζωές μας.

Κάπου εκεί θα χρειαστεί να αποφασίσουμε το τι θα κάνουμε ως άτομα. Θα παραμείνουμε απαθείς; Ή θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε, αλλάζοντας πρώτα τον εαυτό μας και τις αντιλήψεις μας, ολόκληρη τη στάση ζωής μας, ακόμα και το σύστημα των αξιών μας αν χρειαστεί. Θα συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα κόσμο που δε μας δίνεται το περιθώριο των δικών μας παρεμβάσεων παρ’ ότι αφορά κι επηρεάζει τις ζωές μας και του καθένα ξεχωριστά;

Η όψη τετραγώνου του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα εξακολουθήσει να φέρνει ξαφνικές και απότομες αλλαγές, που σε αυτές ευτυχώς πλέον διαθέτουμε τα αντισώματα και τα αντανακλαστικά για να αντισταθούμε. Αυτό από μόνο του το γεγονός, προσδίδει μια πιο αισιόδοξη ματιά στη χρονιά που έρχεται. Πλέον έχουμε καταλάβει, ότι περισσότερα θα καταφέρουμε μέσα από τη σύμπνοια παρά αν επικρατήσουν οι αντιθέσεις μας. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση γεννά αντιθέσεις αλλά και συνειδητοποίηση. Αυτός ο κόσμος αλλάζει και εμείς είμαστε τυχεροί που ζούμε και γεννηθήκαμε σε αυτές τις ιστορικά μεταβατικές στιγμές.

Ο Δίας έχει περάσει από το τέλος του 2021 στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τη θέση αυτή, θα ενισχυθεί η ανιδιοτελής αγάπη, η αξία στην ανθρώπινης ζωής και αν μη τι άλλο μιλά για την εξέλιξη της κοινωνίας των ανθρώπων. Θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα από το ίδιο ζώδιο και έτσι θα δούμε να αναπτύσσεται περισσότερο η συναισθηματική νοημοσύνη. Η τεχνολογία θα τεθεί στην υπηρεσία του ανθρώπινου πόνου, ενώ νέες ανακαλύψεις και θεραπείες, έρχονται να γιατρέψουν ανίατες ασθένειες. Παράλληλα θα προκύψει η ανάγκη να αναπτυχθεί περισσότερο η πνευματικότητα του ανθρώπου.

Δύσκολα διαστήματα θεωρούνται από το

Νοέμβριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022, λόγω των περιορισμών που για άλλη μια φορά θα επιβληθούν, του εξαναγκασμού και των αντιδράσεων που θα προκαλέσουν.

Ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας που ο Δίας φεύγει για λίγο από το ζώδιο των Ιχθύων και μπαίνει στον Κριό, σε ένα ζώδιο της φωτιάς. Που μας εισάγει σε ένα θερμό καλοκαίρι, με προδιάθεση πυρκαγιών και άλλων φαινομένων

Και τέλος από τα μέσα του Οκτώβρη έως και το Νοέμβρη του 2022, όπου εκεί μπορεί να δούμε φαινόμενα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο σε φυσικό επίπεδο, ή με την ανατροπή μια σταθεράς που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα.

1 + 1 κλήση δώρο