Quantcast
Η Αφροδίτη στο Ζυγό 8 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε ποιο τομέα θα σε επηρεάσει με το αρμονικό της άγγιγμα; Από την Μελίνα Φώφη.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό 8 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2023.

Την Τετάρτη 8 του Νοέμβρη στις 11:30 το πρωί, ο πλανήτης Αφροδίτη εισέρχεται στο φυσικό της περιβάλλον, αυτό του ζωδίου του Ζυγού όπου και κυβερνά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό, μιλά για την ανάγκη αρμονικών σχέσεων, εξυμνεί την αρμονία και την ομορφιά, αγαπά τις ισορροπημένες καταστάσεις, προάγει την διπλωματία, την τρυφερότητα την αβρότητα, την ευγένεια και τους εκλεπτυσμένους τρόπους.

Πέραν της καλαισθησίας, η Αφροδίτη έχει να κάνει με ζητήματα οικονομικά αλλά και υγείας. Στο χάρτη μας εκτός των άλλων ορίζει το τι θα μας έλκει, το πώς αγαπάμε, με τι κολακευόμαστε, πόσο μας αρέσει η «καλή» ζωή, η καλοπέραση γενικότερα και όλα τα μικρά πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλότυχοι, ευτυχισμένοι.

Πως η Αφροδίτη στο Ζυγό θα επηρεάσει τα ζώδια μέχρι 4 Δεκεμβρίου;

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα παραμείνει ως τις 4 του Δεκέμβρη όπου από κει και μετά θα περάσει στο περιβάλλον του Σκορπιού αλλά μέχρι τότε πάμε να δούμε σε ποιον τομέα θα δεχτείς το ευεργετικό της άγγιγμα ανάλογα με το ζώδιό σου αλλά να μην ξεχνάς, να διαβάζεις και το ζώδιο του ωροσκόπο σου εφόσον το γνωρίζεις για να έχεις μια πιο σφαιρική άποψη.

Κριός

Με την Αφροδίτη να παίρνει θέση ακριβώς απέναντί σου στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Τις σημαντικές σου σχέσεις, τις σχέσεις ζωής τις μακρόχρονες συνεργασίες σου, το γάμο σου εάν είσαι επίσημα δεσμευμένη/ος και τι ζητά; Να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες τους, όπου αυτές έχουν διαταραχτεί με σύμπνοια και αρμονία. Όσο θα παραμείνει η Αφροδίτη εκεί, δεν αποκλείεται να σου φέρει και κάτι νέο στον τομέα αυτό που θα έχει διάρκεια στο χρόνο ή θα είναι μια υπέροχη σχέση ζωής.

Ταύρος

Κάτι πολύ καλό σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σου προταθεί, που θα εμπεριέχει μια καλή οικονομική πρόταση, ενώ ταυτόχρονα θα έχει να κάνει με τα δικά σου προσόντα και δεξιότητες. Φυσικά εάν στο συγκεκριμένο περιβάλλον βιώνεις εντάσεις και αδιέξοδα, είναι ένα εξαιρετικό διάστημα στο να διορθωθούν κάποια πράγματα, να διαπραγματευτείς τη θέση σου και να τα βρεις με συναδέλφους σου. Παράλληλα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις «δουλίτσα» με το μέσα σου και θα διαπιστώσεις, ότι δεν είναι όλα άσχημα και αρνητικά.

Δίδυμοι

Όταν η Αφροδίτη διελαύνει τον ποιο ερωτικό τομέα της ζωής σου καιρός να ερωτευτείς!!! Αν βρίσκεσαι λοιπόν ήδη σε μία σχέση, ήρθε ν στιγμή να την ανανεώσεις, να την πας παρακάτω να κάνεις συντροφάκι σου να νιώθει μοναδικό. Η δημιουργικότητά σου θα σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ δεν αποκλείεται μια χαρά, να έρθει απ' τα παιδιά σου, στην περίπτωση που είσαι γονιός. Όσο θα παραμένει στον τομέα αυτό του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ρίξτο και λίγο έξω, κάνε τα ωραία σου πέρνα καλά ξεκουράσου.

Καρκίνος

Σπίτι οικογένεια, ρίζες. Αυτόν τον σημαντικό για σένα τομέα θα επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό. Φτιάξε τη φωλιά σου καλύτερη, στόλισε τις αγαπημένες σου γωνιές, κάνε το λιμανάκι σου ζεστό και αρμονικό, για σένα και όσους τυχαίνει να αγαπάς και να νοιάζεσαι. Από τη θέση αυτή η Αφροδίτη μπορεί να σου χαρίσει μια κληρονομιά ή να σκεφτείς τον τρόπο που θα εκμεταλλευτείς με σκοπό να αποκομίσεις κέρδη, από ένα οικογενειακό ακίνητο. Ρίξε γέφυρες σύμπνοιας με πρόσωπο δικό σου.

Λέων

Ευχάριστες συναναστροφές, κουβέντες, ειδήσεις και πολλές-πολλές μετακινήσεις θα έχει η περίοδος αυτή για σένα. Πολλά πάρε-δώσε, δημόσιες σχέσεις με πρόσωπα φιλικά αλλά και γοητευτικά. Καινούργιες γνωριμίες, σου ανοίγουν πόρτες σε πεδία που δεν είχες σε άλλη περίοδο πρόσβαση. Συζητήσεις με αδέρφια συγγενείς και γείτονες, εξομαλύνουν σχέσεις που ίσως και να είχαν για οποιοδήποτε λόγο διαταραχτεί. Μικρά ταξιδάκι σε κοντινούς προορισμούς θα σε ανανεώσουν, ενώ οι επαφές σου στο διαδίκτυο θα πάρουν φωτιά.

Παρθένος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, θα δεις να βελτιώνονται σημαντικά οι οικονομικές σου απολαβές, θα σου δοθεί η δυνατότητα να «βουλώνεις» όπως λέμε τρύπες, να ξεμπερδεύεις με χρέη και υποχρεώσεις που σε άγχωναν και να έχεις και το περιθώριο κάποιες φορές να γευτείς τις μικρές απολαύσεις της ζωής, δίχως ενοχές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με ένα χόμπι σου ή μια καινούργια δραστηριότητα που μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα επιμίσθιο.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Ζυγός

Η πιο γοητευτική περίοδος της ζωής σου μόλις ξεκινά, αφού θα έχεις το μαγικό άγγιγμα της Αφροδίτης να υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο θέλγητρα και χαρίσματα, που έτσι και αλλιώς σαν άνθρωπος και σα χαρακτήρας διαθέτεις. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκονται εκεί πάντα για σένα, το φλερτ θα εμπεριέχεται σε κάθε φιλική επαφή, ενώ δεν θα ήταν άσχημο να ζητήσεις τη συμβουλή ειδικών ομορφιάς ή νομικών συμβούλων την περίοδο αυτή. Το συναίσθημα και ο ρομαντισμός συναντά τις προθέσεις του άλλου σου μισού.

Σκορπιός

Μια πιο εσωτερική συναισθηματικά περίοδος ξεκινάει για σένα με σκοπό να ανασυγκροτηθείς ψυχολογικά, να σκεφτείς εκ νέου τα «θέλω» τις επιθυμίες αλλά και τις επιδιώξεις σου. Με τι είσαι ευχαριστημένη/ος ή τι τελικά σε κάνει ευτυχισμένο. Παράλληλα εξαιρετικό είναι το διάστημα στο να επιτύχεις συμφωνίες μυστικές, συμφωνημένες κατά κάποιο τρόπο, «κάτω από το τραπέζι», γι αυτό και να μην κοινοποιείς τα επόμενα σχέδια ή βήματά σου. Ευνοούνται οι μυστικές ερωτικές σχέσεις και η συνέχειά τους.

Τοξότης

Στα καλύτερά σου έρχεται και σε βρίσκει η διέλευση της Αφροδίτης από το φιλικό για σένα περιβάλλον του Ζυγού, αφού εγκαινιάζει μια εποχή που θα μπορέσεις να διαπρέψεις σε ομάδες και συλλογικότητες, να αναδειχθείς μέσα από κοινές προσπάθειες και να διακριθείς για το ομαδικό σου πνεύμα. Νέες αλλά και σπουδαίες γνωριμίες σου ανοίγουν δρόμους και καινούργια μονοπάτια δόξας και αναγνώρισης, ενώ μια φιλία σου, εκτός από ουσιαστική μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο δυναμικό ή ιδιαίτερα ερωτικό.

Αιγόκερως

Ανεβάζεις ταχύτητα και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στη δύναμη που προβάλλει η εικόνα σου, στο κατά πόσο μπορείς με διπλωματία να ανελιχθείς, στους χώρους που εργάζεσαι, κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι γενικότερα. Η Αφροδίτη διελαύνει τον τομέα της καριέρας σου που σημαίνει ότι με καπατσοσύνη και χαμόγελο μπορείς να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να κάνεις περισσότερο συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες εάν τρέξει μια συνεργασία. Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και στον επαγγελματικό σου χώρο.

Υδροχόος

Στον 9ο ηλιακό σου οίκο περνά η Αφροδίτη και στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού με σκοπό να σε ενισχύσει πνευματικά, να σε βοηθήσει σε θέματα γνωστικά, να σου προτείνει μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια, φυσικά ή πνευματικά και να σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, διαφορετικής κουλτούρας, διαφορετικού τόπου και χρόνου, όπου θα έχεις να μάθεις από εκείνους πολλά. Τα επόμενα όνειρά σου βρίσκονται πέρα από τα σύνορα ή τα όρια που έχεις μάθει να κινείσαι. Ο φτερωτός θεός σου φέρνει μια αγάπη από μακριά.

Ιχθύς

Πιο ποθητή/ο σε κάνει η διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Μπορεί μάλιστα αν βρίσκεσαι σε σχέση, το συντροφάκι σου να σου βγάλει με ζήλια τις ανασφάλειές του. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείεται κέρδη να έχεις από μια συμφωνία που θα κάνεις με τρίτους ή οφέλη να αποκομίσεις και εσύ, από την ενίσχυση των εισοδημάτων του συζύγου σου. Η δημιουργική σου διάθεση βγαίνει στον τρόπο που κυνηγάς τη δουλειά σου και φέρνει αποτελέσματα, αν και κατά την περίοδο αυτή, λίγα θα είναι τα περιθώρια να ξεκουραστείς.