Quantcast
Δίδυμος Χαρακτηριστικά Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

ΔΙΔΥΜΟΣ - Χαρακτηριστικά Ζωδίων

Τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου και πως συμπεριφέρεται στην κοινωνία, στα επαγγελματικά, στα αισθηματικά και στις σχέσεις του γενικότερα. Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του Δίδυμου και τα θετικά και αρνητικά του στοιχεία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός του αρέσει η συζήτηση, αγαπάει πολύ τη διασκέδαση, διαθέτει χιούμορ, δεν του αρέσει να προβληματίζεται και να εγκλωβίζεται. Έχει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο γι αυτό και δεν λείπουν από τη συμπεριφορά του οι κυκλοθυμίες και οι εναλλαγές.  Επεξεργάζεται πολύ καλά τις πληροφορίες, η ικανότητά του να διατηρεί αισιόδοξη τη σκέψη του τον βοηθά να ξεγλιστράει από τις δύσκολες καταστάσεις. Σαν χαρακτήρας είναι αρκετά δυναμικός, ανήσυχος και πολύ περίεργος, εμπλέκεται σε καταστάσεις και θέλει να ζει όσο μπορεί περισσότερες εμπειρίες. Ανάγκη του είναι η ανανέωση, ο πειραματισμός και η δοκιμή, συχνά εγκαταλείπει κάτι όταν πάει να γίνει συνήθεια ή να αποκτήσει μακροχρόνια διάρκεια. Ανάγκη του είναι η ανανέωση, τον κουράζει η ανία η ρουτίνα και οτιδήποτε έχει να κάνει με εξαναγκαστικό προγραμματισμό. Αγαπά τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, ένας Δίδυμος έχει ανάγκη να μαθαίνει, να γνωρίζει και να συναναστρέφεστε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ένας εξαιρετικός φίλος θα μπορούσε να γίνει ένας Δίδυμος, βοηθάει στο να τονώνεται η ψυχολογία, δεν του αρέσει ο πεσιμισμός και οι μίζερες καταστάσεις. Βρίσκει τρόπο να ενισχύει και να ενδυναμώνει είτε με τα λόγια του, είτε γενικότερα με τις απόψεις του. Έχει ανάγκη για διασκέδαση και ανεμελιά, στις παρέες οι προτάσεις ενός Διδύμου για εξόδους και για συναναστροφές συνήθως καταλήγουν σε ευχάριστα βιώματα. Συχνά ένας Δίδυμος είναι το επίκεντρο της παρέας, είναι πρόσχαρος, διαθέτει χιούμορ, έχει ένα δικό του τρόπο να αποφορτίζει την ατμόσφαιρα και να δημιουργεί διασκεδαστικές καταστάσεις. Ο κύκλος γνωριμιών ενός Δίδυμου είναι συνήθως πολύ μεγάλος, εύκολα κάνει καινούργιες γνωριμίες, στις προσεγγίσεις του είναι άνετος. Οι ενέργειες του κερδίζουν τις συμπάθειες, με τον τρόπο που θα μιλήσει και θα επικοινωνήσει θα καταφέρει να δημιουργήσει οικείο κλίμα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δυναμική είναι η στάση ενός Δίδυμου σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, δεν φοβάται να προσεγγίσει και να πλησιάσει, στις εκδηλώσεις του υπάρχει άνεση. Εύκολα κάνει καινούργιες γνωριμίες, εύκολα ενθουσιάζεται και ερωτεύεται, ωστόσο είναι δύσκολο για έναν Δίδυμο η δέσμευση, είναι αρκετές οι περιπτώσεις που διατηρεί διπλές σχέσεις. Στον συγκεκριμένο τομέα δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη, συχνά δημιουργεί αμφισβητήσεις και αμφιβολίες, το ταίρι του αρχικά εύκολα τον πιστεύει, ωστόσο στην πορεία δύσκολα τον εμπιστεύεται. Είναι από τους χαρακτήρες που φοβάται τη δέσμευση και τη μονιμότητα, στην περίπτωση που πιεστεί η κατάληξη θα είναι αρνητική. Ένας Δίδυμος δεν πρέπει ποτέ με το ζόρι να επισημοποιεί τη σχέση του ή να συγκατοικεί, στην πορεία θα υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις θα του είναι δύσκολο να προσαρμοστεί και να χειριστεί τις καταστάσεις ισορροπημένα. Όταν πιέζεται καταφεύγει στο ψέμα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ανεξαρτησία του πέφτει στο λάθος να προβάλλει τις καταστάσεις θεωρητικά αντίθετα με αυτό που πραγματικά ισχύει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ένας Δίδυμος είναι αρκετά ανήσυχος, του αρέσει να πειραματίζεται, να δοκιμάζει και να εμπλέκεται σε νέες καταστάσεις. Συλλέγει πληροφορίες και εμπειρίες, ανάγκη του είναι η αλλαγή, η ανανέωση, η γνώση. Αγαπάει τα ταξίδια, συχνά ταξιδεύει για λόγους επαγγελματικούς, πολλές φορές το επάγγελμα του έχει να κάνει με μετακινήσεις και γενικότερα με χιλιομετρικές αποστάσεις. Είναι δραστήριος και υπερκινητικός, δεν του αρέσει η καθιστική εργασία. Μεγάλη του ανάγκη είναι η επικοινωνία, του αρέσει να μιλάει και να συζητάει, συνήθως προοδεύει σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με marketing, με δημόσιες σχέσεις, με πωλήσεις. Είναι αρκετά αισιόδοξος και ενθουσιώδης, ωστόσο δεν λείπουν οι περιπτώσεις που είναι δύσκολο να αποφασίσει, αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι δεν του αρέσει να δεσμεύεται. Στις περιπτώσεις που εμπλέκεται με δανεισμούς ή με οικονομικές συμφωνίες μεγάλης διάρκειας συνήθως δεν τα πηγαίνει καλά. Εμφανίζει προβλήματα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μακροχρόνια διάρκεια, είναι αρκετοί εκείνοι που συχνά αφήνουν στη μέση επιδιώξεις και προσπάθειες.

Ημερομηνία γέννησης. 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Στοιχείο. Αέρας

Κυβερνήτης. Ερμής

Ποιότητα. Μεταβλητό ζώδιο

Θετικά στοιχεία. Κοινωνικότητα, επεξεργασία πληροφοριών, αισιοδοξία, δημιουργική περιέργεια

Αρνητικά στοιχεία. Αδυναμία δέσμευσης, αναποφασιστικότητα, απιστία

Επιλέξτε άλλο ζώδιο
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς