Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 Μαΐου 2022;

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 Μαΐου 2022.

Δυνατό και γρήγορο μυαλό, ικανότητα αντίληψης πολύ εύκολα της ουσίας κάθε επαγγελματικού ή προσωπικού θέματος που μας απασχολεί, άψογος προφορικός και γραπτός λόγος, είναι τα χαρίσματα και τα προτερήματα που μας προσφέρει το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου, με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς.

Τώρα μπορούμε να προσεγγίσουμε δυναμικά τις απαντήσεις που ψάχνουμε για την βελτίωση της δουλειάς μας και των προσωπικών μας σχέσεων, παράλληλα όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην παρορμητική μας συμπεριφορά, που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και για τα μικροπράγματα και τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Μαχητικότητα και τόλμη σας προσφέρει το εξάγωνο του αν. Ερμή με τον Άρη τις επόμενες ημέρες, τέτοια που μπορείτε να ξεχάσετε το αμφίρροπο και άσχημο παρελθόν και τα θέματα που τραυμάτισαν την ψυχική σας διάθεση, έτσι ώστε να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, προκειμένου να καρπωθείτε την δικαίωση που προσδοκάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαναβρίσκετε τα πατήματά σας, τους φίλους που είχατε χαθεί εδώ και καιρό, οργανώνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία με την αρωγή των συναδέλφων σας, που εμπιστεύονται την κρίση σας και συνηγορούν στις φιλοδοξίες σας. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας και στην ερωτική ζωή, αν αποσπάσετε από ταίρι σας τη στοργή και την τρυφερότητα που αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν χρειάζεται πλέον να βάζετε σε δεύτερη μοίρα προτάσεις για συνεργασία, αλλά να ενδώσετε σε συμφωνίες που είχαν γίνει από το παρελθόν και ίσως τις είχατε αγνοήσει. Καλό είναι λοιπόν να μην παραμελείτε τα ερωτικά και προσωπικά σας όνειρα, αλλά να επενδύσετε στην ευστροφία και την ευγλωττία σας, ώστε να κατακτήσετε ηθικά και υλικά, όσα πράγματα δικαιώνουν τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα έχετε την ενέργεια και τον δυναμισμό που απαιτούνται για να αφιερωθείτε με όλο σας το είναι στις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, στα μελλοντικά συναισθηματικά σας όνειρα και γενικότερα σε όσα θέματα σας κάνουν να έχετε καλή ψυχολογική διάθεση και ευχαρίστηση. Οι καλοί και έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας για να στηρίξουν τις απόψεις και τα πιστεύω σας.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, είναι άκρως βοηθητικό προκειμένου να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, να εξοικονομήσετε δύναμη και ενέργεια για να τακτοποιήσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες που υπάρχουν είτε στη δουλειά σας, είτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, την ίδια στιγμή που η αγάπη του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, απαλύνουν τις πληγές και τις δυσκολίες της σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ζητήματα και τις πάσης φύσεως υποθέσεις, που παραμένουν σε εκκρεμότητα από τα παρελθόν, γιατί τώρα υπάρχει η πλανητική αρωγή για να ξεκαθαρίσετε ότι σας έχει προβληματίσει. Αν ονειρευόσαστε ένα ταξίδι που λόγω συνθηκών έχει αναβληθεί αρκετές φορές, ήρθε η στιγμή που οι σημαντικές φιλοδοξίες σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της επαγγελματικής σας καριέρας, αλλά και ζητήματα συνεννόησης με τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στην δουλειά σας παίρνουν σάρκα και οστά με το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη. Οι έμπιστοι φίλοι και οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι στο πλευρό σας, για αυτό αφήστε στην άκρη την ηττοπάθεια και ντύστε την καθημερινότητά σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενεργητικότητα και δημιουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σας χαρίζει η συγκεκριμένη όψη, που είναι άκρως βοηθητική για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να πιστέψετε στην αξιοσύνη και τα ταλέντα σας, προκειμένου να επιτύχετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, δεδομένου ότι το ταίρι σας αφήνεται στο πάθος και τον αισθησιασμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες αλλαγές τόσο στον χώρο της δουλειάς σας, όσο και στους αγαπημένους χώρους του σπιτιού, μπορούν να ανατρέψουν την ρουτίνα της καθημερινότητας, προσφέροντας αισιοδοξία, χαρά και ευχαρίστηση με τις  θετικές ανατροπές που είσαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε. Κάντε τώρα την μετακόμιση ή τις μετακινήσεις που από καιρό έχουν μείνει σε στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει η ακατανίκητη ανάγκη για να αναθερμάνετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις που έχετε τόσο με τους συναδέλφους σας, όσο και με τα προσφιλή σας άτομα. Το εξάγωνο του αν. Ερμή με τον Άρη, είναι άκρως βοηθητικό για να φροντίσετε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και την σωματική σας υγεία, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα σημαντικό, οικονομικό κέρδος από τη δουλειά σας ή ακόμα και από επιμέρους δραστηριότητες σας, προκύπτει με τη συγκεκριμένη όψη, αλλά και αρκετοί θετικοί λόγοι για να βελτιώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε την καθημερινότητά σας. Είτε είσαστε σε μόνιμη σχέση, είτε ψάχνετε τον κατάλληλο άνθρωπο να ερωτευτείτε, τώρα τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά.

ΙΧΘΥΣ

Διεκδικήστε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις που τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, οι φίλοι και οι στενοί σας συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σας, για να βοηθήσουν κάθε σας επιθυμία ή επίτευγμα προκειμένου να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Δώστε τις μάχες σας και μην αδικείτε τις ικανότητες και τα πολύπλευρα ταλέντα σας.